TREĆA SMENA: Velikani igraju u Kolumbiji, prštaće kad zarate Netsi i Klipersi

Vreme čitanja: 3min | uto. 02.02.21. | 22:57

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

SERO LARGO – MALDONADO, 23.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Urugvaj 1)

Gosti su katastrofalno otvorili šampionat, sa dva poraza i devet primljenih golova. Međutim, pobeda u trećem kolu protiv Rentistasa 3:1 unela je solidnu količinu pozitivne energije. Sero Largo za sada ima polovičan učinak sa pobedom, porazom i remijem i nalazi se u gornjoj polovini tabele. Poslednjih pet međusobnih okršaja doneli su po dve pobede oba rivala uz jedan nerešen ishod.

ČIKO – DEPORTIVO KALI, 00.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Remijem protiv Patriotasa Čiko je prekinuo užasnu seriju od sedam poraza koja seže daleko u prošlu sezonu. Domaćin je izraziti autsajder pošto pamti samo jednu pobedu u minulih 14 utakmica. Sa druge strane Deportivo Kali od starta nove takmičarske godine ima dve pobede i remi, a nakon podele bodova sa Envigadom želi povratak na pobedničku stazu.

PASTO – ATLETIKO NASIONAL, 02.05

(Fudbal, Kolumbija 1)

Posle tri odigrana kola u kolumbijskoj eliti Atletiko Nasional već ima jedan poraz i zato neće dozvoliti da mu se protiv Pasta dogodi bilo šta slično. Poslednjih deset međusobnih okršaja ovih timova broje osam pobeda Zelenih i dva trijumfa Super Depora. Pasto je od starta sezone odigrao samo dve utakmice, u prvoj igrao nerešeno sa Ekidadom, u narednoj slavio protiv Envigada.

SPORTING SAN HOZE – LIMON, 00.00

(Fudbal, Kostarika 1)

Pitaju se i jedni i drugi šta su to pobede, ali možda će se jedan od timova prisetiti u međusobnom okršaju u kostarikanskoj prestonici. Oba rivala su u prvih pet ligaških utakmica primila po osam golova, s tim da je Liomon uspeo samo jednom da zatrese mrežu. Gosti osam utakmica zaredom nisu slavili, Sportingova serija bez trijumfa broji četiri meča.

PUEBLA – MONTEREJ, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Monterej besprekoran na startu Klauzure – dve utakmice i dve pobede bez primljenog gola. Puebla je igrala nerešeno sa Gvadalaharom, savladala uvek nezgodni Kruz Azul i pretrpela poraz od Tihuane. Na prethodna četiri međusobna susreta Monterej je slavio dva puta uz isti broj nerešenih ishoda, a na poslednja tri palo je čak 14 golova.

ORLANDO – TORONTO, 01.00

(Košarka, NBA)

Veliki hendikep za domaćina predstavlja spisak povređenih igrača na koji je sinoć dopisan Eron Gordon koji će provesti nekoliko nedelja van terena. Ekipa Medžika vezala je tri poraza, poslednji upravo protiv Toronta sa kojim će dan i po kasnije ponovo odmeriti snage. Orlando je imao raspoložene Karmela Entonija i Nikolu Vučevića, ali je razliku napravio sjajni Paskal Siakam sa 30 poena i 10 skokova.

BRUKLIN – LA KLIPERS, 01.30

(Košarka, NBA)

Trećeplasirani tim istočne konferencije protiv lidera zapada. Bruklin je još jednom bio izuzetno napadački inspirisan, ali je i pored 146 ubačenih poena poklekao protiv autsajdera Vašingtona koji mu je prekinuo seriju od četiri pobede. Klipersi su nakon poraza od Atlante, jedinog u poslednjih 11 utakmica nastavili da pobeđuju sve redom i meta im je tim koji su prethodnih godina s izuzetkom poslednjeg njihovog okršaja, uglavnom redovno pobeđivali.

GOLDEN STEJT – BOSTON, 04.00

(Košarka, NBA)

Voriorsi su u poslednjoj utakmici razmontirali Detroit, doduše najlošiji tim istočne konferencije i to im je bila treća pobeda iz poslednja četiri pokušaja. Bostonu koji je gotovo idealno počeo sezonu ne cvetaju ruže jer je iz najsvežijih sedam duela iskamčio svega dva trijufma. Poslednja tri odmeravanja snaga pripala su upravo Seltiksima.


tagovi

Treća smenaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara