Ajzea Majk (©Star sport)
Ajzea Majk (©Star sport)

Ajzea Majk i dalje u posebnom režimu, propušta početak Evrolige

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.10.24. | 13:49

Kanadski krilni centar u Partizan Mozzart Betu i dalje ne trenira zajedno sa ekipom, ali oporavak ide u pravom smeru

Iako su se pojavile informacije da je kanadski internacionalac Ajzea Majk počeo da trenira u punom kapacitetu zajedno sa ostatkom ekipe, kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, krilni centar je i dalje na posebnom režimu rada. Do sada nije trenirao sa ekipom "5na5" i sasvim je jasno da propušta početak sezone u Evroligi gde Partizan Mozzart Bet u četvrtak (20.30) u Vitoriji igra protiv Baskonije.

Kako su nam saopštili iz kluba, stanje Ajzee Majka je znatno bolje, ali je procenjeno da je povreda lista takve prirode da ne sme da se požuri sa povratkom na teren kako se ista ne bi obnovila.

Izabrane vesti

Iz ovoga se zaključuje da Majk neće na parket ni narednog vikenda kada crno-beli budu igrali protiv Cibone u trećem kolu ABA lige.

Podsetimo da je peh prošlosezonskog igrača Burga i jednog od najboljih krilnih centara Evrokupa zadesio već na prvom treningu Partizana još 20. avgusta kada je stradao mišić na nozi. Od tada Majk radi individualno i svakodnevno je na terapijama u saradnji sa medicinskim timom kluba iz Humske.

Bez njega na parketu Partizan je otvorio sezonu sa dve pobede, obe u regionalnom takmičenju gde su savladani Borac i Spartak.

Sada ipak sledi ono najzanimljivije - Evroliga.



tagovi

Ajzea MajkKK PartizanEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara