Komentari na vest

Inter ozbiljno oslabljen za duel sa Zvezdom: Ne igra Nikolo Barela

Đ

Đukin fan

pre 21 minuta

Barela nije standardan od početka sezone,vise s klupe ulazio u igru,neće puno nedostajati Interu!A Zvezda u utorak tamo igra jednu od tzv prelomnih utakmica u LŠ,gde ako uspe da s malim porazom prebrodi Inter i ne dozivi poraz od 3-5 razlike bice uspeh i solidna osnova za dalje!!!Ako bude visok poraz.onda kreće čuveno proklizavanje u LŠ,ide se u Monako i nov rizik lošeg učinka te pad motiva i ma kakve šanse da se osvoji koji bod ili čak i svih 7-8 bez imperativa prolaza dalje!!!
b

banence

pre 35 minuta

BICE OD 3 DO 5....LAGANO JAO I UVEK KAD SE IGRA EVROPA...KUCI OD 2 DO 4 NAPOLJU OD 3 DO 5.....I TAKO GODINAMA.....A U DOM. PRVENSTVU POTPUNI DRUGA PRICA...
l

lzr

pre oko 1 sat

dobro bice 3 0
P

Pedja108

pre oko 1 sat

Vest glasi Inter ozbiljno oslabljen, a ono ne igra im jedan igrac. I Zvezda je oslabljena, ne igra Mimovic, a i Rodic i Drkusic su van terena. I to je daleko ozbiljniji hendikep za Zvezdu, nego sto ce Barela faliti Interu.
C

Casavir

pre oko 1 sat

Jadan inter, sad moraju Gobeljica na desnog beka a Arijagu na centralnog veznog /s
M

Mirko_11

pre oko 1 sat

Dobro je, bice samo 4:0
Ž

Žocara

pre oko 2 sata

U, jes mi pa neki igrač.
D

Delija NBGD

pre oko 2 sata

Taman i da Lautaro Martinez zadrzi trenutnu "formu" i imamo ih 😁🔴⚪

Proficap

pre oko 2 sata

E zbog toga ima da ih napucamo ko ove juce.
P

Pelisijer

pre oko 1 sat

A nesto razmisljam, ono ljubitelj fudbala, nisam strucnjak kao neki ovde..formacija 3-4-2-1. Glazer-Djiga, Drukisic, Spajic-Seol, Krunic, Elsnik, Olajinka-Ivanic, Silas-Serif. Olajinka da igra dosta defanzivno, a po potrebi trci napred i dolazi do pomeranja. Ivanic da svakako pomaze Krunicu i Elsniku i da gura loptu, a mogu i ova dva, u prostor Silasu koji je prebrz. Serif je tu da za zagradi, pomogne prilikom branjenja i ostavlja loptu za kontre koje trci pre svega Silas i po strani Olajinka/Seol. Mislim da takav sistem ima smisla u LS, Spajicu i Djigi svakako treba pomoc, Drkusic to moze (naravno oporavljen i spreman), a znace trojica stopera i paru veznjaka koji su znali da ispadnu. Olajinka moze da trci ceo dan i to je dovoljno. Posle zavisno od situacije da dolazi do promene.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 16 minuta

Odgovor za polisjer Tako će i biti, to je već sinoć uigravano od početka, samo što će protiv Intera Drkušić igrati na mestu Seola,Seol na mestu Silasa a Silas na mestu malog Maksimovića. Ja mislim da je to tim za Inter.
c

crvenčanin

pre oko 2 sata

Inter da igra i sa omladincima bi dobio ovu nazovi ekipu cigana.
@

@crvenčanin

pre oko 2 sata

Nije te sramota da se javiš? 😂