Željko Obradović (MN Press)
Željko Obradović (MN Press)

Najava dana (četvrtak, 3. oktobar): Evroliga uz Partizan Mozzart Bet, plus Liga Evrope i Liga konferencije sa TSC-om

Vreme čitanja: 3min | čet. 03.10.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

LACIO – NICA, 18.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga Evrope)

Lacio je u prvom kolu savladao kijevski Dinamo, a onda je slavio i protiv Torina u Seriji A. Nica jedostojanstveno remizirala sa Sosijedadom, a zatim i sa Lansom. Neće se Francuzi unapred predati na Olimpiku. Očekujemo da pruže snažan otpor domaćinu.

SOSIJEDAD – ANDERLEHT, 18.45

(Fudbal, Liga Evrope)

Anderleht je u prvom kolu savladao Ferencvaroš, da bi zatim u Belgiji remizirao s Danderom. Ovaj tim u poslednje vreme često igra nerešeno, što je bio i rezultat koji je Sosijedad postigao na meču s Nicom. Španci posle te utakmice žele sva tri boda u drugom kolu, mada su u poslednje vreme beležili oscilacije u igri.

ELFSBORG – ROMA, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

U prvom kolu Vučica je odigrala nerešeno s Bilbaom. Elfsborg je poražen od AZ Alkmara, a na meču je palo čak pet golova. Deluje odbrana ovog tima jako porozno, tako da nas ne bi čudio brz mat Rome i pobeda u gostima. Tako stoje stvari uoči ovog meča gde će se uglavnom razmišljati o potencijalnoj efikasnosti Italijana.

PORTO – MAN. JUN, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Bode Glimt je u prvom kolu savladao Porto sa 3:2. U svakom slučaju, to je oborilo mnogo tiketa, baš kao i remi Mančester junajteda sa Tventeom. Neće Englezima biti lako pošto u ovaj meč ulaze nakon poraza od Totenhema od 0:3. Sve u svemu, moguća je tenzija.

UNION SEN ŽILOAZ – BODE GLIMT, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Belgijancima nešto ne ide ni u matičnoj zemlji, kao ni u Evropi. Enerbahče ih je u prvom kolu tukao sa 2:1. Bode za sobom ima pobedu nad Portom od 3:2. Oba tima će žarko želeti bodove, tako da treba očekivati neizvesnu, tvrdu utakmicu.

TVENTE – FENERBAHČE, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Ne bi trebalo opredeljivati se za favorita. Tvente je remizirao sa Mančester junajtedom u prvom kolu, a Fener je savladao Union Sen Žiloaz. Oba tima igraju dobro tako da će se verovatno igrati obazrivo. Inače, Fenerbahče je u poslednje vreme izgubio jedino od Galatasaraja, dok Tvente ne zna za poraz od prvog dana septembra.

BORAC BANJALUKA – PANATINAIKOS, 21.00

(Fudbal, Liga konferencije)

Banjalučani po prvi put učestvuju u grupnoj fazi nekog evrokupa i tek su drugi klub iz Bosne i Hercegovine kojem je to pošlo za rukom. Tim iz Banjaluke se pojačao značajno za evropsku bitku, ali ne treba očekivati da će mu protiv iskusne ekipe Panatinaikosa išta pasti s neba. Grci su ipak favoriti.

ASTANA – TSC, 18.45

(Fudbal, Liga konferencije)

Topolčani gostuju Astani u prvom kolu Lige konferencije gde će imati status autsajdera. Nije se klub koji je poslednjih godina završavao sezone Mozzart Bet Superlige prvi vrhu tabele još navikao na rastanak sa trenerom Žarkom Lazetićem. O tome svedoči svega deset osovjenih bodova iz prvih osam rundi. Odbrana TSC-a će biti na strašnom testu.

BASKONIJA – PARTIZAN MOZZART BET, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Od jedinog trijumfa Partizana nad Baskima u gostima prošle su bezmalo 23 godine! To je maler koji će tim Željka Obradovića pokušati da prekine. Teško je odrediti da li će ovaj sastav Baskonije biti kompetentniji u odnosu na prošlogodišnji. U svakom slučaju šansa da se istorija međusobnih okršaja promeni postoji.

BAJERN – REAL MADRID, 20.45

(Košarka, Evroliga)

Real je izbubio Superkup Španije, a zatim još jedan šok... Klub se se okliznuo u Galiciji i poražen je od Korunje. Uloga apsolutnog tragičara ide Džananu Musi. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je na sekund i po pre kraja faulirao Hesusa Baruetu, a ovaj pogodio trojku od tablu i posle toga bio siguran i sa linije penala – 86:85. Bajern nije bolji tim, ali svakako biće na mukama Real.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara