(©Starsport)
(©Starsport)

Vanja Marinković: Pravili smo jeftine greške, ja prvi

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.10.24. | 00:53

“Sreća pa je prvo kolo”, kaže kapiten Partizana

Mogao je Partizan Mozzart Bet da napravi brejk u prvom kolu Evrolige.

Vodili su crno-beli u većem delu utakmice protiv Baskonije u Španiji, ali navijači kao da su na kraju gledali čuveni film “Dan mrmota”, u kojem se jedan te isti dan beskonačno ponavlja.

Izabrane vesti

Tako je i Partizan ko zna koji put na identičan način ispustio dobijenu utakmicu protiv Baskonije u Vitoriji (82:88). Priznao je i kapiten Vanja Marinković da je njegov tim mogao više na ovom meču.

Jeftine greške smo pravili na šest razlike, ja prvi. Umesto da igramo sa strpljenjem, pametnije i da tih šest do osam razlike imamo u svojim rukama, mi smo “izdivljali”, počev od mene. Jeftin poraz, jeftine greške. Sreća pa je prvo kolo, pa možemo da učimo iz toga”, istakao je Marinković.

Dobro je što se Partizan borio do poslednje sekunde.

“Mislim da smo se borili svi. Do poslednjeg šuta, jurili smo da bude što manja razlika”.

Prvo poluvreme je recept kako bi crno-beli trebalo da igraju ubuduće.

“Ekipa se bori, dobro igra odbranu. Kada svedeš bilo koga na 32 poena za poluvreme, naročito ekipu koja ima individualce poput Hauarda, Monekea, Luvavua… To je velika stvar. Moramo da nastavimo u tom ritmu, a ne da nam se dešavaju prazni hodovi, kao protiv Spartaka u drugom poluvremenu i kao danas. To su sve jeftine greške. Ako hoćemo nešto – a hoćemo – onda ne smemo da imamo takve greške”, podvukao je Marinković.



tagovi

KK PartizanVanja MarinkovićEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara