Komentari na vest

Nije samo Anđušić: Još dva potpisa u Dubaiju

R

R.G.

pre 2 dana

ove sezone ovako a sledece ni lejkersi nece koci da draftuju igraca od njih
B

Burek

pre 2 dana

Hoće li neki igrač iz Emirata da bude makar član ovog kluba ?
T

The Black Crowe

pre 2 dana

Dubai mu dodje kao FMP sa Srednjeg istoka. Treba da provere da li su Jeremić i Subotić slobodni igrači. Možda Pot i Novak….
U

UkucajFmpGoogle

pre 2 dana

Fmp je klub sa tradicijom i dao je vise reprezentativaca Srbije od 2000te nego tvoj Partizan. A to što ti pratiš kosarku od Zoca i navijača za instalaciju veštački održavaju bez ijednog igraca stvorenog u zadnjih 15 godina to je vec problem neznanja.

The Intersect

pre 2 dana

za ukucaj - evo ukucano КК ФМП Железник је био српски кошаркашки клуб из Београда.[1][2] Клуб је 2011. ушао y процес реорганизације са Црвеном звездом и уступио своје место у такмичењу.[1] Након завршетка реорганизације од јула 2015. године овај клуб је регистрован као ИЛР што је скраћено од Иво Лола Рибар.[3][4] Током 2013. године Раднички баскет је променио име прво у Раднички ФМП а потом и само у ФМП и он је сада тим који се такмичи у домаћим такмичењима, али себе сматра наследником овог ФМП-а. Na koji FMP mislis?
T

The Black Crowe

pre 2 dana

@ UkucajGoogleFMP … Bogdan Bogdanovic, Kosta Perovic, Nikola Milutinov, Vanja Marinkovic, Vladimir Lučić, Noviva Veličković, Nenad Krstić, Uroš Tripković, Vule Avdalović, Nikola Peković, Milenko Tepić…. su u nekom trenutku bili reprezentativci od 2000. Osim Teodosića, Mačvana i Raduljice i malo Savanovića sve drugo su limenke.
@

@TheIntersect

pre 2 dana

8:0
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

@The Black Crowe Kosta perovic dete beopetrola, nikola milutinov hemofarma, vladimir lucic superfunda, nikola pekovic atlasa, milenko tepic vojvodine. Sve kvazi vasa deca, pa nece bas biti. A ako te zanima kako to da su svi zavrisli bas u partizanu, pronadji na internetu intervju nikole pekovica gde objasnjava kako i zasto zavrsava u partizanu, a ne hemofarmu
У

Укуцаш...

pre 2 dana

... Партизан Игокеа фузија и све је јасно.
K

Karmelito

pre 2 dana

Plus što im je FMP dao i dva kapitena njihova Vesu Petrovica i Milana Macvana,ovaj drugi je istine radi iz FMP prvo otisao u Hemofarm,pa kod njih. I još 8 igrača od Rasica, Raduljice, Vranjesa, Miljenovica FMP im dao i Čović im tada bio majka Tereza. Ali pošto nista ne poštuju nikada,stigla ih je KARMA.
T

The Black Crowe

pre 2 dana

Zanimljivo je sa u svom originalnom komentaru nigde nisam pomenuo KKCZ a po broju komentara i odnosu + - vidi se poltronski odnos Srba prema odredjenim stvarima. Da nije slobodnog ulaza i da se plaća ulaznica, taj isti klub sa “tradicijom” ne bi gledalo ni 7 ljudi, ali izgleda da niko nikome ne može da zabrani kako će da se zove.
D

Dr Justice

pre 1 dan

FMP klub sa tradicijom??? Pa oni su vise puta promenili grbove, nazive i adrese klubova nego Cicolina partnera. A najzvucnija imena su tata, sin i posebno mama.