(©fss)
(©fss)

Orlovi u Niš bez Nišlija – otpao i Ivan Ilić

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 13:38

Fudbaler Torina se javio stručnom štabu u Staroj Pazovi, ali neće moći da igra zbog upale ahilove tetive

Izrazio je selektor Dragan Stojković danas, na pres konferenciji pred okupljanje reprezentacije Srbije, veliko zadovoljstvo što će Orlovi u petak, dan pred utakmicu sa Švajcarskom u Leskovcu, trenirati u njegovom rodnom gradu, ali će fudbaleri put juga Srbije ipak bez dvojice Nišlija.

Za Andriju Živkovića je još jutros rečeno da zbog bola u kolenu neće biti na raspolaganju za oktobarske mečeve u Ligi nacija, a potom je stigla i definitivna potvrda da Piksi na raspolaganju neće imati ni Ivana Ilića – zbog upale ahilove tetive.

Izabrane vesti

„Ilić je došao u Sportski cantar FSS u Staroj Pazovi, kako bi se u društvu jednog od doktora našeg nacionalnog tima Dejana Aleksandrića javio selektoru Draganu Stojkoviću, pozdravio sa saigračima i svima poželeo uspeh u predstojećim mečevima u A diviziji Lige nacija“, stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

Podsetimo, zbog povrede je sa spiska otpao Srđan Babić, pod velikim znakom pitanja je i golman Vanja Milinković Savić, pa će prva alternativa Predragu Rajkoviću verovatno biiti treći i sada jedini preostali Nišlija u ovom sastavu Orlova, kapiten Partizana Aleksandar Jovanović.

Srbija protiv Švajcarske igra u subotu od 20.45 na stadionu Dubočica, a tri dana kasnije u isto vreme sastaje se sa Španijom u Kordobi.


tagovi

Ivan IlićDragan Stojković Piksifudbalska reprezentacija SrbijeLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara