Komentari na vest

Stidljivi šarmer Samardžić opčinio Boginju

c

crnogorski jugosloven

pre oko 5 sati

samardzic ćuska loptu kao Bejl
v

vulex

pre oko 5 sati

Vlahovic i Samardzic igracineee
R

Rocky 72

pre oko 5 sati

Još da imamo normalnog selektora i da nešto zna. Jer nešto tu opasno ne štima na relaciji Piksi - Vlahovič. Nije istina da nemamo igrača, imamo jako dobre mlade igrače Svilar, Nedeljkovič, Simić, Mimovič, Majstorovič, Topič, Zukič, Aleksič, Maksimovič,Samardžič,Ivanovič, Cvetkovič, Vanja Vlahovič,... plus Dušan Vlahovič, Pavlovič, Erakovič, Ilič, Birmančevič, Ratkov,.... Neki sasvim prosečan selektor bi iz tih igrača napravio respektabilnu reprezentaciju ali Piksi ne bi ni s Mesijem i sličnim igračima.
R

RangoNS

pre oko 6 sati

Kroz koju godinu Samardzic u Realu, novi Kros. Nemaju igraca takvih karakteristika.
l

lzr

pre oko 5 sati

Agilniji je od Kroosa 30puta, Kroos je igrac koji se spusti nazad, dobije loptu i onda neko dodavanje izvanredno, tipa kao SMS
J

Juventino10

pre oko 4 sata

Kakav kros, to ko da si reko novi serhio ramos. Samardžić je DESETKA. Može samo biti novi Kop ili Ezil ili tako neko. Velika igračina
T

Tubeki

pre oko 6 sati

Samardzic jeste talentovniji od Pavlovica, ali izabrao je tezi put Ali Maksimovic je jos vec talenat
T

Tata je uvek u pravu

pre oko 6 sati

Kada sam letos procitao da Lazar ide u Atalantu,nisam imao dilemu da je to najbolje moguce resenje.Iskusni Gasperini(majstor svog zanata),odlican klub za afirmaciju mladog igraca.Siguran sam,da ce ga za godinu-dve podici na visi top nivo.I tako,svi su prozivali tatu.Licencira,trazi pare.Ispalo je,sasvim suprutno.Ostaje da Lazar jos jace prione na rad.Poslusa svaki savet Gasperinija.I za dve godine pridruzi se Medisonu ili Edegardu...
J

Just

pre oko 6 sati

Da Piksi nije bio Kiksi Ima li svetske talente Golman Svilar, Kovacevic Odbrana Kerkez, Simic, Majstorovic Ima li bi u veznom redu Ilica, Maksimovica, Samardzica, Bajcetica, Pavlovica Napad Vlahovic, Bazdar Ovo je nivo talenta jednog Brazila, Spanije
T

Tupa

pre oko 4 sata

Sve sve ali Baždar.. Realnosti bez..
d

ditatore

pre oko 6 sati

nemci zapeli za ono drvo pavlovica a digli ruke od samardzica koji ce realno biti kandidat za zlatnu loptu cim predje u neki jaci klub i pocne dosvaja najvece trofeje.kakvi debili majko mila.
v

vulex

pre oko 7 sati

Decko je prvi igrac u LS jos od Dokua 2020 sa 8+ driblinga i prvi od Mesija 2019 sa 6+ kljucnih dodavanja. Greh je sto ja EURU nije zapocinjao utakmice!
S

Svilar97

pre oko 8 sati

Lazar je bomba igrac, da se upare on i Maksimovic ispred Lukica i Ilica i u spicu Vlahovic, po bokovima Birma i Zile i ima da bude to dobro!
@

@Svilar97

pre oko 7 sati

Sa tom formacijom bi primali između 3 i 5 golova po utakmici.
S

Svilar97

pre oko 7 sati

Svi od ovih igraca su od pomoci i u defanzivi, i Birma i Zile igraju odbranu, Ilic i Lukic da ne pominjem. Vise imamo problema ka napred nego ka nazad zadnje 2god.
V

Veljko9

pre oko 8 sati

Kakva je igracina Lazar Samardzic, ima dosta laksi put nego sto je Tadic tako da ima sve predispozicije da bude i bolji od njega i da nam bude lider reprezentacije sa Vlahovicem kao sto su bili Tadic i Mitar.
A

Aranđel

pre oko 8 sati

Kakav crni Vlahovic
V

Veljko9

pre oko 8 sati

Ajde onda kazi mi ko ce biti prvi spic? Spic Juventusa koji igra ozbiljan fudbal celu karijeru a ima 24god, igra Seriju A i Ligu Sampiona. Mitar od 30god sto igra u Arabiji, Jovic sto nije registrovan za LS, Ratkov sto nije ni na klupi bio juce u Salzburgu??? Vlahovic br1 spic, ostali sa klupe.
@

@Arandjel

pre oko 7 sati

Kakav crni prvi spic Juventusa, najskuplji srpski fudbaler u istoriji... Hahahah.
R

Razum i osećajnost

pre oko 8 sati

Gledao sam utakmicu odlična analiza čestitam..