Nenad Kraljevski (©Starsport)
Nenad Kraljevski (©Starsport)

Kraljevski napustio Vrnjačku Banju, moguć povratak u Makedoniju

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.24. | 15:31

Iskusnom srpskom treneru istekao ugovor sa Gočom i slobodan je u izboru nove sredine

Malo je falilo da naredne sezone u Superligi Srbije gledamo Goč, prvi put u istoriji. Tim Nenada Kraljevskog bio je tako blizu elitnog ranga, ali… Prvo je u finalu plej-ofa Super B lige/Zapad-Istok poklekao u majstorici u Kostolcu protiv Rudara posle produžetaka, a onda i u baražu sa Vranjem.

Iskusni strateg napustio je kormilo Goča, slobodan je u izboru nove sredine posle isteka jednogodišnjeg ugovora. Zimus je imao ponudu iz Kuvajta, ali je ostao veran ekipi iz Vrnjačke Banje.

Izabrane vesti

Na adresu nekadašnjeg trenera Crvene zvezde, s kojom je osvojio titulu 2008. godine (poslednju u vitrinama kluba iz Ljutice Bogdana) stiglo je nekoliko ponuda. Kako saznajemo, Kraljevski bi mogao da se vrati u Makedoniju gde je ostavio dubok trag. Pre povratka u Srbiju 2021. godine, sa ženskom ekipom Kumanova je bio šampion i osvojio je dva kupa naših južnih suseda.

Na klupi pančevačkog Dinama nekadašnji trener Zvezde je proveo sezonu i po. Sa ekipom iz Banata je u sezoni 2022/2023 stigao do osmine finala EHF kupa.

------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------



tagovi

Nenad Kraljevski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara