Humanitarni tiket u podne: Milorad Kosanović tipuje za KC Vojvodine

Vreme čitanja: 3min | pon. 28.12.20. | 11:45

Doajen fudbalske doktrine uveren je da će Pep Gvardiola overiti njegov tip

Zahuktavamo se u MOZZART stilu, sve čekajući najluđu noć nakon koje ćemo moći da zbrojimo učinak u decembarskoj akciji plemenitih tipovanja uz minimalno zagarantovan dobitak u iznosu kompanijske uplate od 10.000 dinara. Da plus bude veći, ovog ponedeljka s nama je Milorad Kosanović, trener koga ne bez razloga zovu i dežurnim vatrogascem superligaškog fudbala. Činio je Milorad čuda na klupama mnogih timova, a mi ne očekujemo čudo… Pre smo za dolazak kvote 10,07, odnosno potencijalnog dobitaka u iznosu od 100.700 dinara.

Za koga tipuje Milorad Kosanović, čovek koji se titulom prvaka SFRJ okitio daleke 1989. godine u svojstvu direktora Vojvodine?

Izabrane vesti

“Potencijalni dobitak neka ide Kliničkom centru Vojvodine”

Bez mnogo priče, krećemo na meč ČELSI – ASTON VILA. Probaće Plavci da zaleče rane dobijene u gradskom derbiju sa Arsenalom. Ipak, neće im biti lako, jer je Vila u odličnoj formi, u poslednje četiri runde ima tri pobede i remi. Ono što daje nadu Čelsiju u pobedu je bilans međusobnih susreta, koji govori da ima za sobom šest uzastopnih trijumfa nad klubom iz Birmingema.

„Biram jedinicu“, kaže iskusni stručnjak, koji je početkom devedesetih godina zaseo na klupu Vojvodine, da bi nakon angažmana na mestu selektora Malte postao šef struke Crvene zvezde.

Prelazimo na susret RIO AVE – MARITIMO, menjajući ne zadugo ostrvski, za portugalski fudbal. Na četiri poslednja meča Rio Ave nije uspeo da slavi, a ni gol da postigne. Maritimo je bio u sličnom problemu do prošle nedelje, kada je pobedom protiv Belenensesa nagovestio izlazak iz krize. Na tri poslednja međusobna duela Rio Avea i Maritima došlo je 0-2. Uvek uz NG.

“Jedinica ne mora da bude iznenađenje”!

Vraćamo se u Englesku na udarni par dana, EVERTON – MAN. SITI. Zaista je malo čudna situacija da u ovaj derbi kola Everton ulazi kao bolje plasirani na tabeli od Sitija. Gvardiolin tim igra potpuno drugačije nego svih minulih godina, sa malo golova, mada je to trend i Karamela u poslednjih nekoliko rundi. Pet uzastopnih pobeda ima Siti protiv Evertona.

„Glas za pobedu Građana“, reče naš današnji gost koji je kao igrač nastupao za Borovo, Proleter iz Zrenjanina, Vojvodinu, Kikindu, Novi Sad i Malme, s kojim je bio prvak Švedske.

Za kraj, a kao tačka na jedan krajnje jednostavno postavljen tiket Milorad Kosanović našu bet analizu usmerava na susret BOAVISTA – BRAGA. Dobar fudbal igra Braga ove sezone, posle deset rundi je na četvrtom mestu, sa pet bodova manje od lidera Sportinga. Sve to drži i dalje mogućnost crveno-belima da se bore za Ligu šampiona. Večeras idu u goste Boavisti, koja je pri samom dnu, sa nizom od tri uzastopna remija. Ne bi imao domaćin ništa protiv da doda i četvrti.

„Braga je bolja“, poruka je iskusnog fudbalskog stručnjaka koji korektno zatvara tiket koji će nadamo se ujedno biti i dovoljno moćan da nam donese još jedno moćno ime na spisku poznatih kojima je pošlo za rukom da popune tiket teži od 100.000 dinara.

Elem, zahvaljujemo se 28. igraču decembarske MOZZART klase, iz povlašćene bez obzira na krajnje ishode mečeva dobitne kategorije. S obzirom na fudbalske kompetencije Milorada Kosanovića koji je bezbroj puta na terenu dokazao da je nemoguće relativna pojava ne dovodimo u pitanje ni jednu od njegovih odluka. Uostalom zašto bi razmišljali o tipovanjima kada iza njih stoji čovek koji je s klupe vodio Vuhan, Dalijan, mladu selekciju SCG, te Zvezdu, Olimpiju iz Ljubljane, Novi Pazar, čačanski Borac, Napredak i Meraklije sa Čaira.

Na samom kraju, idemo preko Drine uz konstaciju da je MOZZART zaključno s jučerašnjim 1.661. izdanjem „Humanitarnog tiketa u podne“ koga je popunio Saša Turović, na brojne adese prosledio 17.828.094 MOZZART dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milorad Kosanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Arta” iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,07, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara