Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Daleko od sjajnog

Vreme čitanja: 4min | pet. 04.10.24. | 08:09

Pogledajte ko vam je 3. oktobra doneo novac, a ko prodao


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

FERENCVAROŠ - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 1:2

Totenhem je gostovao u Mađarskoj i krenuo po bodove protiv Ferencvaroša u prilično izmešanom sastavu. Bivši fudbaler Partizana Mateus Saldanja je nakon upečatljivih igara u domaćem šampionatu nedavno rekao kako su njegove partije poruka za Pevce, ali se u duelu sa premijerligašem igrajući iza najisturenijeg Barnabaša Varge, nije video. Totenhem je na vreme osigurao pobedu koju nije mogao da ugrozi kasni, počasni pogodak domaćina - 1:2.

Opširnije OVDE.

LACIO - NICA (tip 1, kvota 1,97) - rezultat 4:1

Lacio je ubedljivim trijumfom nad Nicom (4:1) već sada istakao ozbiljnu kandidaturu za direktan plasman u osminu finala. Pedro i Kasteljanos su u kišnoj rimskoj noći najavili kišu golova u mreži Nice, ali je Boga pred odlazak na odmor prepolovio prednost domaćeg tima. Ipak, raspoloženi Kasteljanos je u uvodnoj fazi nastavka vratio na ‘plus dva‘ da bi Zakanji sa bele tačke sredinom drugog dela zapečatio trijumf Bjankoćelesta.

Opširnije OVDE.

ČELSI - GENT (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 4:2

Mala kvota, lako je i došla. Čelsi je opravdao epitet velikog favorita, kada je Enkunku sredinom drugog poluvremena povisio na 3:1, bilo je jasno da Belgijanci nemaju snage ni kvaliteta da se izbore ni za bod na “Stamford bridžu”. Na kraju su u finišu izborili častan poraz, ali kec je došao bez problema.

ATLETIK BILBAO - AZ ALKMAR (tip 1, kvota 1,57) – rezultat 2:0

Nije bilo baš lagano, Holanđani su držali nulu do dvadesetak minuta pre kraja. A, onda su na scenu stupila braća Vilijams: Niko je asistirao, a Injaki je pogodio u 72. minutu za vođstvo Bilbaa, a kada su gosti krenuli po izjednačenje, stigla ih je kazna, ponovo je Niko “namestio” pogodak, dok je Sanset bio egzekutor.

HAJDENHAJM - OLIMPIJA (tip 1, kvota 1,58) – rezultat 2:1

Svima koji su zategli keca na Nemce nije bilo dobro kada je Olimpija izjednačila u 77. minut preko Blanka. Mirisalo je na pad, pogotovo što domaćin nikako nije uspevao posle toga da dođe do drugog pogotka, da vrati momentum na svoju stranu. A, hladan znoj je oblio sve koji su čekali pobedu Hajdenhajma kada je Vaner u 83. minutu promašio penal. Srećom po tikete – pogodio je iz odbitka.

PRECRTANO

RFS - GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 2:2

Jedan od favorita za osvajanje trofeja Lige Evrope - turski Galatasaraj, prokockao je dva gola prednosti u Rigi protiv RFS-a (2:2) i ozbiljno razočarao svoje navijače. Činjenica da čitav tim letonskog RFS-a vredi tek nešto više od 9.000.000 evra, koliko iznosi godišnja plata Maura Ikardija, verovatno je ponajbolji pokazatelj o kakvom se ovde iznenađenju radi. Nije prvak malene baltičke zemlje prvi put šokirao favorita ove sezone - u plej-ofu za Ligu Evrope izbacio je kiparski APOEL - međutim ovo je ipak viši nivo.

Opširnije OVDE.

SOSIJEDAD - ANDERLEHT (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 1:2

Taman što je protiv Valensije prekinuo niz od mesec dana bez pobede, Sosijedad je još jednom razočarao svoje navijače porazom od Anderlehta. Baskijski tim je dobro ušao u utakmicu, poveo posle samo pet minuta, ali su gosti iz Brisela već do kraja prvog poluvremena preokrenuli rezultat, a u nastavku uprkos ogromnom pritisku Sosijedada odoleli i vratili se kući sa tri boda!

KOPENHAGEN - JAGJELONIJA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 1:2

U noći iznenađenja, kao što to obično biva kada je “brdo” evropskih utakmica na meniju, jedno je viđeno i u Danskoj. Sjajno veče za poljske klubove upotpunila je Jagelonija, koja je u 97. minutu došla do pobede usred Kopenhagena. Što se tiketa tiče, taj gol ne znači mnogo, jer keca nije bilo na semaforu od 51. minuta, kada je najbolji igrač meča Pululu doneo izjednačenje. Kasnije je asistirao za drugi gol.

PAOK - FCSB (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 0:1

Ozbiljan udarac za Grke, kao i za sve koji su meč na “Tumbi” videli kao siguricu. PAOK-u baš ništa nije polazilo za nogom večeras, nije mu bila dovoljna ni činjenica da je imao igrača više skoro 40 minuta. Odnos šuteva na gol je bio 21:6 za crno-bele, no broje se samo golovi, a tu su Rumuni imali jedan, a momci iz Soluna – nijedan.

ELFSBORG - ROMA (tip 2, kvota 1,88) – rezultat 1:0

Pretrpela je Roma trenersku smenu na startu sezone, otišao je Danijele De Rosi sredinom septembra, a Ivan Jurić doneo šok terapiju na Olimpiko. Vučica je vezala dve pobede, a hrvatski stručnjak pomislio da će mu promešane karte u Švedskoj u drugom kolu Lige Evrope biti dovoljne da posle remija na premijeri sa Atletik Bilbaom upiše prvi trijumf u takmičenju. Prevario se Jurić, a njegova Vučica doživela sramotu protiv Elfsborga koji u domaćim okvirima ne slovi za velikana - 1:0.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara