(©Starsport)
(©Starsport)

Partizanove utakmice odložene za novembar, Zvezda i TSC na terenu u decembru

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 08:37

Crno-beli zbog Makabija ne mogu ranije da ugoste Radnički

Osvanula je nova prvenstvena pauza u Mozzart Bet Superligi, a tabela i dalje izgleda nepotpuno zbog tri odložene utakmice koje još nisu odigrane.

Partizan na tabeli ima dve utakmice manje, Crvena zvezda, TSC, niški Radnički i Spartak po jednu. I neće se sve odigrati u skorije vreme, skoro tamo do pred kraj jesenjeg dela.

Izabrane vesti

Prvi će na teren Partizan i Radnički iz Niša. Odložena utakmica 5. kola, koja je trebalo da se odigra 18. avgusta, na programu će biti 6. novembra. Problem zbog kojeg ne može ranije je zauzeti stadion u Humskoj, jer na njemu evropske mečeve igra – Makabi iz Tel Aviva. Izraelci su prošle nedelje tu dočekali Midtjilend, a domaćini će na Topčiderskom brdu biti i 24. oktobra, kada će im u goste doći Real Sosijedad.

Sledeće nedelje, 30. oktobra, na programu su mečevi šesnaestine finala Kupa Srbije, pa Partizan i Radnički ni tada ne mogu na teren, već će sedam dana kasnije.

Odložena utakmica 6. kola između Spartaka i Partizana igraće se 27. novembra u Subotici, kada prođe poslednja reprezentativna pauza u ovoj godini.

Poslednja će na red doći utakmica Crvena zvezda – TSC, koja je trebalo da bude odigrana u 6. kolu. Zbog obaveza i jednih i drugih na međunarodnoj sceni, jedini termin u kojem mogu da se sretnu je 4. decembra kada će se igrati mečevi osmine finala Kupa Srbije. A, svoje utakmice najmasovnijeg takmičenja crveno-beli i Topolčani će odigrati naknadno.



tagovi

Mozzart Bet SuperligaFK PartizanFK Crvena zvezdaTSC Bačka TopolaSpartakRadnički Niš

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara