Nikola Milutinov
Nikola Milutinov

Barcokas otkrio: Milutinov i Fal se vraćaju sledeće nedelje

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.10.24. | 03:42

Olimpijakos će biti kompletan

Oformio je Olimpijakos strašnu ekipu, sa ciljem da sruše Panatinaikos na svim frontovima, kako u Grčkoj tako i u Evroligi. Ipak za tako nešto biće im potrebni svi igrači, pre svega Nikola Milutinov - jedan od najboljih centara u Evropi. Srpski reprezentativac je propustio početak sezone zbog povrede stopala, ali sudeći po izjavama trenera Jorgosa Barcokasa, povratak je blizu.

Naime, pomenuti stručnjak je otkrio stanje povređenih posle meča nacionalnog šampionata u kojem se Olimpijakos namučio da nadigra Lavrio. Pored Milutinova, već nekov vreme ne igra ni Mustafa Fal. Obojica su centri.

Izabrane vesti

"Činjenica da smo igrali bez dvojice centara, koji će se vratiti sledeće sedmice, ne može da bude opravdanje“, rekao je Barcokas.

Osvrnuo se potom na samu utakmicu

„Igrali smo dobro na trenutke, ali moramo da budemo konstantniji i da igramo dobro na duži period. Imamo talenat, imamo i dobar tim. Moramo da budemo na nivou višem od ovog na kome smo sada, da bismo bili konkurentni. Kada ne igrate dobro, svi počinju da sumnjaju u vas. Pobede donose samopouzdanje. To je proces, znamo, imamo dovoljno novih lica i nastavićemo da radimo“, poručio je Barcokas.

Odavno je poznato da se povrede Fala i Milutinova tiču i statusa Filipa Petuševa. Dugo se pričalo da je na ivici da pređe u Crvenu zvezdu Sa Malog Kalemegdana su otvoreno poručivali da žele da ga vrate, ali se Petrušev ponovo nametnuo Barcokasu sjajnim partijama i sada nije realno očekivati njegov povratak u Beograd.

Ipak, treba videti šta će novi dani doneti.


tagovi

KK OlimpijakosNikola MilutinovEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara