Komentari na vest

Zvezdini reprezentativci: Veliki dani za Maksimovića, Glazer protiv Francuske i Italije

C

CRAZY NORTH

pre 13 minuta

"gol koji je primio sa 40m potvrdilo da se nalazi daleko od željenoj formi" jaaao mozzarte pa ono ne bi odbranili nojer i bufon zajedno... pa nije on kriv za onaj gol... ajde ozbiljite se malo... pogreše rodić, krunić i spajić a posle je glazer u krizi... 😏🤦‍♂️
D

DamjanDDD

pre oko 1 sat

Slazem se da je griv za gol Kokcua i dijelimicno gol Cakanoglua. Mekgregor je primio gol of Patrika Sika sa centra,Stankovic Nojeru i Ameliji, Glazer apsolutno nije mogao nista kod gola!
J

Just

pre oko 2 sata

Vreme je da primi iz kornera Posto na sve nacin prima golove "Navijaci" za sve imaju izgovor
@

@Realno@

pre oko 2 sata

Gol koji je primio u Loznici 1000000% nije njegova greska,a vi vidite...
В

Втб

pre oko 2 sata

Слажем се. Ниједан голман не стоји на линији када његов тим има посед на средини терена. Е сад што је његов саиграч додао противнику и овај гађао и погодио са центра је нешто скроз друго.
G

Grupa JNA

pre oko 2 sata

Ma lider Maksimovic. To bi bilo to ljudi od prvenstava u narednim godinama. Crveno bela Zvezda Srbija reprezentacija ne znam oce li moci Kipar da pobedi. Nista od sp u Americi. A i ako se nekim cudom ode, trebamo ocekivati lidera Maksimovica, Spajica, Mijailovica, Luku Ilica i ostale lidere u punom svetlu a ti Vlahovicu sto igras za tamo neki Juventus nemoj nebitan si ne trebas nam. Ni ti Sergej, ni ti Mitre.
G

Gostgost

pre oko 1 sat

Realno, Sergej i Mitar su fudbalski penzioneri. A sto se Vlahovica tice, pored toga sto ima hronicni bol u preponama kad je reprezentacija u pitanju, imali smo mi i Jovica u Realu a na terenu nam bio drugoligas Mitar. Tad ti to nije smetalo, je l tako licemeru? A grobarska reprezentacija nam se dokazuje vec 20+ godina, briljira, pola kvalifikacija nismo prosli, a ono sto smo prosli smo bili redovno poslednji u grupi.