Rastanak već na zimu: Zvezda daje 10.000.000 za Silasa, pa ga odmah prodaje?

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 21:03

Nemci pišu da bi napadač Štutgarta brzo mogao da napusti Beograd

Stigao je Silas Mvumpa u Crvenu zvezdu u poslednjem trenutku da bude registrovan za Ligu šampiona, međutim, protiv Benfike i Intera krilni napadač Štutgarta nije opravdao očekivanja. Izostali su njegovi prodori koji bi crveno-belima doneli povoljniji učinak u prva dva kola elitnog takmičenja nego što su dva poraza. Stoga, teško je očekivati da će Silasov ugovor biti otkupljen na leto od Švaba za 10.000.000 evra.

Nemački ogranak Skaj Sporta, ipak, piše da bi Crvena zvezda već u januaru mogla da plati unapred dogovoreno obeštećenje, a onda i momentalno proda 26-godišnjeg fudbalera. Navodno su zainteresovani Everton i Viljareal.

Izabrane vesti

Štutgartu bi u slučaju januarske prodaje Silasa pripalo i 10-15 odsto od novca koji Zvezda zaradi, što znači da bi Beograđani morali da ga prodaju za barem 12.000.000 evra kako bi im se posao isplatio.

Silas Mvumpa je u nedelju bio strelac za crveno-bele u pobedi nad IMT-om (3:1), što je njegov drugi gol od dolaska u Srbiju. Prethodno je pogodio protiv Partizana, a sakupio je ukupno pet nastupa - tri u Mozzart Bet Superligi i dva u Ligi šampiona.

Svakako se više očekivalo od igrača koji je prošle sezone igrao standardno za viceprvaka Nemačke i koji u Beogradu zarađuje nešto više od 1.000.000 evra neto. Priliku da popravi utisak imaće protiv Monaka, Barselone, "svog" Štutgarta i Milana, dok je sada pitanje hoće li biti u Zvezdi i za mečeve sa PSV Ajndhovenom i Jang Bojsom.



tagovi

Silas MvumpaFK Crvena zvezdaMozzart Bet SuperligaŠtutgart

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara