Komentari na vest

Terzićev povratak u srpsku odbojku: Između realnosti i pustih želja

S

Selektori 30god

pre 36 minuta

Ja predlažem da trener bude Igor Kolaković a da Terza ode malo muškarce da trenira, čisto da promene malo, da im ne bude monotono, kad su već doživotni.
S

Srbija uz Jovaoa

pre oko 1 sat

Jovao Cakevic i niko drugi! Samo Jovao moze da u jednoj sezoni uzme titulu (posle 15 izgubljenih finala) i onda da razjuri celu ekipu i bori se za opstanak!
I

IskusanLisac

pre oko 1 sat

Pa nije Terzic za dzabe valjda poklanjao medalju svevisnjem,znao je dobro sendvicar sta radi.
J

JMBG

pre oko 1 sat

Potrebno je jos jednom podsetiti na to koliko je vazno da trener poznaje mentalitet igracica i da on bude "sef parade", jer bez toga imacete opet Pariz i RASPAD tima o kome i danas svi ćute. Gvideti je iskusan trofejni trener, a LOSE je pripremio tim za OI.Pre svega na psiholoskom planu. Pukao je na POPUSTANJU pritiscima, na pristajanju da slusa menadzerisanja i previse je fermao igracke autoritete (Ognjenovic) npr. Setimo se. Objavi spisak nakon bazicnih priprema (neobično), a onda se brze bolje dopise da su moguce do 4 izmene (jos neobicnije - sto bas 4?) , a onda na pripremnim utakmicama igraju one koje nisu bile na prvobitnom spisku za Pariz ili su predvidjene kao rezerve (Silvija, pa Popovic... ) . Kao "poslastica" Gvudeti ponovo pada pod "dobronamernim" pritiscima usred prvenstva i izbacuje iz pve postave i iz tima (jos neobicnije) najboljeg blokera ekipe po postocima pre olimpijade. a igracica koju ubacuje pravi valjda jedan blok do kraja turnira. Kada se tome doda takticka ekstravagancija i propale minijature tipa Bosković na kupu usred skoro dobijenig seta protiv Kineskinja i isto tu protiv Italijanski itd...rezultat je realan. Plus maksimalno naložene igračice na 200 milja nagrade (ogromna potencijalna lova za svaku igracicu) a to je i izazvalo pravu tucu i sutanje nogama pod stolom usred priprema na Zlatiboru (Pale su bile bolja solucija - em talične, em udaljenije i van raznih dobronamernih "poseta"). Ne verujem da bi Terzić tako pao na ovom planu kao Gvideti. I to je jedan od razloga sto bi njegov povatak smirio situaciju u timu. A pred SP Srbiji trebaju dobre pripreme i pouzdan covek na klupi.
G

Garda Stara

pre oko 1 sat

Dobice za 4 godine ugovor kao sto je jedna mesecna pkata najboljeg kosarkasa u zemlji Srbiji..Imace godisnje koliko selektor u kosarci platu mesecno..Te pare njemu ne znace nista.Ali ama bas nista
G

Gas Do Daske 3

pre oko 1 sat

Pa ni Terzic se nije bas proslavio u Tokiju kada su Amerikanke obrisale patos sa njim. A vidim London i ispadanje u grupi sa 5 poraza iz 5 utakmica to isto nije vazno
п

прст на чело

pre oko 2 sata

Србија мора да ствара и склапа нови тим то је јасно, а неке нове играчице су већ окусиле репрезентативне обавезе. И то је плус. Јасно је да за Босковић Србија нема замену. Нема је ни за пар техничара Огљенови - Дрча. И док Бошковић може још још један олимпијски циклус да изгура (као капитен наравно), за техничара ће требати искусно тренерско око. Примачи? Лазовић је још у Паризу требало д а буде у првој постави на пријему, а није лоша ни у поентирању. Лозо и Узелац су већ стандарне, а уз Бушу (ако остане због скоре удаје) могле би да конкуришу Ивановић , Тица...Средњаци? Није лоше. Алексић, Куртагић,Коцић...Има ту материјала. Можда више не за злата, али озбиљан тим се може направити ако има студиозан тренер. И ако се рецимо ЛН лети ипак схвати мало озбиљније. Терзић то може да уради поново - да подигне нови тим, као и 2006. Тај тим није био бољи од садашњег реално. Имао је две искусне интернационалке и пар нада. А освојиле су много тога. Ако може и хоће, Терзић треба да добије пристојан четверогосишњи уговор бар и да настави. Не сме се поново погешити као са Гвидетијем.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 sata

Ovakvi ljudi su potrebni srpskoj klupskoj oodbojci na klupi.
R

Return of the Teča

pre oko 2 sata

Vreme je! Teča da se vrati da se nastavi menadžerisanje! Doduše nije ni prestajalo (osim onih godinu dana sa Danijeleom, valjda im je zato i smetao) samo nesretni i nespretni Gvidžo nije znao da i on tu treba da se ugradi i potražuje svoje procente, nego im pustio to čovek, a on ispa' magarac na kraju.
O

O čemu ti

pre oko 1 sat

Pričas.Sta lupas.Koga menadžerišu Hajde nabroj Mozda Boskovicili Maju,Drču,Stevanovic i sve tako do Buše koja sedi na klupi prosle godine i male Uzelac koja je vec pre okupljanja prešla u Tursku.Baš Đula Mešter ima veze sa njihovim prelaskom.One svetske sampionke menadzer im i ne treba a imaju ga sve sem Boskovic
p

poruka vise nego jasna

pre oko 2 sata

jedino terzic 'zna odbojke' u srbiji...
P

Povratnik Pokajnik

pre oko 2 sata

Terzić dobio šut kartu u Rusiji, pa mu sad i Srbija dobra.
R

Rradojko

pre oko 1 sat

Upravo tako..Lesi se vraca kuci..