Zoran Savić (©MN press)
Zoran Savić (©MN press)

Partizan Mozzart Bet sanirao sve nasleđene dugove, potvrđen i novi mandat Saviću

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.09.24. | 20:08

Klub želi dalje da se razvija i napreduje na svim poljima

Redovna sednica Skupštine i Upravnog odbora Partizan Mozzart Beta održana je u utorak i na istim su usvojeni izveštaji o radu sportskog i poslovnog sektora, a predstavljeni su finansijski izveštaji i planovi za ostvarenje postavljenih ciljeva.

19.00: (1,85) PARTIZAN MOZZART BET (hendikep -19,5) BORAC MOZZART (1,85)

Izabrane vesti

Kako je objavljeno, Partizan Mozzart Bet je sanirao sve dugove koje je nasledio sa dolaskom Ostoje Mijailovića na predsedničku funkciju.

“Nasleđeni dugovi prema igračima, trenerima, dobavljačima i zaposlenima koji su od strane Uprave zatečeni 2017. godine su u potpunosti sanirani. Klub nastavlja sa radom na rešavanju drugih finansijskih pitanja, o čemu će biti reči uskoro“, rekao je Mijailović.

Parni valjak je takođe verifikovao i novi mandat sportskom direktoru Zoranu Saviću u trajanju od godinu dana. Ugovor je potpisan još ranije, a sada je samo potvrđen ostanak nekadašnjeg jugoslovenskog asa, koji je tokom leta uradio veliki posao kako bi Partizan Mozzart Bet ponovo imao konkurentan sastav za napad na sve trofeje.

Crno-beli novu sezonu počinju utakmicom protiv Borca Mozzarta u sredu od 19 časova i ulaz će biti slobodan za sve gledaoce.



tagovi

Zoran SavićKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara