Nikola Kalinić (©Dubai)
Nikola Kalinić (©Dubai)

Najava dana (petak, 4. oktobar): Grad svetlosti prvi na Zvezdinom evroligaškom meniju, uz dovoljno fudbala

Vreme čitanja: 3min | pet. 04.10.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

PARIZ – CRVENA ZVEZDA, 21.00

Izabrane vesti

(Košarka, Evroliga)

Janis Sferopulos je uoči puta za Pariz istakao da dobro poznaje francuski tim iako su novajlije u elitnom takmičenju. Videli smo Pariz na turniru u Beogradu pre dve sedmice, namučio je crno-bele. U Zvezdu je došlo nekoliko izuzetnih pojačanja na čelu sa Nikolom KalinićemAjzeom Kenanom i Kodijem Milerom Mekintajerom, a vratio se i Ognjen Dobrić.

FENERBAHČE – OLIMPIJAKOS, 19.30

(Košarka, Evroliga)

Olimpijakos je verovatno napravio i najveći posao ovog leta kada je vratio Sašu Vezenkova iz NBA lige. Naravno, nije on sam pa Fenerbahčeu, ne može nikako da bude lako, uprkos činjenici da nema pozicije na kojoj je tim iz Turske slab ili mu nedostaje nešto. Planski je odrađen prelazni rok i to bi moglo da im donese mnogo dobroga u ovoj sezoni.

VIRTUS BOLONJA – EFES, 21.00

(Košarka, Evroliga)

Odluka čelnih ljudi da pruže puno poverenje treneru Tomislavu Mijatoviću je donekle došla neočekivano, ali je samo pokazalo koliko se u Efesu veruje u dugotrajni proces. Virtus je tokom leta pretrpeo značajne promene, pre svega otišao im je Ife Lundberg koji je uz Šengeliju bio najbolji igrač. On je sada u Partizanu, ali je zato Toko ostao u Bolonji i dočekao veliko pojačanje u vidu Vila Klajburna. Tu je i dalje Marko Belineli koji prkosi godinama.

NAPOLI – KOMO, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Sve u svemu, iznenadio je Komo ekipe Atalante i Verone, ali Napoli je jako tvrd orah. Teško će dozvoliti da padne na istim greškama, ali oprezan mora da bude. Komo ume da bude jako nezgodan rival. To polazuje i dalja prošlost, ali na nju se osrtati nećemo jer to ne dozvoljava daleka distanca od preko dve decenije.

VERONA – VENECIJA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Venecija je među timovima sa začelja tabele, a ni Verona koja ima tek dva boda više nije mnogo bolja. Domaći su u seriji od tri poraza i teško će im takođe biti. Sve u svemu, favorita nema, a potrebno je reći da je poslednji meč para odigran pre više od dve i po godine, kada je Verona slavila sa 3:1.

RADNIČKI NIŠ – OFK BEOGRAD, 17.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Oba tima su prijatna iznenađenja Mozzart Bet Superlige. Nišlije su na petom mestu sa mini serijom od tri utak:mice bez poraza, dok je OFK vezao četiri pobede. Radnički je prošle nedelje u sudijskoj nadoknadi „oteo“ bod Vojvodini u Novom Sadu (3:3), dok su Romantičari takođe u goleadi bili bolji od IMT-a (4:3).

LEGANES – VALENSIJA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Slepi miševi su u crvenoj zoni mada su u poslednje vreme nešto popravili formu. Igraju I ovako i onako, kao i Leganes koji je na poslednjih pet mečeva osvojio tek dva boda. Inače, na poslednjih pet mečeva para, ni jednom nije palo više od dva gola, a tri puta je dolazio X.

MARSELJ – ANŽE, 20.45

(Fudbal, Francuska 1)

Čist zicer za Marselj je na vidiku. Anže nema kvalitet kojim može da mu parira. Posle poraza od Strazbura, ekipa Marselja će hteti da se iskupi pred svojim navijačima. Inače, ovaj klub redovno dobija mečeva para na kojima obično pada dosta golova.

SANDERSLEND – LIDS, 21.00

(Fudbal, Engleska 2)

Sanderlend je prvi na tabeli Čempionšipa sa 18 osvojenih bodova, a Lids je četvri sa svega dva poena manje. Dakle, biće gusto, kao i u aprilu kada se igralo tvrdo, ali bez golova. Na poslednjih pet mečeva para nije padalo više od dva pogotka.

AUGZBURG – M’GLADBAH, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

S obzirom na šarene rezultate obe ekipe, moglo bi da bude neizvesno, Augzburg je u seriji od sva poraza, dok je Menhengladbah posle takođe dva loša nastupa savladao Union Berlin. U januaru ove godine na poslednjem meču para bilo je 1:2 za Augzburg.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara