TREĆA SMENA: River overava polufinale Libertadoresa, Argentina dobija trećeg predstavnika među četiri najbolja Sudamerikane

Vreme čitanja: 3min | čet. 17.12.20. | 22:30

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

NASIONAL – RIVER PLEJT, 01.30

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Izabrane vesti

River je pre nedelju dana, u prvoj utakmici četvrtfinala u Avaljanedi golovima Montijela u 67. i Sukulinija u šestom minutu sudijske nadoknade stekao velikih dva nula pred revanš u Montevideu. Nije primio gol, na uslovno rečeno domaćem terenu, tako da će u slučaju da postigne bar jedan u Urgugvaju protivnik morati da mu spakuje najmanje četiri.

INDEPENDIJENTE – LANUS, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Jasno je da će Argentina imati čak tri predstavnika u polufinalu Sudamerikane, pitanje je da li će treći biti velikan iz Aveljanede ili klub iz Buenos Ajresa. U prvoj utakmici nije bilo pogodaka i Lanus je sada u blagoj prednosti budući da nije primio gol u gostima i da mu svaki remi koji uključuje golove donosi mesto među najbolja četiri i okršaja sa Velez Sarsfildom.

HUANČIPATO – KURIKO UNIDO, 23.30

(Fudbal, Čile 1)

Oba tima su pretrpela po dva poraza u isto toliko najsvežijih ligaških duela, tao da i jedni i drugi tragaju za bekstvom iz loše forme. Posledna četiri međusobna okršaja donela su po dve pobede oba ekipe koje već sedam utakmica zaredom nisu odigrale nerešeno. Rezultatski gledano nema pravila – poslednja četiri rezultata bila su 1:0, 2:0, 4:2, 1:0.

NASIONAL ASUNSION – DIJAZ, 23.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Otkako je početkom oktobra startovala Apertura, fudbaleri Nasionala zaboravili su na značenje reči poraz. Izbegli su ga čak 11 utakmica zaredom. Sada im na Defensores del Ćako dolazi fenjeraš Dijaz jedini tim koji ne zna za trijumf i koji je sa 23 gola u 10 utakmica najlošija defanziva paragvajske elite.

MILJONARIOS – ONSE KALDAS, 01.40

(Fudbal, Kolumbija 1)

Na el Kampinu u Bogoti, Miljonarios se nada plasmanu u finale plej-ofa. U odličnom raspoloženju dočekuje duel sa Blankosima jer je prethodno vezao tri pobede, odnosno devet utakmica bez poraza. Pred okršaj u prestonici gostima bi bilo bolje da zaborave poslednju posetu el Kampinu gde ih je Miljonarios pre dvadesetak dana deklasirao 5:2.

INDEPENDIJENTE DEL VALJE – ORENSE, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Independijente je upisao četiri pobede u poslednjih pet ligaških mečeva i u slučaju novog trijumfa iskoristio bi poraze nekolicine timova iz vrha kojima gleda u leđa da im se približi. Ako bi gosti pobedili ekipu koja ih je pre dva i po meseca savladala 3:1 preskočili bi je na tabeli i u zavisnosti od ostalih rezultata mogli da se popnu sa desetog na šesto mesto.

SAKRAMENTO – GOLDEN STEJT, 03.00

(Košarka, NBA)

Pre par dana kalifornijski rivali odigrali su izuzetno uzbudljiv meč. Kingsi su imali plus 17, Voriorsi to istopili i u završna tri minuta stekli prednost, ali im je presudila trojka Kajla Gaja sa zvukom sirene. Stef Kari polako podešava šuterske koordinate za start sezone.

LAS VEGAS REJDERS – LOS ANĐELES ČARDŽERS, 02.20

(Američki fudbal, NFL)

 Prvi meč 15. vikenda NFL šampionata mnogo više znači Las Vegasu koji je u igri za plej-of, dok su gosti iz Los Anđelelesa bez šansi za doigravanje jer imaju skor 4-8. Rejdersi su na 7-6, ali imaju tri poraza u poslednja četiri kola, ali i probleme sa povredama defanzivaca, pre svega vođe odbrane, sejftija Džonatana Ejbrona. U prvom meču u Los Anđelesu, tim iz Nevade, koji se ove sezone preselio iz Ouklenda, pobedio je sa 31:26. Rejdersi su dobili i dva meča prošle sezone protiv divizijskog rivala sa Zapada Američke fudbalske konferencije (AFC).



tagovi

klađenjeInternet klađenjeTreća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara