Dejan Čelar (Star sport)
Dejan Čelar (Star sport)

Dejan Čelar podneo ostavku

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 13:21

Voždovac bez trenera

Početak je bio obećavajući, nastavak razočaravajući, a kako u srpskom fudbalu baš i nema strpljenja za trenere, ceh slabim rezultatima Voždovca platio je Dejan Čelar. Posle subotnjeg poraza od čačanskog Borca, na stadionu „Radomir Antić“ u Užicu (0:1) odlučio je da se povuče.

I to samo tri i po meseca provedenih na klupi Zmajeva i devet takmičarskih utakmica u okviru Mozzart Bet Prve lige Srbije. Na početku se činilo da klub iz Zaplanjske juriša ka povratku u elitni rang, jer je od prvih šest utakmica slavio na četiri, primio samo jedan gol i delovao uverljivo. Dinamika se promenila u minula četiri kola u kojima je Voždovac trpeo poraze od Smedereva, Mačve, Radnika i Borca.

Izabrane vesti

Zbog toga – rastanak.

Podneo sam ostavku na mesto šefa struke Voždovca. Čovek kad hoće, može da nađe milion izgovora. Rezultati su moja odgovornost, a za mene su poslednji neprihvatljivi. Nisam plaćen da gubim utakmice. Zahvaljujem se svima u klubu na saradnji, verujem da je sad, posle uvodnog dela, jasnije šta je potrebno do kraja prvenstva da bi se Voždovac vratio u Mozzart Bet Superligu gde mu je i mesto”, rekao je Dejan Čelar u izjavi za klupski sajt.

Vožovac je posle deset kola sedmi na tabeli sa 13 bodova, a naredni meč igra kod kuće 12. oktobra protiv Grafičara.


tagovi

fk voždovacPLSPrva liga SrbijeMozzart Bet Prva liga SrbijeDejan Čelar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara