©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (1. jul): Veliki derbi Francuske i Belgije, čekamo i Slovence

Vreme čitanja: 3min | pon. 01.07.24. | 08:07

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

FRANCUSKA-BELGIJA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, EURO)

Derbi osmine finala Eura mogao bi da donese odličan fudbal, iako se nijedna reprezentacija nije proslavila u grupnoj fazi. Igrale su bled fudbal u svojim grupama te su upravo zbog toga kao drugoplasirane ušle u ovaj deo takmičenja. Francuska je favorit, međusobni skor takođe je na strani Francuza. Belgija je samo jednom pobedila Francusku i to u prijateljskom meču.  

PORTUGAL – SLOVENIJA, 21.00

(Fudbal, EURO)

Ušla je Slovenija bez poraza u nokaut fazu prvenstva Evrope, sa druge strane četa koju predvodi Kristijano Ronaldo doživela je šok u trećem kolu porazom od Gruzije. Portugal je veliki favorit, međutim daleko od toga da ekipa Matježa Keka nema čemu da se nada, pogotovo ako budu pružili disciplinovanu partiju kao što su to do sada radili.

BOLIVIJA – PANAMA, 03.00

(Fudbal, Kopa Amerika)

Bolivija je sa gol-razlikom 0:7 ubedljivo najlošija reprezentacija ovogodišnjeg izdanja Kopa Amerike, sa druge strane Panama traži pobedu i prolaz u sledeću fazu takmičenja. Nominalni gost ima četiri pobede u isto toliko mečeva sa Bolivijom, a ovaj bi eventualno mogao da bude najdraži jer sa sobom može da donese prolaz u četvrtfinale uz malu pomoć Urugvajaca.

AMERIKA – URUGVAJ, 01.00

(Fudbal, Kopa Amerika)

Porazom od Paname, Amerika je sebi totalno zakomplikovala prolaz u nokaut fazu. Sada moraju da dobiju raspoložene Urugvajce koji su trenutno najefikasnija država prvenstva. Amerikanci idu na sve ili ništa, dok će Urugvaj tražiti pobedu i prolaz sa prvog mesta te samim tim lakšeg protivnika u sledećoj fazi.

PALMEIRAS – KORINTIANS, 01.00

(Fudbal, Brazil)

Fortaleza je prekinula niz Palmeirasa od pet uzastupnih pobeda, pa povratak na pobednički kolosek traže protiv Korintiansa koji je zabeležio samo jednu pobedu od početka prvenstva. Međusobni skor takođe je na strani Palmeirasa pa bi trebalo da se desi pravo malo čudo da Korintians u ovom meču dođe do bodova.

CELJE- ČUKARIČKI, 12.00

(Fudbal, Prijateljska)

Prvu pripremnu utakmicu Čukarički će odigrati protiv ekipe Celja koja je do sada već pet puta bila na terenu zbog ranih obaveza u kvalifikacijama za Ligu Šampiona. Tim sa Banovog brda i šampion Slovenije odigrali su samo jednu utakmicu koja je završena bez golova. Meč se igra na terenima NK Bleda.

JELGAVA – META, 17.00

(Fudbal, Letonija 1)

Derbi donjeg dela tabele u kome obe ekipe traže spas i priključak. Jelgavi neophodnija pobeda, dok Meti i ne gori toliko pod nogama. Kombinovano dve ekipe primile su 80 golova dok su protivnički gol zatresle jedva preko 30 puta za ukupno 40 mečeva koliko su do sada odigrale.

LIJEPAJA- RFS, 18.00

(Fudbal, Letonija 1)

Aktuelni šampion RFS silovito je krenuo u odbranu titule pa je meč protiv ekipe koja se grčevito bori za izlaz iz opasne zone verovatno samo još jedna laka prepreka ka nova tri boda. Lijepaja ima jednu pobedu u poslednjih 10 utakmica.

ŠIUALIAI – KAUNO ŽALGIRIS, 18.00

(Fudbal, Litvanija 1)

Potencijalno velika borba u duelu ekipa koje imaju različite ambicije. Kauno Žalgiris traži nastavak dobre serije i borbe za drugu poziciju dok sa druge strane Šiualiai pokušava da izađe iz opasne zone. U poslednjih pet međusobnih susreta obe ekipe su slavile po dva puta dok je jednom bilo nesešeno.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara