(© OK Dinamo)
(© OK Dinamo)

Terzić nastavio niz: Srpski stručnjak osvojio i drugi trofej na klupi Dinama

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.10.24. | 20:49

Ekipa iz Kazanja je u finalu Kupa legendi pobedila Lenjingradku - 3:0

Srpski stručnjak Zoran Terzić u novoj sezoni gotovo da zna samo za pobede i trofeje! Odigrao je 13 utakmica, zabeležio 12 pobeda. U dva finala ubedljivo je savladao glavne protivkandidate za visok plasman. Dakle, računica je više nego jasna. Trenutno mu u Rusiji nema ravnog. Upravo su odbojkašice Dinama iz Kazanja potvrdile datu konstataciju, pošto su u završnoj borbi Kupa legendi nadigrale Lenjingradku - 3:0 (25:22, 25:13, 25:15).

Nastavljen je tako Terzićev "teror" nad rivalima. Koliko je bio superioran, svedoči i podatak da je protivnička ekipa imala svega četiri vođstva na meču u Moskvi - 1:0 u prvom setu, odnosno 1:0, 2:1 i 3:2 u drugom periodu. U ostatku duela bezuspešno je pokušavala da smanji rezultatski zaostatak. Na kraju se nije ni izborila za častan poraz.

Izabrane vesti

Giganta su do trijumfa vodile Brajlin Martinez (19 poena), Svetlana Gatina (11) i Elizaveta Lukjanova (11). Arhiviran je na taj način još jedan lovor u sezoni. Prethodno je Dinamo slavilo protiv moskovskog imenjaka u Superkupu. Ostale su u opticaju još dve krune... Prva je u Kupu, dok je druga i daleko najvažnija - titula u elitnoj diviziji.

Ukoliko pulenke bivšeg selektora Srbije budu makar i blizu prikazanog nivoa u dosadašnjim bitkama za podijum, možda će i epilog da bude poznat unapred...


tagovi

Dinamo KazanjZoran TerzićRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara