Humanitarni tiket u podne: Lidija Vukićević tipuje za neki od azila za napuštene kućne ljubimce

Vreme čitanja: 3min | sub. 23.12.23. | 11:36

Diva našeg glumišta predoseća Mozzart šansu kiXvppX na susretu Rome s Napolijem

Ministarka Tankosić iz „Igre sudbine“, Violeta Popadić iz kultne serije, „Bolji život“, ili kratko i jasno Lidija Vukićević! Ma kako da je pamtite, nju ne možete da pomešate bukvalno ni sa jednom glumicom ne samo Srbije, već i bivše Jugoslavije. Nadamo da će upravo Lidija, zvezda glumišta od Vardara, pa do Triglava danas biti talija koja će nam na izmaku godine pomoći da upišemo nov, ne tako mali plus u knjigu utisaka “Humanitarnog tiketa u podne” za 2023. godinu. I da ne zaboravimo, Lidija Vukićević na raspolaganju ima kompanijsku uplatu u iznosu od 10.000 dinara.

Pitali smo našu gošću za adresu donacije, a ona je odmah odgovorila:”Za neki od azila za napuštene kućne ljubimce, pa neka se i oni obraduju nastupajućim praznicima”.

Izabrane vesti

Krećemo od GG tipa s meča LUTON – NJUKASL. Luton je pri dnu tabele, a Njukasl šesti. Jasno je da je gostujući tim jači, a pošto obe ekipe u poslednje vreme često overavaju GG ishode, nadamo se da će predikcija naše gošće biti tačna.

Idemo na isti, dakle GG tip s meča TOTENHEM – EVERTON. Oporavlja se Everton! Vezao je četiri pobede, pa sa malo više samopouzdanja, mada ne i mirne duše može na megdan Pevcima koji su peti na tabeli. Potsetimo, na poslednjem meču para u aprilu bilo je 1:1. Ne verujemo da će se Totenhem u ovom slučaju zadovoljiti istim ishodom.

Na utakmici ATLETIKO MADRID – SEVILJA čekamo 1X&0-3. Sevilja nije naročito uspešna u poslednje vreme. To je šansa za Atletiko Madrid da se iskupi pred svojim navijačima za poraze od Barselone i Bilbaaa, te remi za sa Hetafeom koji ga je snašao na poslednjem meču. Inače, poslednji zvanični susret para u martu dobio je Atletiko, da bi na avgustovskom prijateljskom odmeravanju došao X.

Idemo u Seriju A, jer sa meča VERONA – KALJARI čekamo 3+. Tvrda utakmica je u najavi, ali mi moramo da se setimo dalekog aprila prošle godine kada je sve okončano sa 1:2 za Veronu. Našoj Lidiji Vukićević odgovarao bi baš takav rezultat.

Za kraj, tu je Mozzart šansa kiXvppX na meču ROMA – NAPOLI. Napoli je peti, a Vučica tek osma. To ne zadovoljava ambicije ni jednog ni drugog stručnog štaba. Inače, Napoli je izgubio tri od poslednjih pet utakmica. I Roma ima šarolik učinak, a u prošlom kolu poražena je od Bolonje sa 2:0. Imače, poslednja dva meča para dobio je Napoli.

Zahvalni smo našoj današnjoj gošći na odvojenom vremenu, na podršci koju pruža MOZZARTU, ali i na svim ulogama kojima nas s malih ekrana i velikog platna raduje. Šta reći, već s nama je danas tipovala glumica sa zapaženim rolama u “Žikinoj dinastiji”, “Šifri Despot”, zatim naslovima “Lutalica”, „Špijun na štiklama“... Da ne nabrajamo, jer priča o svim glumačkim dostignućima Lidije Vukićević zahteva drugi, a verovatno i feljtonski format rubrike...

I, to je to od naše gošće uz želju da baš s njenim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.556.609 dinara. Naravno Lidiji Vukićević želimo uspeh i svu sreću u nastupajućoj godini.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketLidija Vukićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara