Mario Hezonja
Mario Hezonja

Hezonja spreman za Real, ali manjak kilograma evidentan

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.10.24. | 03:02

Zbog misterizne bolesti Hezonja propustio početak sezone

NIje sezona Real Madrida počela bez problema. Trener Ćus Mateo suočava se sa brojnim izazovima, od forme igrača do povreda. Sve se to odrazilo na rezultate na samom startu ACB lige i Evrolige, ali već stižu sve bolje vesti pred okršaj sa Partizan Mozzart Betom u četvrtak.

Naime, Mario Hezonja se u potpunosti oporavio i biće u potpunosti spreman za meč sa crno-belima koji hteli da ga dovedu ovog leta u svoje redove, ali je hrvatski internacionalac ipak potpisao novi petogodišnji ugovor sa Realom.

Izabrane vesti

Propustio je sam početak sezone zbog misteriozne bolesti. Nije ga bilo u Minhenu gde je Real izgubio, ali se zato vratio na parket tokom vikenda kada je Real nadigrao Saragosu, doduše posle dosta problema. Solidan meč tada odigrao je i Hezonja koji je vidno oslabio.

Na društvenim mrežama njegovu fotografiju objavio je i saigrač Ksavijer Rejtan Majes na kojoj se vidi koliko je smršao jedan od najboljih košarkaša Evrope.

- Izgubio je osam kilograma, a i dalje misli da je "Super Mario"... Drago mi je što si se vratio - napisao je njegov saigrač.

Crno-beli meč u Madridu igraju u četvrtak.


tagovi

Mario HezonjaKK PartizanEvroligaKK Real Madrid

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara