Raspoložena Tijana Bošković: Oprostićemo Novaku što nas nije gledao

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.07.24. | 23:19

„,Imao je težak meč. Očekujemo ga kad budu malo važnije utakmice za nas“, uz osmeh je poručila Boškovićeva

Fenomenalna srpska odbojkašica Tijana Bošković bila je izuzetno raspoložena nakon očekivanog slavlja nad Francuskom na startu Olimpijskih igara u Parizu, koji će dodatno podići samopouzdanje ekipi Đovanija Gvidetija.

Boškovićeva je pohvalila najmlađe igračice turnira, Henu Kurtagić i Aleksandru Uzelac, koje su bile na visokom nivou, a očekuje se da će pružati još kvalitetnije partije u nastavku turnira.

Izabrane vesti

Za početak, bilo je najvažnije odraditi posao protiv Francuskinja.

„Super početak za nas, tri boda, znamo da smo bili favoriti, ali moramo priznati da nas je u pojedinim trenucima namučila reprezentacija Francuske, koja je pred domaćom publikom igrala sjajno. Mi smo uživale igrajuću pred punim tribinama, iako su uglavnom bili francuski navijači. Ali zahvalila bih se i našim ljudima, koji su došli u velikom broju. Možda je i bolje što smo na početku turnira imali malo lakšeg protivnika, čisto zbog nekog sampouzdanja. Ne manjka nam, ali dobro je da počneš sa tri boda. Prekosutra SAD, onda Kina, pratili smo danas malo tu utakmicu, bilo je očekivanih pet setova. Spremni smo da se borimo, očekujemo pobedu“, rekla je Tijana posle meča.

Kurtagić i Uzelac su debitovale na Olimpijskim igrama.

„Čestitam im na tome, velika stvar za njih da igraju na Olimpijskim igrama. Mislim da su se super pokazale, s obzirom na pritisak koji nose Igre. Bile su sjajne, ogroman potencijal imaju i jedna i druga. Znam da mogu još bolje, tako da sam sigurna da će biti još bolje kada se malo opuste“.

Tijana kaže da ona i njene saigračice zbog svojih obaveza nisu uspele uživo da podrže neke od srpskih učesnika u Parizu, ali da će to sigurno učiniti kad im se ukaže slobodni trenutak, a onda je u šali prokomentarisala izjavu Bianke Buše da su pomalo ljute što je Novak Đoković uživo pratio odbojkaše protiv Francuske, a nije njihov meč.

„Ajde, pošto je danas imao izuzetno težak meč, oprostićemo mu, ali očekujemo ga kad budu malo važnije utakmice za nas“, uz osmeh je poručila Boškovićeva.


tagovi

Tijana BoškovićNovak ĐokovićPariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara