Alen Smailagić (© Star sport)
Alen Smailagić (© Star sport)

Smailagića ne brinu kritike Trinkijerija: Moram da se smirim

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.10.24. | 02:09

Alen Smailagić se još uvek prikava na novi klub u Litvaniji

Alen Smailagić je bio jedan od igrača koje je Željko Obradović želeo da zadrži iz prošle sezone, ipak umesto produžetka ugovora usledio je poziv Žalgirisa koji se nije odbija. Alen je postao najplaćeniji igrač kluba iz Kaunasa sa platom od 750.000 dolara po sezoni, ali za sada u novom klubu stvari ne teku onako kao je zamišljao. Iako je tek početak sezone, Smailagić ima limitiranu ulogu. Skoro da i nije na parketu, a bio je i na meti kritika trenera Andree Trinkijerija.

Ipak, sam Smailagić nije previše zabrinut, već je spreman da popravi utisak. Barem je tako rekao u intervjuu za litvanske medije koji su ga upitali šta mu je tačno Trinkijeri rekao.

Izabrane vesti

"Ne želim to da vam kažem. Svakako to ne bih rekao“, rekao je uz osmeh Smailagić uz osmeh.

Osvrnuo se potom na svoju formu i učinak.

"Drugačija uloga, sve je drugačije. Moram da se smirim i da počnem da igram na način kako sam to radio. Nisam zabrinut."

Istakao je da se još uvek privikava.

"Ja se osećam sjajno. Tim, saigrači, treneri – sve je sjajno. Verovatno mi je potrebno vreme da se adaptiram. Verujem da će se vremenom sve poklopiti i da ćemo biti bolji".

Upitan je da uporedi litvanski derbi sa beogradskim između Crvene zvezde i Partizana.

"Derbi između beogradskih večitih rivala ne može da se poredi ni sa čim. Tamo je mnogo brutalnije", zaključio je Smailagić.


tagovi

Alen SmailagićAndrea Trinkijerikk ŽalgirisEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara