Komentari na vest

Zapatila se serija teških povreda: Pet fudbalera nastradalo u samo dve sedmice

B

Baggio

pre 37 minuta

Zato je fudbal pre 20 godina bio Bog i batina za ovo danas. Ep sa 16 timova, SP sa 32, nije postojala Liga Nacija, LS i LE bili sa grupnom fazom. Nije bilo gomile prenosa, drustvenih mreza, ovakvog marketinga, reklama, super kupova po Emiratima i Kini i slicno. Takodje ni igraci nisu uzimali ovolike pare, kvalitet je bio izjednaceniji, veca konkurencija. Sama igra daleko jednostavnija, brza, konkretnija sa vise talenta i kreativnosti. Gomila razlicitih stilova. Danas je sve robotizovano i unifikovano. Svi igraju isto a ustvari ne igraju nista. Nema vise desetki, nema golova iz slobodnjaka, nema voleja, nema toliko driblinga, biciklica...Nema bre nista! Jedno negledljivo smece.

Petr Cech

pre oko 2 sata

Pa Torino igra samo ligu i kup, njegova povreda nema baš nikakve veze sa većim brojem utakmica
N

Nepm

pre oko 2 sata

Neminovno je da dolazi do ovoga, jer jednostavno ovakav tempo, utakmice na svaka 3 dana na najvisem je tesko izdrzati, a da nista ne pukne, pogotovo kad se ne stedis, a igraci na tom nivou nemaju taj luksuz jer ce vrlo brzo izgubiti tako svoje mesto. Tako da to sto Rodri i ostali pricaju za kalendar nije uopste bezveze kako govore zagovornici teorije mnogo si placen ima da budes rob. Svakako da su fudbaleri preplaceni, ali isto tako ne otimaju novac ni od koga, samo govore kako je ovo neizdrzivo. I za one koje pricaju video bih vas ja da radite u rudniku, sa fizickog aspekta neuperedivo je teze biti fudbaler nego rudar, ali nije to lako dokazati i postoji tu jos mnogo stvari zasto je ta izjava glupa.
D

DraganKojic

pre 32 minute

Jeste mnogo je teze biti fudbaler, eno sve rudari voze kola od po 150.000$ mamicu im rudarsku .
D

DraganKojic

pre 29 minuta

Takodje koliko rudara pogine na radnom mestu a koliko fudbalera ? Al lakse je trcati za loptom nego biti ko zna koliko metara ispod zemlje. Druze treba da dobijes nobelovu nagradu za glupost . Sportski pozdrav!

andresiniesta

pre oko 2 sata

Kako se ne zale na plate da su im velike, igraj sine dok ne crknes za te pare!
Z

Zapatila

pre oko 2 sata

Sramni ste
d

duc

pre oko 2 sata

Cekajte, sad ce strucnjaci u komentarima da vam objasne da treba da igraju i duplo vise utakmica nego trenutno samo jer primaju milione. Sram vas bilo sve do jednog tako zatucanog!