TREĆA SMENA: Čeka se trenerski prvenac Senija na klupi Flamenga, popravni za Internasional

Vreme čitanja: 3min | sre. 18.11.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

AMARIKA MINEIRO – INTERNASIONAL, 01.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Izabrane vesti

Domaćin brani prednost od 1:0 iz prve utakmice, ali nema sumnje da je Internasional rešen da to nadoknadi, plasira se među najbolja četiri i napravi korak ka finalu u kojem je prošle godine izgubio od Atletiko Paranaensea. Ipak, crvenima ne cvetaju ruže u poslednje vreme – prosipaju bodove u prvenstvu i šakom i kapom, a u prethodnih pet mečeva poklekli su čak tri puta. Amerika će pokušati svojom standardnom, tvrdom igrom da zabeleži najveći uspeh u kupu u klupskoj istoriji.

SAO PAULO – FLAMENGO, 01.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Trikolori rade kao satić u poslednje vreme. Iako su primili gol na svakoj od prethodnih šest utakmica, mogu da se pohvale maksimalnim brojem pobeda. Na Morumbiju će pokušati da odbrane prenost od 2:1 stečenu na Marakani. Rubro-negri su u ozbiljnoj krizi. Još uvek se čeka treberski prvenac Rožerija Senija na klupi velikana iz Rio de Žaneira, a videćemo hoće li ovog jutra biti treća sreća.

AGILAS – ATLETIKO NASIONAL, 23.45

(Fudbal, Kup Kolumbije)

Gosti iz Medeljina žele za početak da ponove plasman iz prošle sezone kada su stigli do najboljih osam u nacionalnom kupu. Rival je vrlo nezgodni Agilas koji je u ozbljnom naletu. Osam utakmica ne zna za poraz uz sedam pobeda i remi. Ipak, sastav sa stadiona Atanasio Hirardot dolazi u Rionegro rešen da upiše i četvrtu vezanu pobedu u svim takmičenjima, odnosno treću zaredom protiv Zlatnih orlova.

BOSTON RIVER – NASIONAL, 23.45

(Fudbal, Urugvaj 1)

Nasional je silovito otvorio takimčenje u urugvajskoj eliti, sa makismalne četiri pobede i gol razlikom 8:1. Teško da Boston ima čemu da se nada, jer posle uvodnog deklasiranja najslabijeg tima prvenstva Maldonada, na naredne tri utakmice nije uspeo da postigne gol i osvojio je samo bod. Ipak, poslednja četiri međusobna duela iznedrila su samo jedan trijumf Nasionala uz tri nerešena ishoda.

KOKIMBO – UNIVERSIDAD KATOLIKA, 01.30

(Fudbal, Čile 1)

Ne bi se trebalo previše uzdati u Kokimbo i verovati da kod kuće može da iznenadi Katoliku. Tradicija kaže da je samo jednom u 21. veku, a gostovala je na stadionu Francisko Sančez Rumoroso 11 puta, uspeo da osvoji sva tri boda. Krstaši su slavili čak sedam puta u Kokimbu u tom periodu i spremaju se da dodatno podebljaju prvu poziciju i da pokažu zašto su ubedljivo najopasniji napad prvenstva.

LDU KITO – EMELEK, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Lider na tabeli ekvadorske elite ugostiće četvrtoplasirani Emelek, u duelu koji predstavlja sudar velikana ove južnoameričke države. Zajedno imaju 25 titula, a LDU će se truditi da se pobedom odmakne na sedam bodova od rivala od kojeg ima tri pehara manje. Domaćin u poslednje vreme demostrira sjajnu formu sa tri vezane pobede i gol razilkom 10:2. Biće ovo jezivo težak zadatak za Emelek koji su poraženi na prethodna četiri gostovanja u Kitu. Razloge treba tražiti u ogromnoj razlici u atmosferskom pritisku, pošto je Gvajakil na četiri metra nadmorske visine, a Kito na 2850.

SANTA FE – AMERIKA KALI, 02.00

(Fudbal, Kup Kolumbije)

Prošle godine obe ekipe su zaustavljene upravko u osmini finala gde se sada sastaju i jasno je da će jedan od timova napraviti iskorak. Neverovatno koliko su Santa Fe i Amerika izjednačeni u poslednja četiri međusobna duela – oba tima rivala imaju po dve pobede rezultatima 2:1, odnosno 2:0. Zanimljivo je da od 2007. godine, odnosno 21 utakmcu zaredom nisu prebacili brojku od tri gola u međusobnim okršajima.

MELGAR – HUANKAJO, 23.55

(Fudbal, Peru 1)

Duel timova koji su jako malo pokazali od starta peruanske Klauzure. Huankajo je u prošlom kolu konačno stigao do pobede, a prethodno je dva puta poražen uz tri remija. Na svom stadionu bio je raspucan protiv Ljakuabambe, ali u odbrani mnoge stvari nisu štimale pa je meč završen 4:3. Melgar je uz Alijancu iz Lime tim sa najviše poraza posle šest rundi, ukupno četiri, a sa 12 primljenih pogodaka profilisao se kao druga najslabija odbrana prvenstva.


tagovi

Treća smenaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara