Komentari na vest

Čudna vest iz Vašingtona: De la Fuente se ponudio reprezentaciji SAD!?

C

Cccc

pre oko 2 meseca

A ona naša neznalica 1.5 miliona. Zašto, da nam soli pamet.
Z

Zzzz

pre oko 2 meseca

E jesu mu i spremili novi ugovor,baš su se isprsili španci 😂😂 čovek osvoji euro i potpuno promeni stil igre,ukine dosadnu tikitaku , i oni mu ponude 3x 600k = 1 800 000 , pa on će od amera da dobije 5 mil bez pregovora,ako bude pregovarao možda i 7-8 , možda vam je tu odgovor na to pitanje "otkud on u priči"
K

Kadu

pre oko 2 meseca

Nije tika taka uopste dosadna i losa al kad je sprovode u delo majstori kakve je imala Barsa pre 15 tak godina,ekipa kakva se pojavi jednom u 50-100 godina,problem je sto svi hoce da kopiraju tu taktiku a nisu po kvalitetu i brzini igre ni bleda senka te Barse

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Tako je, kakva crna tika mika kika. Imao sreću što i retko su loše ekipe bile i u napaljene klince. Ali da zaslužuje bar 5 miliona, zaslužuje itekako. Los Angeles, Miami, New York..... Lepota. Napaljeni Ameri kao domaćini. Može da prodje top. Sa Španjolcima teško da će ovo ponoviti. A da su ga potcenili, strašno.
k

kizabg

pre oko 2 meseca

Mislim da je životni san svakog trenera da vodi reprezenraciju SAD. To je vrhunac karijere svakog trenera

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Tako je. Miami, Los Angeles, New York. TOP. Domaćini. Vrela klupa napaljeni domaćini, može da ubode u centar. A Španjolci neka vrate vrhunskog Enrikea.
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Ej, covek ima platu 600.000$, a Piksi 1.400000$! Pa, gde je tu logika da najgori trener prvenstva bude bolje placen od prvaka Evrope? Da imas obraza Piksi, dao bi ostavku odmah i zamolio De La Fuentea da prisustvujes njegovim treninzima, da zapisujes sta covek i kako radi. Ali, ti nemas obraza i zato: Piksi odlazi!
N

No.1

pre oko 2 meseca

A realno koliko je teži posao piksetu, on radi sa balvanima a ovaj sa umetnicima. To mora da se plati!
L

Lova lova

pre oko 2 meseca

Samo to,pametan covek.