Tomas Peres (©YouTube/printscreen)
Tomas Peres (©YouTube/printscreen)

Argentinac na Ubu kao prvo pojačanje Jedinstva za Mozzart Bet Superligu

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.06.24. | 11:38

Tomas Peres iz Rasinga stiže da pojača konkurenciju u napadu

Punom parom rade na Ubu kako bi Jedinstvo u što boljem svetlu dočekalo debitantsku sezonu u Mozzart Bet Superligi. Renovira se stadion Dragan Džajić, menjaće se i podloga, zida se upravna zgrada, postavljaju reflektori - i dovode igrači.

Najavio je Nemanja Matić da će pokušati da dovede u Jedinstvo brata Uroša iz Saudisjke Arabije i bivšeg reprezentativca Radosava Petrovića iz kiparskog APOEL-a, a jedan fudbaler je već potpisao ugovor sa Ubljanima. I to - Argentinac.

Izabrane vesti

Reč je o 18-godišnjem napadaču Tomasu Peresu iz Rasinga.

"Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo postigli dogovor sa argentinskim klubom Rasing Klub i da su u toku finalni detalji sa igračevim agentom. Tomas će od sledeće sezone nositi dres Jedinstva", saopštili su Ubljani.

Mladi fudbaler igra u špicu, sakupio je osam nastupa za klub iz Aveljanede, ali svega 70 minuta ukupno. Najduže je na terenu u dresu prvog tima proveo pre nešto manje od godiu dana, kada je u pobedi na Sentral Kordobom sa 3:1 odigrao pola sata.

Peres će u Jedinstvu imati jaku konkurenciju za mesto u timu pored tek nešto starijeg tandema Kvaku Karikari - Zubari Ismael.



tagovi

Jedinstvo UbMozzart Bet SuperligaLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara