Komentari na vest

Rastanak već na zimu: Zvezda daje 10.000.000 za Silasa, pa ga odmah prodaje?

B

Buckoni

pre oko 1 sat

Da Zvezda ima pravog trenera ne bi bilo ovih problema. Ali dobro, vreme će sve pokazati.
R

Realno12

pre oko 1 sat

Polako ljudi, odoigrao je tek 3 utakmice...
1

1980

pre oko 1 sat

Pranje para.
V

VFB - ЗВЕЗДА

pre oko 1 sat

Ма то је објавио јутрос sky у Немачкој.. чиста нагађања и трачеви.. Тачно је тамо покупио инфо овај новинар..
A

A ZA BOLESNE - SMS

pre oko 1 sat

Šta je 10 miliona za građane Srbije, pa to je 1.5 evro po osobi, smešan iznos, možemo mi mnogo više da izdržimo, čemu ovolika galama ljudi?
D

Danilo911

pre oko 2 sata

Meni sve ovo mirise na neku promenu smera duvanja vetra, mozda terza planira da odleprsa uskoro za cg i da se da u beg sa silnim milionima strpanim u dzep u zvezda ce polako u stecaj ..
U

Urgija

pre oko 1 sat

Da ste vi nama živi i zdravi, do sledeće 4ke 😂😂😂
G

Gost 442

pre 44 minute

Bogu hvala da ste više ukapirali.
d

dr finansija

pre oko 2 sata

koga ovo cudi pa cilj je da se obrce procenat kroz igrace a bajke i basne dr tvorzana su za lakoverne
M

Makijan

pre oko 2 sata

@Ivan rs, Zna se sta zanima Zapad druze moj, snaga, brzina moc ponavljanja itd. Uz vezana dva poraza uz vidljive nedostatke najvise na sredini terena mi vec treba da pravimo planove za sledecu godinu. Nama treba preozbiljan vezni igrac Krunic se nije pokazao a i u godinama je.
S

Sone3281

pre oko 2 sata

Dobro, sad.. koliko je vas tekst pun nelogicnosti. Jedno pitanje. ZASTO bi Zvezda placala tih 10 miliona ako nije zadovoljna Silasom? Dogovorena je eventualna cena ali otkup NIJE OBAVEZAN. Zvezda jednostavno na kraju sezone moze da odistane od kupovine ali ako bude zelela da ga kupi mora da plati 10m. Sad eto ne kapiram, zasto bi ga placala pa prodavala ako nema zaradu? A nece imati sigurno jer sumnjam da moze da ga proda za vise od 12 sa koliko bi bila na nuli. Jednostavno joj se viae isplati da iskoristi godinu dana igraca i da ga ne kupi nego da sad iskesira 10m i rizikuje da ga ne proda.
d

dr finansija

pre oko 2 sata

pogodak protiv IMT je skrenuo paznju Viljareala i Evertona kako i drugih velikih klubova sirom planete .
B

Bivša petica

pre oko 2 sata

Pa kad već "zaključiše" da je za prodaju.?! Zar posle par utakmica videše da ga treba prodati. Čovek je brzanac koji Zvezdi treba. Preduzeće : Eksport - Import. Sačuvaj bože. Možemo li bar malo strpljivi da budemo. Koga to treba da dovedemo. Može ali pripremi 20 miliona. Da li možda igra nije nameštena da se on iskoristi. Da li ima lopte koje bi on realizovao. Čim neko ponudi malo veći novac gotovo igrač odlazi. Nikada nećemo stvoriti tim za velika dela. Ovo je baš prešlo granice sporta i prešlo u klasičnu trgovinu. ..
N

Novak majstor

pre oko 2 sata

Pa svakako je korisniji od Radonje koji moze komotno u Saudijsku Arabiju i to da mu se sredi nesto brzo , za mesec dva ili ga ni tamo nece hteti
I

Ivan...

pre oko 2 sata

Ne moze ni tamo sa ovom spremom. Kada je prvi put bio u Zvezdi bio je spreman kao zmaj, zato je i bio glavni igrac kod Milojevica. Zapustio se, jako je to neozbiljno za nekoga ko misli da moze da igra u Ligi sampiona.
Г

Гост Зрењанин

pre oko 3 sata

Силас игра једноставно,не компликује,из прве,друге даје голове,асистира.. Он да се сачека пола године као што је чекан Шериф биће убица,али већ нам се врти у глави од свакогодишњег довођења 3,4 нова играча у сред почетка ЛШ. Дан Мрмота филм.
K

Kum Aguero

pre oko 3 sata

Pa covek je totalno bezopasan. Ja bi napravio vise sa 50. godina. Sarlatan.
ž

žoržo

pre oko 3 sata

Ne moze da igra za tri kluba u istoj sezoni..Sportski pozdrav.
I

I neće

pre oko 2 sata

Nije igrao za Štutgart ove sezone. Igrao super kup koji se ne računa.
C

CaleB pravi

pre oko 3 sata

Ako je ovo sve istina, onda je racunica vrlo providna...jedino ne znam koja budala ce da plati 10mil. za ovakvu kantu od igraca ? Kada premotam film unazad, Puma je cak i vise od njega pokazao, makar vise zelje i trcanja. No, sve i ako se nadje budala, racunica je sledeca...klub kao klub nece ni dobiti ni izgubiti nista..ostace na nuli, ali ce zato celnici kluba dobro omastiti brke na racun provizija. Vrlo je jednostavno - i ovce na broju, a i vukovi veoma siti. Iskoristice se novac kluba za otkup od 10m. a isto toliko biti vraceno na racun kluba, ali zato provizija ide u gornji dzepic kosulje.
М

Марлоне

pre oko 3 sata

Све пише, али не пише за колико би га Звезда продала. Да би остала на нули морала би га продати за барем 12 милиона (10 трансфер + 0,5 позајмица + 1,5 плата и агенти). Све преко 12 је зарада.
P

Psihozza6

pre oko 3 sata

Odigrao jedva 5 mečeva i nije ispunio očekivanja???! Pa šta ste ocekivali da igra ko Mesi ili Ronaldo, da sam pobeđuje vaše filijale da daje je po 2 gola i namešta još po 3 a pušten na pozajmicu vama, i da mu cena za polusezonu skoči duplo pa da ga vi kao preprodaje za veliku lovu?!?!! A stutgart glup jel ....Hahahaha u kakvim vi bajkama zivite 😂😂😂😂😂
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 3 sata

J****m mu sve da mu j***m pa nije došao u Mančester Siti pa da kažeš nije se snašao. Stalno se na ovom portalu provlači ova Darjanova krilatica nije se snašao. Jer naravno, uvek je igrač kriv. Ne kažem da je Silas ne znam šta. Ali jel ima ko ovde da stavi prst na čelo i da kaže pa vicešampion Nemačke nije isto što i šampion ove traktor lige jbg!? To znači da je u bivšem timu imao igrače koji su kvalitetni i gde je mogao da se iskaže. Fudbal je kolektivna igra. Ovde da dođe Mesi iz najboljih dana propao bi posle mesec dana i prodali bi ga za 5 miliona i 20 % od sledeće prodaje. Stalno čekamo nekog stranca koji će da mahne čarobnim štapićem i svi naši problemi su rešeni. Jedno 30+ golova po sezoni i oko 14 asistencija. Može, ali u Realu. Ovde rođaci teško. Kada tove stranca za prodaju onda se potegne ono čuveno nije se snašao. Opet kažem, nisam neki Silasov svedok, nego mi više ide na k da uprava misli da se mi kopčamo na leđa. Čovek odigrao dve utakmice u LŠ gde su igrači odbrane i sredine pravili greške, ali ne, Silas je kriv što nije dao het-trik, asistirao za još tri gola i u poluvremenu rešio pitanje globalnog zagrevanja. Gde je tekst Krunić se nije snašao? Čovek kada je u igri je kriv za 70% golova koje smo primili u LŠ. Ajmo tekst o tome. Gde je tekst o greškama Spajića? Hoćemo li da pomenemo što Olajinka igra na poziciji sina iako je sve gori kako utakmice prolaze? Ne ne, o tome se ćuti. Ali posle broja utakmica koje mogu da se na prste jedne ruke izbroje, Silas je kriv. Ajde da ga utopimo za pola milke više.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 sata

Bravo 👏👏👏 za komentar. Takvi igrači koji prave razliku ligi šampiona koštaju 50+ miliona evra, i imaju plate 10+ miliona evra po sezoni. Dečko je tu mesec dana, čak i ima solidan učinak, ali ovi gavrani što stalno mrače i što im ništa nikada ne valja, jedva čekaju da svoje privatne frustracije izbace ovde. Dečko je ZVER od igrača, i tek će to da pokaže, trenutno je možda na 30 posto svojih mogućnosti. A ove priče otkup ugovora pa odmah udaja, to je sve rekla kazala, trla baba lan da joj prodje dan. Pisali su novinari i da u Zvezdu dolazi Makeda, Bufon, Kalon iz Intera onda itd itd itdddddd, pa nikome ništa, papir i tastatura trpe sve .
E

Export import

pre oko 3 sata

Pare, pare, pare, pare, pare, pare, pare, pare... Samo to je vazno.
R

Realan Gost

pre oko 3 sata

Alo bre, koje vi komentare dajete. Došao pre mesec dana i vec jeste i nije za Zvezdu. Jebeno vise sanse daju u Realu nego u zvezdi, top igrac. koji je davao 15 golova u Nemačkoj a ne jebeno kod nas. Nije opravdao očekivanja? Molim vas malo objektivnosti, počinjete da licite na Kurir!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 3 sata

Pustite dečka na miru, pustite ga da igra, dečko je ZVER. To će tek pokazati, tu je mesec dana šta očekujete da odmah jede lopte i prečke. Svako ko se bavio nekada fudbalom aktivno bar rekreativno ili amaterski, svako ko je ljubitelj fudbala vidi da u njemu leži veliki potencijal i da nije još pokazao ni 30 posto od svojih mogućnosti. Takvu snagu i takvu eksplozivnost u prva dva tri koraka koja napravi, to nismo imali ovde, a pokazao je i da zna da daje golove. Pustite ga na miru, biće on sve bolji i bolji.
S

Sasa Matic je

pre oko 3 sata

Je jedini covek koji bi za ovog dao 12m evra. Ionako kruze price da investira lovi ovoh dana u neke biznise..
m

magično

pre oko 3 sata

Da bi postao dobar igrač moraš da imaš istog takvog pored sebe i trenera koji treba da razume da ova Zvezda u našoj ligi mora u 5 pasova da bude u 16 metara protivnika svaki napad ali svaki. Nema tu ja tebi ti meni skraćivanje prostora,pa da razmenimo 30 pasova na 4 metra i onda centarira u pun kazneni prostor kao oko,onda padaju,skaču na sudiju traže penal,korner hvataju se za glave i slično. Ti kad imaš brza krila njima lopta ne ide u noge nikada ali nikada samo u prostor ali za to treba trening i da se radi na tome,a ne da se uplašiš što ti je jedan bek povređen pa da teraš đigu da to igra plašiš se katastrofe iz neznanja u LŠ. Igraj kao čovek sa 3 pozadi svako svoju poziciju nema lopta sta da krece iz zadnje linije kad vidiš da osim đige zvezda nema modernog štopera,čim vidiš da lopta ide u nazad 3 puta sve ti je jasno. ima zvezda dobrih igrača ali nema ko to da postavi kako treba to je problem. A ovaj decko kad ode opet ce probijati po boku kao lud jer ce imati igrace u vezi koji iz jednog pasa menjaju stranu terena i teraju odbranu da bude nisko a to su najvazniji elementi modernog fudbala jer se tako gubi presing protivnicke ekipe kad se stalno igra iz prve i menja ritam po celom terenu,uostalom to mozemo videti svake nedelje ne samo od dobrih i skupih ekipa nego i od ekipa sa dobrim trenerima. sportski pozdrav!
R

Rio.brt

pre oko 3 sata

Kako ti nemaš pojma o fudbalu...a sobzirom kolko si +++ dobio nemaju ni tvoji drugari :D
G

Goust

pre oko 3 sata

Bravo!
G

Goust

pre oko 2 sata

@Rio.brt Tragično je što pojedinci kao što si ti imaju mogućnost da ovde iznesu svoje "mišljenje". Ti ili si bata Đorin svedok ili Milojevićeva žena.
M

Makijan

pre oko 3 sata

Ta prodaja bi bila i kao neki kredit. Jer Zvezda je sa Stutgartom dogovorila isplatu u tri rate na tri godine. Zvezda ako nadje kupca u sta ne sumnjam koji moze da plati i 12 miliona i to odmah 3 miliona prvu ratu prosledi Nemcima a ostalih 7 ima dve godine da isplati a novac sada mozda da reeinvestira u nesto bolje i kvalitetnije na trzistu. Tipa veznjaka iz Brazila pravog kapitalca.
L

Lokki

pre oko 3 sata

Terza, ti li si?
I

Ivan rs

pre oko 3 sata

Ako do toga dodje pitanje je zasto Zvezdi trebaju te pare jel imas vec odlicnog igraca i prodajes ga ,a koga da kupis da je bolji od njega i pritom da je jos jeftiniji.Da ne fale i nama pare za nesto.
L

Levi bek

pre oko 3 sata

Hoce to kao i Pumu da prodaju sa minusom od par miliona?
B

BokiUSA

pre oko 3 sata

Dali se on snasao ili nije za tu procenu treba vreme. Verovatno do kraja sezone ili polu sezone. A iskreno da bi mi ista zaradili morali bi ga prodati oko 15 mil. Dok se isplati Stuttgart pa tih 15 procenata pa taj milion.. Neki pored menadzer a o nasim lopinama I necu..tako da sumljam da mozemo ista zaraditi..ali da vidimo.
m

milisav kekez

pre oko 3 sata

ovi u zvezdu samo radu neke kombinacije da sprtaju pare u svoje djepove jel ima neki da im ode na stadionu u kancelariju da im pogledu poslovne knjige šlogirali bise od kombinacije i utaje para ali kad ih ujefa stisne i pošalju svoji ljudi u zvezdu da uradi izveštaj će ih izbacu iz evropu za narednih deset godinr a i ovi naši ovde treba da ih izbacu u četvri ligu zbog mameštanja utakmica
R

Retro

pre oko 3 sata

Zar on nema pojma.itd. ivanic bolji od njega I ostalo
B

Boogy

pre oko 3 sata

Pa u ovakvoj ekipi bi i Haland izgledao smešno.
C

Comi81

pre oko 3 sata

Čudo jedno,dobar je za Premijer i Špansku ligu ali za naše oranice nije dobar...Koju li je sad kombinaciju Mađija smislio😉
j

jbg

pre oko 4 sata

Bolja šema je da ga Zvezda otkilupi, da OFK-i na pozajmicu, a ovi Rusima, onda ga preko Kajmanskih ostrva proslede u Bundes ligu klubu koji će da uplati pare na Zvezdanov, pardon Zvezdin račun u nekoj nemačkoj banci.
F

Forever Young

pre oko 4 sata

Jedina naša 3 igrača koja imaju fizičnu snagu i izdržljivost za lige petice su Silas, Djiga I Serif.
S

Saša_PFC

pre oko 3 sata

Kakva je ovo prica za malu decu ko veruje u ovo...platiti ga 10.mil.evra i plata plus 1.mil.to je ukupno 11.mil.evra.Ako ga i prodaju za 12.mil.evra u najbolju ruku Zvezda je vratila samo ulozeno u ovog igraca.Posto je klupska kasa kao bušna kanta treba da ga prodaju najmanje 15.mil.evra da bi zaradili neki novac.Uostalom zasto bi ga onda bilo ko platio 15.mil.evra a moze da saceka da se vrati u Stutgart i onda ga neki klub otkupi za max.10.mil.evra.
@

@Saša_PFC

pre oko 3 sata

To sam i ja pričao. Ako lik zna da ga žele bogati klubovi, što bi on pristajao da potpiše za zvezdu pa da ga oni prosleđuju negde drugde. Kad može da sačeka da mu istekne pozajmica i tad predje, kao da je dužan da zvezdi izadje u susret...
h

halo

pre oko 4 sata

Ništa neočekivano, bilo je ili ovo ili "ne možemo da opravdamo da damo deset miliona na jednog igrača bez sigurne Lige Šampiona". Ovako ćemo bar dobiti još jedno izdanje Terzine matematike gde on računa kako je na Hvangu zaradio 8 miliona, a što je prvo plaćen 5 miliona obeštećenje, milionče plata, možda i neki procenat menadžeru, to nikom ništa :D
H

Hannibal

pre oko 4 sata

Ljudi, šta ovo pišete? Nije opravdao očekivanja? Pa momak je tu tek nešto više od MESEC dana, odigrao je svega nekoliko utakmica...treba sačekati da prođe bar polusezona pa uopšte suditi o njegovom učinku...
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 4 sata

Kakvi su ovo tekstovi da ništa nije pokazao a ukupno u 5 utakmica odigrao 400 minuta i dao dva gola i iznudio jedan penal iz koga je Zvezda dala gol. Ovakvih tekstova samo u Srbiji ima i nigde više. Što se malo ne analizira da li se on i Milson koriste kako treba ili ne i dali igrači sredine terene koji su u prvom planu znaju da koriste ovu dvojcu.Po medijima Olajinka je bolji igrač od njih zato što bolje igra odbranu i pomaže beku a to što se muči da doda preciznu loptu i nemože nikog da pretrči ili predribla 1 na 1 to nije bitno. To što Ivanić, mali Maksimović, Elšnik i Krunić igraju igru kratkih poprečnih pasova u nedogled i pokušavaju da dovuku loptu u nogama do šesnaestercu i onda na kratki dupli pas urade nešto niko ništa da komentarišu. Juče vam je Kanga pokazao kako treba da se koriste ovo dvojca. Duge dijagonale na Milsona koji je okrenut prema golu i odmah ide jedan na jedan prema igraču u punom trku, a prvi gol je školski primer šta on može. Po prijemu lopte povratna za Dalsija i ovaj iz prve pas u prostor i evo Milsona ispred gola i gol. Silas je malo igrao i treba isto igrati i sa njim istim što je zbog dugog koraka još bolji prilikom precizno pasa preko odbrane gde on sa lakoćom pretrčava svaku odbranu bez ofsajda jer je neverovatno brz i u 90% sledi gol. Ndiaj protiv Benfike podvaljuje loptu iza leđe odbrane Milson utrčava i daje gol. Silas i Milson su dva izvanredna igrača za Zvezdu samo što Zvezda barem za sada ne zna da ih iskoristi na pravi način. Vezni igrači im donose loptu na 5 metera od njih i onda im daju u noge gde su ispred njih po 2-3 igrača i onda vezni čekaju da im oni vrate loptu pa ovi nešto da pokušaju da daju špicu loptu u noge okrenuto leđima golu ili daju pas u širinu da promene stranu i onda po medijima Silas i Milson ništa nisu pokazali a prvi dva gola i iznuđen penal za 400 minuta igre a drugi za 550 minuta igre 3 gola i iznuđen penal a Olajinka za 800 minuta fudbala dva gola Čukaričkog i ništa više i on je naše najbolje krilo ali samo za srpske medije i našeg trenera.
@

@

pre oko 3 sata

Sjajna analiza!
P

Pobeda je resenje

pre oko 4 sata

Mozda da Zvezda dovede neku legendu u upravu koja ce da se bavi skautingom.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 4 sata

Mišljenja sam da svakom igraču vredeo on 1 milion evra ili 100 miliona evra, treba dati šansu bar 6 meseci ili polusezonu. Pa onda suditi koliko zna ili koliko ne zna. Što se tiče Silasa, ja sam prvi rekao da on za 10 miliona evra mora da bude K. Ronaldo za našu ligu a u Evropi da donese kvalitet koji će se videti i prepoznati. Za sada niti je K. Ronaldo u našoj ligi, niti je doneo kvalitet u Evropi, ali kao što sam rekao treba ga pustiti do kraja polusezone pa onda suditi da li vredi te pare ili ne. Ja kod njega vidim potencijal, vidim enormnu snagu, vidim da nije toliko baš brz kao što se pričalo ali ima neverovatna brza prva dva tri koraka gde napravi razliku. Tehnički tu i tamo, tehnički je sigurno bolji od Bukarija i fizički neuporedivo jači, ali brži nije. Mislim da do sada nije pokazao ni 30 posto svojih mogućnosti, i ne znam zašto se diže tolika frka kada je tu na pozajmici, nije ga Zvezda platila 10 miliona evra pa da sada budemo u frci zašto ne igra na nivou tih para. Lepo sačekaš leto do tada će se uveliko videti da li vredi te pare ili ne, pa odlučiš da ćeš ga kupiti ili ne. Moje mišljenje kao što sam već rekao, da može mnogo mnogo bolje i više od ovoga do sada. Što se tiče ovih priča trange frange, da ga Zvezda plati 10 miliona evra odmah na zimu pa da ga odmah i proda, povraća mi se od toga. Ako je to istina, i ako se to stvarno i uradi, onda smo dno dna od kluba. Ali pre će biti da su to samo novinarske patke. Malo je čudno da je dobar za Premijer ligu i Primeru, a nama kao ne valja. Ima još dosta utakmica do polusezone a pogotovo do kraja sezone, ima vremena za odluke o njemu, ja mislim da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji.
R

RadeSRB

pre oko 4 sata

Dečko kada ode u jači klub pokazaće se..ovde nema sa kim da igra LŠ( bod,dva ovu sezonu,gol razlika-10).Možda Zvezda igrački za LE i to da bude sreće na izvlačenju. LK je majka za klubove iz Srbije.
U

Uvek iste muljavine

pre oko 4 sata

Zanimljivo je kako uvek isplivaju ovakvi detalji iz ugovora, baš kada postoji šansa za transfer. Kada je dolazio niko nije pričao o 15% od narednog transfera. Mene zanima u čiji džep ide? I dokle će?
D

Dejan Pizon

pre oko 4 sata

Ovo postaje vec komicno nemamo ni pravac ni tim, gleda se samo da se preprodaju igraci da se uzme lova a tim da se pravi nikog nezanima mislim jos malo i kad nebude o igrali LS bice totalno rasulo.
Л

Лукаку 98

pre oko 4 sata

Ово је лаж, играч ме може да наступа за три клуба у истој сезони. За Штутгарт је играо суперкуп Немачке у августу.
@

@lukaku

pre oko 4 sata

Mislim da je u godini, a ne u sezoni. Tako da od januara moze bilo gde
D

Dejanii

pre oko 4 sata

Ja nekako imam osjecaj da on tej treba da se pokaže.. možda se razočarao kada je vidio nasu ligu… Stvarno je loš. Da li su to možda problemi, jer nije bio na pripremama sa njima, nije se uigrao… pojma nemam. Čudno mi je da je toliko loš, s obzirom kolika mu je cijena..

Marko Pavlovic

pre oko 4 sata

I još će neko da plati preko 10 miliona. Vic
n

nemanja1512

pre oko 4 sata

covek doso iz lige gde je trava kao tepih i gde je svaka utakmica krcata ljudima, zar ste mislili da ce da ima volje da igra pred 2000 navijaca i oranicama
Ž

Ž€€ljko

pre oko 4 sata

Ne lupaj,čovek je došao iz zemlje gde su travu videli jedino na slici
1

1989.

pre oko 4 sata

Не пишите глупости
J

Jack Sparrow

pre oko 4 sata

Vratiti Mituljikica iz OFKa i dati mu sansu kao Maksimovicu trudice se gise talenta ima mnogo a sampionska trka je svakako gotova
P

Pobeda je resenje

pre oko 4 sata

Bolje da Zvezda uzme jos nekog iz Stutgarta.
T

Trike

pre oko 4 sata

Pitam MARKA MARINA sta on gleda kod ovih levaka kad ih prati , dali gleda u noge ili gleda u njihove oci , pa ovi stranci + Krunic su taman za ovu jadni nasu BETON LIGU a za EVROPU su 00.
Б

Блок

pre oko 4 sata

Гади ми се сп Директор . Без одговорности. Да је отеран након Томанеа и Дионија ..не би било Кулибалалија,Пуме,Шиље итд ... Није ни чудо што нам је стадион празан.
G

Gostgost

pre oko 4 sata

Da nije bilo Silje, ne bi bilo duple krune bez poraza. Mozda ga ne volite jer vam je u facu sasuo sve, ali on licno nam je doneo duplu krunu sa ko zna koliko golova koji cu bili odlucujuci.
G

Gost88CZV

pre oko 4 sata

Stadion je prazan zbog "vise sile"!
Б

Блок

pre oko 3 sata

Да није било Шиље противни Хаифе ,већ можда чак Павков било би ЛШ. Чуј Шиља заслужан за дуплу круну без пораза ...ма дај бре . Нападач евентуално за лигу конференција .
И

Изет ф.

pre oko 4 sata

Ђава бачене паре дефинитивно...
E

Evo Vam ga

pre oko 4 sata

Podatak za sve Delije koje tvrde kako zvezda ima para od igranja LŠ i astronomskih rezultata. Samo Silas prima milion evra neto, sračunajte koliko je to bruto, plus koliko dugo je tu, i onda mi kažite da li je to što udjete u LŠ dovoljno da se isplati samo jedan ovakav igrač?

RealNo1

pre oko 4 sata

Више него довољно јер треба да знаш да је Звезда само од ЛШ узела 20 милиона. Спонзори, продаја играча, карте...
Б

Белграно

pre oko 4 sata

Недељковић 9 мил, Мијатовић 8 мил, Стаменић 5.5 мил, Букари 7 мил, Хванг 8 мил - само то је 37.5 милиона, а било је још трансфера. Прошле сезоне ЛШ је донела око 28 милиона, ове године измедђу 30 и 35 милиона. То је између 95 и 100 милиона прихода за две сезоне. Да ли то објашњава твоје питање одакле лова?
z

zare11

pre oko 4 sata

milion godišnje genije, priznaj da si pomislio da je mesečno 😂
D

Dejoooo

pre oko 4 sata

Kako te nije stid pises gluposti.Zvezda je vec uzela dvadeset miliona ta cifra ce da raste jos kad se sve obracuna ...Moze da plati igraca stim parama neracunajuci prodaju igraca.Partizan uzeo nula od UEFe plate igraca isto visoke .Dva igraca planirao da proda za dvadeset miliona prodao obojicu za pet miliona .Gledalace nema .Kako taj klub da plati svoje igrace ?Gledas u tudje dvoriste.
G

G

pre oko 3 sata

Vi sto pisete o prihodima Zvezde nigde rashode ne spominjete,ovaj pise 90.100 miliona uzeli.Terzic je rekao 60 miliona budzet.prosle godine bar 50 miliona bio.to je daleko vise od 90 .100 miliona.covek iznad lepo napisao ako do prodaje dodje to je zato sto Zvezda placa Stutgartu na rate a pare ce dobiti odmah kad ga proda,samo je pitanje zasto te pare trebaju.
b

buaaaaaaaa

pre oko 4 sata

Pljuvanje Silasa je dokaz koliko dobar deo Srba ne zna da gleda fudbal. Ljudi misle ako je pojacanje vredno 10m iz Bundesa da ce po utakmici davati 3 do 5 golova. Realno on u LS ne moze sam, u Stutgartu je bio okruzen odlicnim Bundesligaskim igracima. Ovde mu pasove salju Olajinka, Radonja i Elsnik koji nisu ni blizu tog kvaliteta. Jednostavno mi nekako deluje da se jos uvek nije uklopio u ekipu i pitanje je hoce li.

duca.rankovic@gmail.com

pre oko 4 sata

Nastavlja se Terzina pijaca, opet se posle 5 mečeva donose zaključci ko je opravdao očekivanja a ko ne. Igrač da 2 gola, jedan u derbiju, ali ne postigne het trik protiv Intera i odmah nije to to. Da nije tužno bilo bi smešno.
K

Koliko

pre oko 4 sata

Ovo izgleda neoziljno, sram da ih bude ako je ovo tacno. Decko doso pre 20 dana i kao ne valja. Sta su umislili oni da su real barsa bajern inter itd.
N

NR

pre oko 4 sata

Obavezno
F

Filip016

pre oko 4 sata

Ovakve vesti ne prilice portalu kao sto je mozzartsport. Klasicna prica iz kafica, rekla kazala. Jos niko nije potpisao tekst. Jako cudno.
m

madmix

pre oko 4 sata

koja nebuloza,odličan igrač,tek treba da se uklopi,posle zimske i priprema sa timom možemo da pričamo dal se pokazao ili nije,ovo je baš tendeciozan tekst
M

Mutommbo

pre oko 4 sata

Ovo su gluposti. Jedino što je izvesno Silas nije krilo. On ima bolje realizatorske sposobnosti i od Šerifa i od Duartea. Tek treba da se vidi u predstojećim utakmicama kakav je igrač. Ali definitivno nije prema opisu koji je bio ovde pre nego što je zaigrao u Zvezdi. Protiv Benfike je bila prva utakmica, neuigran i usledila je prinudna promena u ekipi kada se povredio Mimović koji je trebalo sa njim da napada po desnom boku. Zvezda mora da koriguje svoju formaciju iz 4-3-3 u 4-4-2 jer nemamo prodor a krila. Nadam se da se Mimović i Ivanić uskoro vraćaju u tim.
G

Goust

pre oko 4 sata

Sa Milojevićevom igrom ni Bukari ne bi bio ono što smo od njega videli, tako da ako se neko i razočarao u tog momka iako je tek "prekjuče" stigao u klub, to razočarenje svakako ne ide njemu na dušu.
H

Ha

pre oko 4 sata

Zar on nije na pozajmici kod nas o kakvoj prodaji pricate?
П

Пера

pre oko 4 sata

Не би било лоше и да прочиташ текст са разумевањем.
P

Pera genije

pre oko 4 sata

A po kojim i čijim kriterijumima Silas nije zadovoljio u LŠ? Što je on to lošije odigrao od Krunića, od Olainke, od Endjaja? Možda može da se pitanje formuliše i ovako: Da li bi Silas bio bolji da pored sebe ima bolje igrače? Protiv IMT-a prati kontru koju vuče Radonjić i kada ovaj lucidno dribla sam sebe i šalje loptu u gol aut Silas spuštene glave se vraća na svoju poziciju.
N

Nebitan10

pre oko 4 sata

Nesto besmislenije nisam procitao. Cekaj, Silas je tu mesec i 6 dana i nije opravdao ocekivanja? Da li ste vi svesni sta pisete??? Uozbiljite se vec jednom, glumite nemacki Bild a gori ste od Monda.
2

24.232

pre oko 4 sata

Nisu ga ti neki pre snimili i hteli da ga uzmu za 10 miliona, nego sad posle 2,5 utakmice shvatili da vredi 15 miliona i kao ok, moze... ko je autor teksta?

KoRn

pre oko 4 sata

Pa sada žele ga Everton i Viljareal koji igraju Premijer ligu i La ligu a Zvezdi ne valja. Pa sacekajte bre malo ljudi možda mu i krene.
D

Društveno Preduzeće

pre oko 4 sata

Export import, rezultati nebitni
D

Dejoooo

pre oko 4 sata

Exsport import majstore mora da radi ,samo tako klub moze preziveti .Rezultata nigde kazes,gde ti zivis na kojoj planeti.Zatebe sedam godina ubedljivr dominacije u Srbiji uspeh nije.Nije igranje u LS uspeh ili osvajanje kupa......Zatebe su to neuspesi?Nazalost situacija je takva igraci se moraju prodavati da bi klub funkcionisao normalno.
v

vroom

pre oko 4 sata

Kao cekaonica zeleznicke stanice....nema tu zadrzavanja
C

Cipiripi LE2

pre oko 4 sata

Sta nije opravdao? O cemu vi pisete gospode boze, nije ni mesec dana u Zvezdi, protiv intera je pokazao koliko je opasan
Б

Блејк Шилб

pre oko 4 sata

Ау бре па чему ово бушење? Па шта се очекује од њега да прешева све и да постигне гол,не разумем? Дошао је 31. августа,полако,јесте прецењен али полако,сигурно ће показати шта зна,вероватно му је пао морал кад је видео по којим ораницама игра.Новинари су највеће зло
M

Markor90

pre oko 3 sata

Svaka ti je na mjestu brate!
S

Sky888

pre oko 3 sata

Pao mu je moral?! Za platu od milion eura godisnje u zemlji Srbiji da ti ne mozes na derbiju jednom da primis loptu i predriblas beka nikad goreg Partizana u istoriji derbija??? Druze,to su price za malu decu a ono sto je realno i objektivno je da je igrac precenjen i da nije tip igraca koji pravi razliku.Nije to radio ni u nemackoj a videli smo da jedna Sparta moze da odigra 1-1 sa njima u sred Stutgarta,tako da…
D

Dajbrepare!

pre oko 4 sata

Pa ni Alvarez u Atletiku nije dao gol u prvih par meceva i sta treba da ga oteraju? Smesni smo...

Ivan Komnenovic

pre oko 4 sata

ma jok bre to je bukari 2.0, nece oni njega da puste treba da ga plate 20k i da ga cuvaju kao cvet da ne uvene

Proficap

pre oko 4 sata

Bas sam ocekivao da bude barem na nivou Bukarija, a od Krunica sam ocekivao bas mnogo.
M

Monte Carlo

pre oko 4 sata

Jel stvarno postoje ljudi koji veruju u ovo?
S

Samoobmana

pre oko 3 sata

Vest je objavio poznati nemacki sportski novinar iz Bild-a Florian Plettenberg. Covek je poznati novinar i sigurno ne lupa gluposti. Po njemu otkupna na leto 10 miliona a u zimskom prelaznom roku 10 miliona i 10-15% od narednne prodaje (profita naravno). E sad ako kod nas kod pojedinaca toliko otisla paranoja da se ne veruje poznatim nemackim sportskim novinarima to je vec druga prica.
@

@samoobmana

pre oko 2 sata

Florian je samo na svojem tviteru preneo sta pise `nemacki ogranak skaj-sporta`, nista vise, dakle vest je realno smejurija
B

Boners

pre oko 4 sata

Vise se ocekivalo, covek jos nije ni raspakovao kako treba.