Humanitarni tiket u podne: Amar Ćorović tipuje za MS platformu - Budi human

Vreme čitanja: 4min | sub. 12.12.20. | 12:23

Mladi glumac razmišlja o duplim šansama Reala i Evertona

Viđen u već kultnom serijalu, “Žigosani u reketu”, Amar Ćorović morao se naći i među MOZZART decembarcima kojima je zagarantovan dobitak poslednjeg meseca u tekućoj godini. Cenimo da je izbor pogodan, te da današnji gost ima šta da odabere. Jednostavno, subota je sportski dan, a on se kao što vidite prošetao od Bundeslige, preko Primere, do Serije A. Po vlastitoj želji, tipovaće za  MS platformu - Budi human, a MOZZART će nadamo se umesto obaveznih 10.000 dinara na željenu adresu proslediti pun iznos dobitka koji iznosi 119.600 dinara.

Poželimo Amaru Ćoroviću sreću kolega iz branše, jer ko redovno prati dešavanja u “Humanitarnom tiketu u podne”, taj zna da su u skorije vreme uspešno prošli Boris Milivojević koji je došao do dobtka u iznosu od 87.300 dinara, zatim Olja Lević, koja je tiket naplatila sa 106.000 dinara, ali i Marta Bjelica čiji prolazak listića nam je doneo donaciju u iznosu od 97.800 dinara.

Izabrane vesti

223. Boris Milivojević 87.300 (17.288.794)

222. Marta Bjelica 97.800 (17.201.494)

221. Milovan Ćirković 144.000 (17.103.694)

220.Olja Lević 106.000 (16.959.694)

No, manimo se premotavanja, već pređimo s Amarom na delo uz meč RB LAJPCIG – VERDER. U načelu, RB Lajpcigu ekipa Verdera ne bi smela da napravi problem. Nije se to desilo od maja prošle godine, pa RB Lajpcig koji je sa 3:2 savladao Mančester junajted u Ligi šampiona ima puno pravo da se oseća kao favorit. Pošto Verder ima tri vezana X ishoda, a zatim poraze od Volfsburga i Štutgarta, Nagensman će sigurno želeti da što pre prelomi utakmicu kako bi ostao maksimalno konkurentan u trci za čelo tabele.

“Biram 3+ igru”, kaže glumac koji je imao ulogu u ostvarenju “Delirijum tremens” koga rediteljski potpisuje Goran Marković.

Prelazimo na utakmicu MANČESTER JUNAJTED – MANČESTER SITI. Tim Ole Gunara Solšera još nije shvatio šta mu je uradio RB Lajpcig, kada je u Ligi šampiona uspeo da ih nadigra sa 2:3, a Građani su već tu. Oni su lagano poslovali sa Marseljom u Evropi, pa mogu da napadnu rivala koji ima bod prednosti. Old Traford će zbog toga biti mesto grčevite borbe, a Gvardiola svakako opušteniji, što zbog rezultata, što zbog kompletnog spiska igrača koji mu garantuje izvođenje najjačeg sastava na teren.

„Ponovo 3+“...

Idemo do Serije A, direktno na meč LACIO – VERONA. Olimpikom vlada Lacio, dok Verona generalno nije srećna na mečevima para. Inzagijevim momcima treba osveženje posle prokockanih 2:0 na poluvremenu meča sa Klub Brižom koji je nakon tri sudijska zvižduka otišao u X. Generalno gledano, po tabeli konkurentna Verona mora da se pripazi, jer sećanje na poraz od Lacija pri konačnih 1:5 u julu mesecu nije ni najmanje prijatno.

„Čist kec“, tipuje glumac, koji je zaigrao u komadu „Osama-Kasaba u Njujorku“ na daskama Zvezdara teatra. Predstava je rađena prema romanu Vladimira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića, koji je i reditelj ovog komada.

Sledi utakmica REAL MADRID – ATL. MADRID. Madridski derbi radosnije dočekuje Atletiko koji drži čelo Primere, raspolaže sa plus šest bodova u odnosu na rivala, a sve ukrašava gol razlikom od 21:2. Real mora da se nosi s tm nakon pobede nad Menhengladnahom u Ligi šampiona. Zidan i Simeone će morati da se pogledaju u oči. Francuzu neće biti lako da ponovi minimalac sa prošlog, još malo pa godinu dana starog derbi susreta.

„Dupla šansa 1X”.

Amar Ćorović tiket zatvara utakmicom EVERTON – ČELSI. Čelsi je u naletu. Jedini poraz pretrpeo je u drugom kolu i iz nedelje u nedelju sve je efikasniji. Prethodne nedelje je novinske stupce renesansom obuzeo Žiru – četiri gola Sevilji – zboh čega je drugi Francuz, Zuma, pao u drugi plan. Lampard će svakako pokušati da održi lekciju Ačelotiju koji je prošli put morao rivalu da čestita pobedu koja je pripisana Čelsiju pri konačnih 4:0.

“Zatvaram tiket sa duplom šansom 1X”.

Toliko od Amara Ćorovića, 12. u stroju poznatih ličnosti iz privilegovane, decembarske klase. Mladom glumcu želimo puno sreće u karijeri, uloge po želji i meri, ali i trunku slave zbog eventualno po svim tačkama prolaznog “Humanitarnog tiketa u podne” koji je već uveliko u petoj godini postojanja. 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Amar Ćorović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu institucije MeNeRali - Saveza udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Republike Srpske. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,96, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

sportsko klađenjebet analizatiket u podnehumanitarni tiketAmar Ćorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara