Rejnders i Barela (Reuters)
Rejnders i Barela (Reuters)

Inter ozbiljno oslabljen za duel sa Zvezdom: Ne igra Nikolo Barela

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.09.24. | 18:23

Reprezentativac Italije van terena makar do kraja oktobarske reprezentativne pauze

Kao da Interu nije bio dovoljan poraz u Derbiju dela Madonina, duel sa Milanom osim na prvenstvenu tabelu, ostavio je traga i na sam igrački kadar Nerazura. Nikolo Barela neće biti na raspolaganju Simoneu Inzagiju makar u naredne tri utakmice, što znači da će izostati iz konkurencije za duel 2. kola Lige šampiona sa Crvenom zvezdom.

Reprezentativac Italije je zbog poroblema sa butinom napustio teren Đuzepe Meace u 74. minutu, a detaljnije analize pokazale su da je u pitanju istegnuće mišića rectus femorisa. Dakle, jedan od najboljih centralnih vezista evropskog fudbala propustiće vikend utakmicu sa Udinezeom, meč sa Zvezdom na Meaci 1. oktobra i duel sa Torinom četiri dana kasnije.

Izabrane vesti

Ako ne bude nepredviđenih okolnosti, Barelin povratak na teren očekuje se nakon reprezentativne pauze. U Interu se nadaju da će biti spreman za gostovanje Romi 20. oktobra.

Momak rođen na Sardiniji odigrao je pet utakmica u svim takmičenjima od starta sezone. U Seriji A doprineo je asistencijom u remiju sa Đenovom, dok je bio strelac u ubedljivom trijumfu protiv Atalante (4:0). Kada je reč o Ligi šampiona, isporučio je vrlo kvalitetnu predstavu protiv Mančester Sitija na Etihadu gde je premijerni duel evropske elite okončan bez golova.

Intervo standardni trio u srcu terena uz Barelu čine Henrik Mhitarijan i Hakan Čalhanoglu, a Italijana će u međuvremenu menjati ili zemljak Davide Fratezi ili Pjotr Zjelinski.


tagovi

InterLiga šampionaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

Inter
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara