Kuman, Mesi i De Jong (©Reuters)
Kuman, Mesi i De Jong (©Reuters)

Barsa bez Mesija u Kijevu

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.11.20. | 13:30

Ne igra ni De Jong...

Barselona odavno nije ovako loše startovala u Primeri. Od šest poslednjih mečeva dobijen je samo jedan (doživljeni su porazi od najvećih konkurenata u borbi za titulu - Reala i Atletika), a sve je rezultiralo 12. pozicijom na tabeli i dvocifrenim zaostatkom u odnosu na lidera iz San Sebastijana. Kataloncima slede tri nešto laganija meča u ligi, protiv Osasune, Kadiza i Levantea, pa maksimalan učinak ne bi smeo da izostane. Iz tog razloga Ronald Kuman spreman je da žrtvuje utakmicu Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

Izabrane vesti

Holandski stručnjak na današnjoj konferenciji za medije saopštio je spisak igrača koje vodi na put u Ukrajinu. Na njemu pored povređenih Pikea, Busketsa, Serđi Roberta, Umtitija i Fatija nema ni Lionela Mesija, odnosno Frenkija de Jonga, koji će biti pošteđeni dugog putovanja i teškog meča.

"Odlučili smo da ne vodimo Mesija i De Jonga. Imamo prilično ugodnu situaciju u grupi, sve tri pobede, a njima je potreban odmor", obrazložio je svoju odluku Kuman.

Usled novonastale situacije šansu bi mogli da dobiju Mateus, Konrad de la Fuente i Oskar Mingeza, momci iz omladinskog tima.



tagovi

Ronald KumanLionel MesiFrenki de Jong

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara