Komentari na vest

Novi tim, ali stari rezultati: Partizan Mozzart Bet ponovo pao u Vitoriji

k

kiza D

pre 36 minuta

Obradovicev poraz,trecu cetvrtinu pocinje sa losom petorkom ..oladio Karika i Bongu…trebao je da dobije tehnicku kad je Lotomozer izmislio korake Tajriku…ali sve u svemo stalno to radi..
J

Jole al pravi

pre 39 minuta

Metla
Ž

Žocara

pre oko 1 sat

Žoce odlazi, Žice odlazi.

bebs

pre oko 1 sat

Jesu stavljali ruke na lice posle trojki zna li se šta ?
O

Oponent

pre oko 1 sat

Sto mi ne objavljujete "moderatori" komentare u kojima nema nikakvog vredjanja?! Vise vas se izgleda svidjaju komentari ljudi profila farma, parovi itd...
D

Drago 3

pre oko 1 sat

Nikom ko prati košarku nije bilo jasno kad su potpisali Nilikinu šta će im taj igrač, poslije ovog večeras još manje je jasno. 5 napada za redom mu beži Hauard, ne zna gde goni, a kao dobar defanzivac, on?! Mega , Fmp i Borac imaju bolje igrače na toj poziciji od njega....
S

Sedi dole

pre oko 1 sat

Drago dunsteru u austriji nemas pojma
C

Chiki laf

pre oko 2 sata

Plakaće ovaj partizan za Avramovićem!
?

?

pre oko 1 sat

Zašto? Avramović je igrač koji odigra 1 dobru utakmicu pa 4 loše (tako je igrao u Partizanu sve 3 godine). Kakve veze ima što igra dobro u reprezentaciji kada on nije tako igrao u Partizanu??
Ž

Žocara

pre 44 minute

@? a pitaš li se zašto je svugde igrao dobro osim u Partizanu, tačnije zbog koga nije bio konstantan u Partizanu? Ili još bolje, šta misliš zbog koga je pobegao iz Partizana glavom bez obzira, po cenu da ne igra evroligu?

Sakur

pre oko 2 sata

User trojka od tablu resila utakmicu
D

DDF

pre oko 1 sat

Trojka za 78-74 posle neuhvacene lopte je odlucila pobednika...mada trojka od table je bila vazna za pobedu
Ž

Žocara

pre 43 minute

Bukvalno, i to iz možda najbolje naše odbrane na utakmici.
O

Opojta

pre oko 2 sata

Da mu Denver igra Euroligu, Žoc bi ga upropastio kao trener. Niko ne može čoveku da kaže da ne može dobiti (ili može jako teško) utakmicu sa 7-8 igrača, ljudi, potrošnja je ogromna...Gubi svaku utakmicu u zadnjoj četvrtini jer igrači nemaju više SNAGE, aman zaman čoveče!...Prošle godine Panter, Ledej Naneli po 38 minuta igraju , ove Dejvis, Džons Lundberg?!...Pa čoveče, dosta više! Jokić je Jokić, pa ga i Pešić i Meloun odmore bar malo pred kraj svake četvrtine...Dajte Saleta Djordjevića ili bilo koga drugog, ovaj više ne zna gde udara, propade i ova sezona...
D

Dulence Vujov

pre oko 1 sat

Komentar ti je besmislen. Zna Zoc sta radi i tim ce biti najbolji kad treba. Ovu sezonu iskoristiti za uigravanje tima a onda narednu ili onu posle nje razbucati. Napred pfc, najaci smo.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 sata

Partizan ni ove sezone nema sta da traži u Evroligi.
e

e sad...

pre oko 2 sata

Kako zar ne kupiše svih 12 igrača i zar ne reče žoc da je borba za top 2
Х

Хјјјјх

pre oko 2 sata

Сад да видимо колико ће бити људи против Цибоне
V

Vasilis Spanulis

pre oko 2 sata

Kakav kralj je Željko, koga on ne može da dobij!?.Pazi ova Baskonija je tragedija od tima . Cigani ce ih sledeće kolo rašafiti , 10+ lagano u Areni..
Г

Групни

pre oko 2 sata

када је требало појачати, ушло се у грешке ! Карлито велико разочарење, његова набијања у рекет, не избачени аут Гранцушчета, Бонгино губљење контранапада ....много разлога за размишљање .... ова и оваква Басконија МОРАЛА је да се добије ... идемо Реалу !е
J

Janis

pre oko 2 sata

Biće 10-0 laganih za Janisa
G

Grobarcina

pre oko 1 sat

Hoce ako ne budete gubili od debitanata 🤣
s

samo

pre oko 2 sata

Tolike rampe na jednoj utakmici ,nije bas za pohvalu.
A

AVAXED

pre oko 2 sata

Nema veze, bar su najmadja ekipa u EL. Izgubili su na neiskustvo klinaca (lose mahali peskirima).
P

Paa

pre oko 2 sata

S ćaletom gledamo danas i sutra Zvezdu i Partizan. On grobar ja delija. Posle večerašnje utakmice ostali smo razočarani. Teško je bilo i gledati. Ako ovako nastave teško će uraditi bilo šta ove sezone. Sutra gledamo Zvezdu pa da vidimo gde nam je košarka trenutno.
A

Ajde realno

pre oko 2 sata

Dva različita poluvremena, 1. odlično i 2. gde je cela ekipa ostala bez snage, mislim da je neke minute morao da dobije Pokuševski, talentovan je igrač i igra dobru odbranu, raduje dobra igra Marinkovića, centri odlični. Falili su i Vašington i Ajzea Majk i to treba spomenuti. Kako god, ne očekujem ništa do januara, ekipa je u potpunosti nova, jedno 3 meseca će biti toplo hladno. Posle Nove godine će već neke stvari biti mnogo jasnije.
@

@ajde realno

pre oko 1 sat

Brate pominjes da je falio Ajzea Majk? Ja bi te pitao u kom smislu falio, kad se decko povredio na prvom treningu! Znaci nema ni sekundu igre, niti znamo kako ce se prilagoditi na ekipu, niti u kakvom je stanju, cim se povredio na prvom treningu i pauzira skoro dva meseca, znaci da vuce neku povredu iz proslosti! I mi odmah falio, a neverujem fa si pogledao neku tekmu koju je odigrao?
A

Ajde realno

pre oko 1 sat

Ajzea Majk fali za rotaciju a pogotovo što je projektovan kao startna 4. Tu poziciju ne može da igra Brendon Dejvis niti može Bonga da igra non stop na poziciji 4. Brz je igrač, skočan i ima solidan šut za 3 poena, a pre nego što je došao u Partizan, nije kuburio sa povredama.
S

See

pre oko 2 sata

Partizan potpuno razbijen i ponižen od prosecene ekipe. Gotovo sve
E

E

pre oko 2 sata

Ma gotovo prvo kolo i kraj alo nisu ovo kvalifikacije a ova ekipa je po rezultatima u Evroligi prosek nekad čak i iznad ali zna se koja ekipa je sigurno u tri ekipe koje su po uspešnosti ispod proseka.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 sata

Ne mogu da kazem da mi je zao sto su izgubili, iskreno. Gledao sam celu tekmu, peckao zezove malo 😂 ali iskreno, odbrana spoljnih igraca KKP u nekim trenucima je bila skandalozna. Prilicno sam razočaran odbranom Nilikine, ocekivao sam daleko vise, Karlik igra da bi napadao. Bonga na 4 mi nesto ne deluje ubedljivo, mislim da je morao da koristi vise igraca, Pokusevski je svojom visinom mogao da napravi malo problema Monekeu. Inace, ako Baskonia bude imala vise od 8 pobeda, ja cu biti sokiran, ovoliku divljinu odavno nisam video.
s

samo

pre oko 2 sata

Hoce fajnal for,a izgube od ekipe koja ima cetiri igraca.
P

Perlica

pre oko 2 sata

Kritika Obradovicu,8 igraca igra mec.Ni sekunda Pokusevskom i Koprivici.Jaramaz je usao bar minut u Baskoniji.da je bio u partizanu nebi mozda bio ni na klupi.Da je veceras Naneli bio umesto Brauna mec bi dobili verovatno,ali hajd da prve macice u vodu bacimo...
P

Pajdo

pre oko 2 sata

Opet kratak roster i pad energije na kraju.mora dati jos neki doprinos,tesko ovako,sto pustise onog Wasingtona
N

Nunnelly 21

pre oko 2 sata

Vratite Nanelija, a da se otera ovaj Sterling Braun iz Albe. Decko veze nema
M

Milan9898

pre oko 2 sata

Željko Obradović je najbolji trener u galaksiji. Svi igrači obožavaju da rade sa njim.
V

Viša trenerska

pre oko 2 sata

Ponovo nema igre, jedan na jedan, pik, sut za tri. Isto kao i prethodnih sezona, oslanjamo se na individualni kvalitet i svežinu i želju igrača za dokazivankem u novom timu! Kratka rotacija od prve utakmice, duga je sezona...Videcemo
J

Japi

pre oko 2 sata

To je ta odbrana,56 poena u dtugom poluvremenu.
Z

Zigmund

pre oko 2 sata

Igrali smo vise nego dobro 25min. Imali igru i bili odlicni u odbrani. Da igras dobru odbranu 40min treba min 10 igraca, ne moze 8. Zeljko je hteo posto poto pobedu i zato je suzio rotaciju, ali se to na kraju obilo o glavu. Svi su igrali OK i Sterling je odigrao solidno, ali vec nocas mu Zeljko treba izbiti iz glave samoisticanje. Prvi macici se u vodu bacaju, idemo dalje.
У

Ултра...

pre oko 2 sata

Пампиони до 75 минута хахахахахахава
V

Vinetu

pre oko 2 sata

Zaista slaba Baskonija ne znam kako su pobedili, Partizanu jeste falio Vasington ali ne znam koliko bi pomogao u ovakvoj utakmici. Partizan jaci samo na centru nego prosle godine na svim ostalim pozicijama slabiji znacajno. Ni jedna ni druga ekipa nisu za vrh EL.
A

Ajde

pre oko 2 sata

Sto smo mi izgubili, nego sto i Real izgubi, razbi ih onaj Nejpir dao 25 poena, sam ih pobedi.
R

Realni Arth

pre oko 2 sata

Pogledao sam celu tekmu, i zao mi je Partizana, jer je igrao dobro, imam utisak da ovom timu fali jaca bre odbrana, i jedan plej koji ce da smiri malo akcije, a ne samo na "run-gun", vodio je sve vreme, sve do drugog dela poslednjih 10 minuta. Marinkovic dobar ali dve lopte redom izgubljene bas kad se lomilo na 2 i po minuta pre kraja. Bilo bi lepo da Obradovic kaze ovim amerima da je mnogo lepo za gledanje atraktivna zakucavanja ali bitniji je rezultat. EL definitvno ove godine je kvalitetnije, sa ovakvom igrom da se izgubi od Baskonije, malo mi je cudno, pa sta bi do djavola bilo da nije iso sut ili igrali slabije. Mislim da Partizan ce da bude bas target da se da maksimum da se dobije zbog kvalitetnih igraca koje ima, i nece biti lako. Cilj Obradovica je da se uzme 10 titula u EL i to sa Partizanom, zato skoro da i nema nasih igraca, jedino Marinkovic nesto igrao, videcemo tek je pocetak, naravno da nije lepo kad se gubi ali ova igra veceras je bas bila ozbiljna. Za Baskoniju nemam sta da kazem, standarno igraju neku svoju igru, mada veceras onaj njihov killer se nije bas nesto naigrao, Luvavu nas vise ocrnio nego on. Srecno mojoj Zvezdi sutra protiv Pariza nece biti lako, uostalom videli smo ih kad su igrali protiv Partizana jedva su izgubili sa pola poena i to u BG. Pozdrav.
в

всс

pre oko 2 sata

Ма пта ти наприча! Фали им плеј? Па имају их ТРИ! Лоша одбрана? Па овај тим је прављен да би имао добру одбрану, све одбрамбени играчи. Али ЏАБА!
M

Mdk

pre oko 2 sata

Kakav crni run n gun sa igracima ko Lundberg i Ntilikina. Najvece prevare od bekova u celu EL.
M

Mnogo ti je zao

pre oko 2 sata

Ma jel ti zao? Ej dobices koji lajk i onda mozes na spavanje smrc smrc
j

jova_bn

pre oko 2 sata

A najjace je sto su pisali i onom sudancu kao da dolazi Jokic, a lik dao 2 poena hahahah
R

Rsd

pre oko 2 sata

Ajd pitanje za grobare? Meni kao neko ko gleda sa strane ovaj tim ne deluje simpaticno. Zar prosecnom Partizanovcu ne bi bio drazi tim: Avramovic, Jaramaz, Marinkovic, Licic, Milutinov??? Plus naravno 6 stranaca ali ovi domaci da budu nosioci.
К

Каспер

pre oko 2 sata

Лучић и Милутинов не би дошли... Јарамаз би показао као и вечерас у Басконији, Вања добар, штета што смо пустили Алексу.... Како је нови тим, није толико ни лоше, али треба пуно рада још и мало више повјерења у наше играче на клупи.
m

mord

pre oko 2 sata

partizan nema koga da vrati od domaćih igrača i to je tako. lučić i milutinov su bili želje, al želje su jedno... inače, da voleo bih da ih vidim u crno belom dresu, naravno
P

PUFTA

pre oko 2 sata

Koliko minuta su proveli u igri, Balsa, Nakic, Lakic i cuveni Poku?

KoRn

pre oko 2 sata

Pa oni su bili zauzeti na klupi su igrali gluve telefone.
в

велики штрумф

pre oko 2 sata

У просеку: НУЛА! 0:00
D

Druze ja jesam

pre oko 2 sata

Da se segacimo sa grobarima oko domacih igraca nego da li si ti video koliko je spanaca dalo kos za Baskoniju 0 slovima nula.
A

Avenger

pre oko 2 sata

Imate moćnu sedmorku, ali to nije održivo na 40min košarke. Gledam danas svaku utakmicu po malo, ali vaša petorka se skoro ne menja kroz period promene kanala.
m

ma

pre oko 2 sata

Koju sedmorku,pa Bonga je smesan igrac,Nilikina za mesec dana nece ni ulaziti,a Marinkovic ce jednu pogoditi sve,a onda pet nista.

Bunar

pre oko 2 sata

Pisao sam x puta da ce bar 4 igraca biti promašaji!!
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 sata

Upada u oči ovo,Koprivica, Nakić,Pokuševski,Lakić,zajedno nula poena.Samo Marinković poentirao od domaćih igrača ali bitnije je to da ponovo igramo sa skraćenom rotacijom,7-8 igrača.Druga stvar,snaga jednog tima se ogleda u tome kamo igra pod pritiskom i u trenucima kad se lomi rezultat.Mi nastavljamo tamo gde smo stali,gubimo neizvesne završnice.
8

888

pre oko 2 sata

Brate pa samo je Marinkovic igrao od nabrojanih. Igrali ste sa 8 igraca u rotaciji.
A

Ap ap

pre oko 2 sata

Bošnjaković, Dimitrijević, Nakić, Lakić, Popusevski, Koprivica nece videti teren! Marinkovic ce igrati dok pogadja po neki sut, ako li bude mašio zavrsice kao Jaramaz prosle sezone!
V

Vukasin Lukic blok 70

pre oko 2 sata

lepo sam ja rekao mi smo slabiji nego prosle godine...
g

gosto

pre oko 2 sata

odlazak nanelija i avramoviča je kobna greška kluba kao sto smo propustili da prošle godine dovedemo farela za plemejkera sut za tri poena na jačim utakmicama oćajan kao prosle godone sa ćasnim izu
G

Grad Beograd

pre oko 2 sata

Veze ovi nemaju i dobise nas,na klupi amater, klasika
D

DV

pre oko 2 sata

zeljko obradovic amater, ma da, sigurno. Ko je onda po tebi iskusan i zna da vodi ekipu?
0

015

pre oko 2 sata

Orlovi rano lete.
O

Orao

pre oko 2 sata

Poslednja četvrtina Baskonija 10 slobodnih bacanja, bonus Partizana nakon 2 i po minuta... u ovakvoj utakmici puno znači. Partizan kakav sam i očekivao. Još je rano o imenima, ali mislim da nece svi igrači od stranaca dočekati kraj sezone. Nije bilo loše, ali propustana je šansa da se napravi pozitivan rezultat na strani.
1

100-ka

pre oko 2 sata

sudjenje vise nego li korektno i vise od toga, svaka odluka na vasu stranu realno.
б

бсс

pre oko 2 sata

Друже, ви сте у 3/4 добили само 7 личних! У 3/4 само једну једину а тукли сте као и у 4/4! Који фаул није био у 4/4? Било их је и више, него ови слепци не суде ништа.
O

Orao

pre oko 2 sata

Nije problem bonus u 2 min problem je bonus Baskonije u poslednjem napadu a ja iz glave znam barem 4 faula očigledna koja nisu bila svirana,kad je utakmica bila na jedan posed.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 sata

Partizan je opet sastavio izgleda los tim opet ce Partizan da podbaci u Evroligi ovaj poraz od Baskonije je VELIKI KIKS ova utakmica je morala da se dobije.
D

Deminaur

pre oko 2 sata

Pali su i Real i Barsa danas pa možemo i mi 😁
P

Paa

pre oko 1 sat

Oni imaju A licence. Može im se i da budu poslednji.
g

ghost123

pre oko 2 sata

Bice ovo dobro. Samo polako. ;)
1

11 slobodnih vise

pre oko 2 sata

11 slobodnih bacanja vise odlucilo pobednika. Ovako sramotno sudjenje odavno nije vidjeno. Za one kojima je sudjenje bilo dobro neka im ovakvo za njihov tim bude svaku narednu utakmicu.
H

Hyypia

pre oko 2 sata

Vidjeno je u Subotici. Kada ste pokrali spartak. Sve se vrati.
1

12345ss

pre oko 2 sata

jel ovo bese ovi sto ove godine osvajaju LE?
Л

Лаик

pre oko 2 sata

А Звезди се нешто као ликује у фудбалу што губи од европских великана. Ови потрошили паре и паре у непрофитабилном спорту какав је кошарка и опет не могу да победе на првој иоле јачој утакмици. Само ћутите, не мрзите Звезду, волите свој клуб па можда нешто и урадите у неком спорту.
у

управу си баш тако

pre oko 2 sata

волите свој клуб....а не да висите на свакој објави о Партизану
b

banence

pre oko 2 sata

NIJE OVO LOSE...TIMSKA IGRA KOJA POSTOJI..TREBALO BI NARAVNO DA BUDE BOLJA..NEDOSTAJU VASINGTON I AZEJA..TO NEOPRAVDAVA ALI MISLIM DA CE BITI ZNATNO BOLJE KOLIKO I DA LI RANO JE GOVORITI....
L

Letac

pre oko 2 sata

Ko vam falio? Pa nikad cuo za njih nisi, a kamoli ih gledao
A

AMERIMA IZ SNOVA

pre oko 2 sata

LUPAMO BLOKADE hahahahaha
2

222

pre oko 2 sata

Kad Zoc razigra Pokusevskog imace od toga koristi i reprezentacija🙃...ni sekund jedan na terenu...bice novi vukcevic
Ž

Žasu

pre oko 2 sata

Problem je sto opet igramo sa 8 igrača. I to protiv Baskonije! Pa nije plej of jbt!
G

Gost007

pre oko 2 sata

A danas ceo dan f4 pa f4..a ono copy-paste ekipa od prosle god..samo lopta i sutiraj😒😒😒

KoRn

pre oko 2 sata

Šta kaže Poku došao u Partizan da napreduje? E moj prikane vidi se da si bio dugo u USA.
R

Razočaranje

pre oko 2 sata

Sterling Braun razočaranje, nonšalancija u onoj kontri i ispadanje u odbrani na piku nas je koštalo poraza. Možda je trebalo dati Koprivici par minuta da isparita Holu i umori ga, i možda koji minut za Pokuševskog. BIĆE BOLJE!
B

Bjorn89

pre oko 2 sata

Sve ce ovo biti top! Da se sklope kockice i razigraju, vec sledeci mesec krece gazenje.
S

Sima kosmos iz dalekog svemira

pre oko 2 sata

Naprzili se grobari kad ono burek prazan. Baskonija zaista teski prosek.
r

rsczz

pre oko 2 sata

Rekoh ja prije pocetka sezone da ce ove sezone biti u najboljem slucaju isti kao prosle sezone, ali mislim da ce biti i gori. Jedini srbin Marinkovic u poenterima pa to je osudjeno na propast i nista drugo.
U

U Tem Denveru

pre oko 2 sata

Ocekivano, ne mislim na rezultat vec na igru partizana. Jeste da je prerano da se svode racuni, al ovo sam i ocekivao pre sezone. Prvo, partizan ce igrati u rotaciji 8-10 igraca. Pokusevski, lakic, nakic, koprivica, bosnjakovic i dimitrijevic sluze samo za dodavanje peskira. Veceras je igralo 8, fale majk i vasington. U zavisnosti od povreda 8-10. Dalje, partizan je jak kao zemlja na centru. Dva strasna igraca, ako ih posluzi zdravlje, pre svega dejvisa, partizan mozda i najjaci u evropi. Dalje, najbolji bek partizana je ife, a najvise je potcenjen. Decko je konstanta je videcete cele sezone ovakve partije, cak i bolje. Karlik kog toliko hvalite i ocekujete ne znam ti ni ja sta, je pokazao veceras svoju igru. Imace on i bolje partije, al to je neki prosek. Da je on takav igrac kakvim ga vi predstavljate, odavno bi imao neku rolu u nba, a ako ne to, sigurno bi jos odavno dosao u evropu. Ntilikina takodje, ofanzivno limitiran. Braun ce biti bolji, nije konstantan, ali ce biti bolji. Vasingtona ne znam, nisam ga nikad gledao. Krila neki prosek, mislim da su i vanja i bonga odigrali ofanzivno neki prosek, mozda malo iznad. Sve u svemu, mislim da je partizan, kao i zvezda, tu negde oko plej ina. Sa jos par ekipa borba od 8-12 mesta. Videcemo, duga je sezona, mnogo ce zavisiti od povreda. Mislim da ce obe ekipe biti na trzistu i u doselekciji dovesti krilnog centra
b

bakarinjo

pre oko 2 sata

Izgleda dosta bolje nego prosle god,uslo im je dosta teskih suteva al je ne razumem da Karlik Dzouns koji je sigurno medju 5 plejeva u euroligi igra tako sto udje na kraju 1/4 igra 7,8 min i onda opet ulazi pred kraj 3/4 pa posle par min izlazi jer naravno ne moze bas sve da udje za to kratko vreme! to je igrac po meni koji mora da igra bar 30 min,ako bude ovako seckan minutazom necemo videti puno od njega a top igrac,moje misljenje!!
g

gostbre

pre oko 2 sata

msm brate da kajrik vcrs nije bio na nivou.mozda do dobre odbrane...al stvarno dokle protiv nas trojke od tablu...sto je iskreno prelomilo utakmicu..posle toga je bilo tesko dati kos..i mnogo bacanja za njih...nista idemo dalje
U

U Tem Denveru

pre oko 2 sata

Medju najboljim bekovima u evropi? A na osnovu cega? Na osnovu partija u juznom sudanu, gde je kod njega lopta non stop, solira i radi sta god hoce? Da bi nekog svrstao medju najbolje mora da se dokaze 1,2 sezone pa tek onda…
b

bakarinjo

pre oko 2 sata

To je tip igraca koji po meni mora da igra 30tak min konstanto,ako bude ulazio i igrao po 7,8min nece nikad ni pokazati bar ne u Partizanu,a pored slabije igre ima 6 asistencija,ako je to lose onda nzm sta da kazem..
S

Storari

pre oko 2 sata

Top 5 plejeva u Evropi??! 10 k'o iz topa koji su bolji, a ima ih brda i u EK pre njega.
b

bakarinjo

pre oko 1 sat

Al ste me napali mozda sam preterao ali to je moje misljenje kad bude igrao 30tak min i ne bude bilo dobro,razuvericeme! Inace ljubitelj sam basketa,al ne i strucan posto,tako da verovatno ste u pravu..🙃
L

Ljudi pobedili

pre oko 2 sata

Borac i Spartak i odmah osvojili El.
j

jovafut

pre oko 2 sata

vec vidjeno,nikakva razlika u odnosu na proslu sezonu !?
A

AK10

pre oko 2 sata

Kad shvate da nije do tima, nego do trenera, biće im bolje. Ne brinem za još jednu titulu Zvezde u ABA, koliko god se to Grobarima nesviđalo. Željko je najbolji trener svih vremena u Evropi, ali je i glavni krivac za neuspehe Partizana otkad je došao. Prvi meč u sezoni igra sa 8 igrača u rotaciji. Bukvalno jedini krivac za poraz večeras.
6

61611616

pre oko 2 sata

Imate sudije imate 0 srpskih igraca i imate trenera koji ne postoji 4 godine !!!! sta hocete vise hahaahahah
M

Mile potiv tranzicije

pre oko 2 sata

Zeljko odlazi
Ц

Цар Краљ

pre oko 2 sata

Ја бих још 5 странаца и странца за тренера,само савић да остане ХАХАХХАХАХА
A

Analiza 9

pre oko 2 sata

Tajrik odigrao utakmicu sezone. Nikada više neće postići više od 20 poena takodje ni Dejvis. Partizan je ovde imao volje i niz pobeda iza sebe. Posle ovog poraza moral igrača pada, Zeljko kreće da šizi, Tegi pije lekove. Samo oni koji se ne razumeju u kosarku mogu da kažu da je ovaj tim bolji od odog pre dve godine pa čak i proslogodisnjeg, samo što su centri možda klasu bolji i pismeniji inače katastrofa. Zamislite samo da je Howard imao veću minutažu i da je imao dan, pobedili su nisi izbacili jednog kvalitetnog pojedinca!!!
D

Dejviscura

pre oko 2 sata

Dejvis je novi Kaboklo pazite sta vam kazem. A Pokusevski nece opeoeliti teren
K

Kosarkaski poznavalac

pre oko 2 sata

Nema veze, imaju kvalitetnu ekipu vratice se Partizan nova ekipa treba sklopiti to, bavio sam se kosarkom vise od 15 godina znam sta pisem, kroz mesec dana odprilike ova ekipa ce da pravi ozbiljne rezultate !
J

Japi

pre oko 2 sata

Bas si poznavalac.
d

ditatore

pre oko 2 sata

Vodis 9 razlike, kvota na domacina skace, ulozis na keca, napunis svoje dzepove i to je to, ne znam sta nije jasno,uradjeno prosle sezone 20 puta.isto vazi kad partizan pusta nekog u aba ligi da vodi po 15 razlike pa dobiju na kraju.
D

Dane daca

pre oko 3 sata

Sta se nervirate, osvojili smo jedan bod. Nije malo sa gostovanja doneti jedan bod.
S

SUNĐER BOB

pre oko 3 sata

Dramatičan finiš???
d

dkcz

pre oko 3 sata

najjači smo mi cigani što ih prozivamo, nas će sutra pobediti debitant u EL hahah, ali dobro, sve dok je u granicama normale neka se prozivamo međusobno, malo skretanja sa realnosti i pravih životnih problema
I

Iskreni

pre oko 2 sata

Ja realni ocekujem poraz od 6 od PSZa.. Jer smo truba gora nego Partizan
P

Prdoje

pre oko 3 sata

Eh, u Baskiji opet ćorak.
!

!!!

pre oko 3 sata

Ahahhahah priznajte da ste se ponadali
4

4114141

pre oko 3 sata

Da nemate sudija sve bi gubili po 30 razlike veze vi nemate nemate trenera
5

51

pre oko 3 sata

Ма, брига вас. Узели сте трофеј на сајму😄😂
2

2 vazna igraca

pre oko 3 sata

Iz rotacije nisu igrala Isaiha Mike i Washington, samo treba reci istinu nije teško. Odigrati egal u Španiji bez 2 igrača nije nikakav neuspeh. Napred Partizan 🖤 🤍
V

Visente Del Boske

pre oko 3 sata

Hahahha al najjace mi je kad citam komentare grobara nakon prvog poluvremena kako su puni sebe kako su jaki mocni,dominantni,da je baskonija ekipa za ek da ne zasluzuju da igraju el,a sad plakanje😂😂😂
С

СРБИН007

pre oko 3 sata

Историја ће Савића памтити као другог највећег звездиног функционера у историји,после Небојше Поповића!
d

dkcz

pre oko 3 sata

verujem ocu više nego Žocu!
D

Drvo

pre oko 3 sata

Kakav igrač ovaj Pokuševski, NBA nije što je bila njegovim odlaskom.
S

Savura

pre oko 3 sata

Bice to bolje kad u sledecem prelaznom roku dovedu jos 4, 5 igraca. Tad se pali masina. Idemo dalje. Ipak se okrece.
F

Figaro

pre oko 3 sata

Šteta. Previše primljenih poena u drugom poluvremenu. Nije mi jasno zašto Poku nije dobio minute.
K

Kusta

pre oko 3 sata

Pogledajte šta je trener i sta su igrači a isti budžet imaju kao naši klubovi, 20 0 serija realu, Nejper ih puni.
C

Czv bgd

pre oko 3 sata

Jel igro Pokusevski pitam za komsiju?

BG-011

pre oko 3 sata

Završile se pripremne utakmice počela sezona …
Č

Čima Moneke

pre oko 3 sata

Ja sam došao u Partizan. Tako ste objavili u junu
S

Sofronije III

pre oko 3 sata

Promeniš 14 igrača, skineš 12, a onda celu utakmicu igraš sa 8. Na klupi, gle čuda, ostadoše sve domaći.
h

hajp

pre oko 3 sata

kome je sad do košarke
D

Dachazvezda

pre oko 3 sata

Partizan 2.0 11 novih likova, ista priča iz prosle sezone! I naravno znamo da trener nije kriv, on je rekao igračima, sad cemo da vidimo ko je kriv
M

Metlanje

pre oko 3 sata

Poĉelo...🤣
d

de goll

pre oko 3 sata

losa spoljna linija veceras...i opet ponovo neozbiljno..igrac pred prvu utakmicu ode napusti tim, to jednostavno ne valja..remeti..mozda bi on veceras bio tas na vagi..ko zna..mora ovaj parrizan jos da raste i uci...2 teska gostovanja u prva 2 kola..

KoRn

pre oko 3 sata

Ma bre lagano osvajanje Evrolige,ABA lige,ACB lige,NBA lige i možda skoknu do Kine da osvoje i njihovu ligu. Instalatatutacija je to bre.
Г

Геџа - Србијанац

pre oko 3 sata

Чекамо конференцију да видимо ко је сада крив...
G

Gost90

pre oko 3 sata

Brendon Dejvis najsporiji igrač na ovim prostorima u zadnjih 10 godina
g

gost1978

pre oko 2 sata

majstor je nema sta, al stvarno izgleda kao centar iz 80-ih
M

MisaTumbas3

pre oko 3 sata

Steta. Raduje igra domacih igraca, bice to bolje vremenom.
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Nova ekipa nije strasno, kvalitetniji smo od Baskonije vidi se ali nisu se jos uigrali nema veze ocekujem poraze na pocetku ali zato tako ce se na kraju isolatiti, za mesec dana ova ekipa ce da melje !
G

Gosttttt

pre oko 2 sata

Uopste niste kvalitetniji...
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Jesmo samo ti se ne razumes u kosarku, kad se promeni 12 novih igraca kako mozes da zakljucujes po cemu? Tek kroz nekoliko utakmica mesec dana mozes nesto da znas i vidis kod ekipe , ovi igraci su kvalitetniji od Baskonije po igrackom kadru a odbrana ce biti sve bolja i bolja kao i napad sto ce se videti uskoro
A

Alempije

pre oko 2 sata

Sutra vece obavezno da stavis jedno 30 komentara za Zvezdu. I nemoj da nas nisi pohvalio, ti si nasa maskota i dezurna budala ovde!
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Deda Alempije klempave ti usi pokrij se i gledaj sutra Pariz debitanta koji ce da vas preslisa i ako imate uigraniju ekipu da kazem to jest igrace koje se poznaju opet ce biti poraz kao i sa Dubaijem
s

samo

pre oko 1 sat

Sad mi je lakse,brinuo sam se za sutra,ali kad ovaj kaze da gubimo dobijamo sto posto,posto dve godine nije pogodio pobednika utakmice ni u kosarci ,ni u fudbalu.Stvarno se ne salim,znam mnoge koji cekaju njegovu prognozu i odmah trce u kladionicu da uplate suprotno.
7

777

pre oko 3 sata

Realno kad de malo pogleda bolje su sudije u aba ligi ? Sta kaze Zeljko na sudjenje sad u el?
a

arta

pre oko 3 sata

Ma ja bi to menjao opet sve
D

DraganKojic

pre oko 3 sata

Dobro je da partizan razigrava mlade srpske kosarkase i sprema ih za sledece evropsko a boga mi i OI 2028 !!
u

uteko

pre oko 3 sata

Opet rotacija kao da je plej of, 8 igrača igra Srbi na klupi zabavljaju publiku
6

616161

pre oko 3 sata

Hahahaha sve isto kao prosle godine, sampioni pripremih utakmica, lozenje ovo ono i bum tras ! Kad shvatite da nemate trenera bice vam puno punoooo bolje. Svake godine lozana i nista tacno da sam na mestu Sferopulosa pustio bih vas da osvojite sve ove godine.
U

Uxjdh

pre oko 2 sata

Cekaj Karmu sutra sine.
m

milos obilicccc

pre oko 3 sata

Spasitelj Srpske kosarke ,spasio partizan sa samo 1 domacim.igracem! Slavice se opet 11o mesto u EL!
9

9u

pre oko 3 sata

jel karlik imo tripl dabl
7

7

pre oko 3 sata

zasitili se igrači
Z

Zipline

pre oko 3 sata

Hahaha, pa ovaj Obradović 100 meceva gubi na isti nacin, bitno da on i Ostoja vrše trejdove i uzimaju keš, a navijači neka kupuju ulaznice i pune budžet za 15 to mjesto.