(© Starsport)
(© Starsport)

Jevtić "precrtao" Omoniju, pa poručio: Rezultat koji raduje...

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.09.24. | 21:24

"Uradili smo ono što je i bilo planirano", ističe strateg Crvene zvezde

Rečeno, ispunjeno... Nadao se trener Crvene zvezde Ivica Jevtić prolasku u drugu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Omonija je na tom putu predstavljala premijernu, ali i lako preskočenu prepreku. Kako su njegovi puleni i u revanšu ubedljivo nadigrali kiparskog predstavnika - 3:0, imao je i razloga da bude zadovoljan epilogom u prestonici Srbije.

Naime, šef stručnog štaba je i pre meča na Banjici postavio primaran zadatak...

Izabrane vesti

"Uradili smo ono što je i bilo planirano, a to je da završimo utakmicu što pre. Naravno, ukoliko je to moguće. Na kraju nas i raduje rezultat od 3:0, jer smo sačuvali energiju. U narednom periodu očekuje nas poprilično paklen raspored. Već u četvrtak igramo osminu finala Kupa Srbije protiv Jagodine, dok je u subotu na programu finale Superkupa sa Vojvodinom", istakao je Jevtić za Mozzart Sport.

Osvajanje prva dva seta, značilo je i overu plasmana. Iako je nastavak utakmice doneo i očekivane oscilacije u igri, mladi stručnjak uopšte nije imao dilemu da li bi trebalo da uputi možda i opravdane kritike na račun svojih izabranika.

"U trećem periodu bilo je uspona i padova. Međutim, verovatno je i prirodno da se dogodi nešto slično. Prethodno je i obezbeđena viza za drugu rundu. Upravo zbog toga nema mesta bilo kakvim zamerkama".

A o predstojećem protivniku - pobedniku duela između estonskog Selvera i holandskog Oriona (sreda, 20.00, prvi meč 3:0), razmišljaće u narednom periodu.

"Ime rivala uopšte nije bitno, pogotovu što su klubovi približnog kvaliteta. Ono što je važno je kako ćemo se mi pripremiti i shvatiti novi dvomeč. U svakom slučaju imamo pravo da se nadamo prolasku i u treći krug kvalifikacija".

Na kraju, osvrnuo se i na izostanak Filipa Stoilovića. Startni primač je iz zdravstvenih razloga propustio revanš, ali se kao idealna zamena pokazao mladi rezervista Danilo Ilić.

"Filip je na medicinskim ispitivanjima. Videćemo kako će se odvijati situacija. Kako nećemo moći da računamo na njega u skorijem periodu, želimo mu brz oporavak i povratak na teren", zaključio je Jevtić.



tagovi

Ivica JevtićOK Crvena ZvezdaLiga šampiona u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara