Boban Marjanović (Printscreen)
Boban Marjanović (Printscreen)

Bobi Marjanović briljirao na debiju za Fener: Trojka, kucanja, blokade (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.09.24. | 19:25

Iskusni srpski centar završio prijateljski meč protiv Burse sa 15 poena

Tačno nedelju dana otkako je Boban Marjanović postao neočekivana letnja transfer bomba Fenerbahčea, srpski reprezentativac debitovao je za istanbulski tim i momentalno oduševio pokazavši da ga, uprkos prilično limitiranoj minutaži u prethodnoj sezoni NBA lige (13 utakmica), košarkaški osećaj nije napustio.

Već na premijeri u turskom velikanu, doduše kontrolnoj protiv Burse, iskusni centar je isporučio 15 poena, jedan manje od najboljeg strelca tima Vejda Boldvina. Bio je jedan od petorice dvocifrenenih igrača Fenera koji je u svojoj Ulker areni slavio sa 107:66.

Izabrane vesti

Od nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde videli su karakteristična zakucavanja, praktično sa vrova prstiju, bez odraza, dve blokade, ali i jednu pogođenu trojku. Odigrao je pik en pop akciju, dobio čistu poziciju nakon sjajne asistencije Boldvina i pokazao da je ruka i dalje meka.


Bez obzira na činjenicu da gazi 37. godinu života, 223 centimetara visoki košarkaš iz Boljevca pokazao je da bi mogao da bude vrlo značajno pojačanje na Fenerovom evroligaškom putu, figura koju je u reketu prilično teško (sa)čuvati.

Protagonista prijateljskog meča sa Bursom bio je i Marko Gudurić koji je ubacio dva poena.



tagovi

KK FenerbahčeBoban Marjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara