Komentari na vest

Gos’n De La Fuente: A sad Zlatna lopta za Rodrija, sistem važniji od rezultata

S

Samo konkretno

pre oko 2 meseca

Pa jeste to malo bezveze. Mislim, što se Španije tiče oni su ponajmanje imali igrača imigranata i poreklom iz drugih država, ali je baš baš bezveze kada neka REPREZENTACIJA osvoji prvenstvo ili neku medalju a u njoj većina takoreći stranci. Ne znam kakva je draž navijanja i slavlja recimo recimo Holanđana kada većina u timu nisu poreklom Holanđani!?! Ili Nemačka, Francuska, Engleska...baš bezveze.
B

Becks

pre oko 2 meseca

Ti si ili ogranicen ili rasista. Posle kazu kako u Srbiji nema rasizma.. Ima ga i to puno, samo se vesto skriva iza nekih satro principa. Svi igraci koji igraju za Spaniju ili Francusku su rodjeni na tlu tih istih zemalja i imaju iista prava kao i starosedeoci. Kakve veze imaju Pejdz i Anderson sa Srbijom i po kom su one osnovu igrale za Srbiju?
S

SezonskaJakarta

pre oko 2 meseca

Aleksandar Stojanović, parodija na sportske komentatore, finale: "Kukurelja se za njega zakačio kao neka buba". Verovatno ga je neko podsetio na pesmu "La kukarača" (španski jezik, popularna himna meksičkih ustanika pod vođstvom Vilje i Zapate), čiji se naziv prevodi rečju "bubašvaba". Ili je, najprostije rečeno, latentni prostak.
H

Hshffg

pre oko 2 meseca

Čuj garija stručnjaka 😂😂 kukulele pokido euro
И

И

pre oko 2 meseca

Trener koji je pustio svoje igrače da igraju fudbal i improvizuju, osvaja turnir, prelepo i pravedno. Ako krilo zna da dribla neka ide 1 na 1. Koliko su neki igrači istraumirani od strane svojih trenera, evo na primer Saka, odličan igrač, ali veoma iritantno rezervisan na terenu. Ostao je 20 puta 1 na 1 sa Kukureljom u nekoj kontri i svaki put se zaustavlja, čeka saigrače. Na kraju se Kukurelja koji se očigledno plašio Sake na početku, opustio, ohrabrio, otišao napred i asistirao. Da je Saka imao opasniji stav na terenu, ne bi bek ni otišao tako visoko. Krilo ima prazan prostor i staje na loptu svaki put, meni je to fudbalska tragedija i veoma iritantno za gledanje, pogotovo kada na loptu staje neko brz i tehnički nadaren. Vrlo često krila koja dolaze iz sistema Pepa Gvardiole ili evo sad Artete tako igraju u reprezentaciji i ne shvataju da nisu u klubu i da reprezentacija nije toliko uigrana, da ne može da odigra te akcije koje si navikao i da treba napraviti i neki individualni potez ako si već vrhunski individualac. Da ne pominjem tek Fodena za kog je upitno kakav je van Pepovog sistema. Zato mi je drago što je Španija osvojila, pustio je momke da na terenu pokažu najbolje od sebe, nije forsirao na silu ni posed lopte, ni čekalicu, igrao je kako timu odgovara i igrao jednako i na 0:0 i na 1:0.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

И-Sam si sebi odgovorio,Saka čeka saigrače,šta treba da uradi da pretrči Kukurelju i onda naleti na još jednog ili dva defanzivca a u 16 nema nikoga,često je udvajan.Dzaba kvalitet ako nema sa kim da igra.Postigao je gol protiv Švajcarske,protiv Holandije je pokušao šut,iz te akcije je kasnije sviran penal za Englesku,juče kod gola je probio potom dodao loptu Belingemu a ovaj Palmeru,pogledaj gde je Kukurelja bio,ispao na sredini terena.Trudio se Saka maksimalno tokom čitavog turnira.Kukurelja je odigrao turnir života,dao bi mu pet nagrada,svugde ga je bilo.
M

Marko233

pre oko 2 meseca

Bravo za Rodrija najboljeg igraca vec 3 godine ! ako ne dobije zlatnu loptu onda fudbal vise nema smisla
M

Maestro

pre oko 2 meseca

To se zove sistem,to se zove trener,sve ono sto mi nemamo!
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Maestro-Da se taj sistem ne zove možda Afrika,imigranti.
S

Sve logicno

pre oko 2 meseca

Prvo sistem pa onda trener i igraci. Kod nas prvo menadzeri i mafija. A i navijaci veze nemaju o fudbalu.
g

gost1234

pre oko 2 meseca

slabaodbrana-spanci imaju dva igraca poreklom iz afrike!!!!!!!! najmanje od svih na zapadu, tako da ne pametuj previseovde!!! nemoguce je stvarno koliko vi grobari ne razumete i ne pratite fudbal..................................
k

kikoman

pre oko 2 meseca

i obojica su rodjeni u Španiji! sram te bilo za komentar
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

gost1234-Nauči ti Djiga Srbine prvo da pišeš pa se onda javi i nešto pametuj.Malo Afrike,malo Francuske,po koji Španac i eto dobitne kombinacije,još samo da utvrdim kome pripada Danijel Olmo,da vidim iz koje je on kombinacije ispao...
G

Gorostss

pre oko 2 meseca

Na svetskom sam bio Francuz a sad Spanac jer je to in na Tviteru. Ali zato mazem sve ko nije iz Partizana deset godina.
Š

Šibar 61

pre oko 2 meseca

Kukurelja pokidao,za klasu najbolji levi bek na EP
G

Gosty

pre oko 2 meseca

Najvažnija promjena je prelazak na 4-2-3-1, koju je forsirao ublehaš Enrike, sa Rodrijem kao centralnim štoperom 😂😂
P

Pardon.

pre oko 2 meseca

Enrike je forsirao 3-5-2, sa Rodrijem kao stoperom. Dešava se 😊😊😊
q

qqq

pre oko 2 meseca

I 2 crnca po krilima