(©MN Press)
(©MN Press)

Rajković: Spremniji sam od Tadića, slobodno zapišite

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 17:30

„Možda je u nedelju bila vruća glava, ali je atmosfera super“, uverava golman Srbije

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Nemačke)

Problema nema. Ni u tragovima. Ako je neko pomislio da će se ambijent u reprezentaciji Srbije urušiti posle komentara Dušana Tadića da je kao „najbolji igrač ovog tima“ trebalo da počne duel sa Engleskom, te replike Dragana Stojkovića kako „to nije nikako dobro“, prevario se.

Izabrane vesti

Među Orlovima nema trzavica. Samo pozitivnog naboja u danu posle meča u Gelzenkirhenu. O tome svedoči način na koji je javno interesantnu temu prokomentarisao Predrag Rajković, jedan od zapaženijih aktera meča na Šalke areni.

Golman Maljorke je uz osmeh prokomentarisao i potonju Tadićevu tvrdnju da je i najspremniji igrač reprezentacije Srbije.

„Mogu samo da kažem da sam spremniji od Dušana Tadića, fizički. Šalim se...“, nasmejao je Rajković i novinare na stadionu Rozenau, uoči treninga pod komandom Dragana Stojkovića.

Dakle, nema ljutiš. Iako su mnogi očekivali i(li) priželjkivali problem na relaciji sekektor-kapiten.

„Super je atmosfera. Možda je u nedelju veče bila vruća glava. Ne bih se osvrtao ili pričao o tome što se desilo. Fokus je na Sloveniji, ali slobodno zapišite da sam spremniji od Tadića“.

Da je sve u redu može se zaključiti na još jednom primeru. Piksi je uoči šampionata u Nemačkoj promenio golmana, umesto Vanje Milinković Savića promovisao baš Predraga Rajkovića i tako pokazao da je čovek od autoriteta. Njegove odluke se poštuju.

„Imamo dosta kvalitetnih golmana. Dobro se slažemo. Nema sujete ili ljubomore među nama trojicom. Svaki put izlazimo u susret jedan drugom i postoji dobra hijerarhija među nama“, pojasnio je Rajković.



tagovi

Predrag Rajkovićfudbalska reprezentacija SrbijeEURO 2024Dušan TadićDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara