REZZIME DANA (subota): Turci pokvarili perfektan dan

Vreme čitanja: 4min | sub. 07.11.20. | 23:11

Pogledajte ko vam je danas doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ČELSI - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:1

Iako je rano primljeni gol nagovestio da će fenjeraš Šefild biti vrlo nezgodan rival, sastav Frenka Lamparda nije dozvolio da mu se ponovi scenario iz prošle sezone kada je iz dve utakmice sa Oštricama osvojio samo bod. Naprotiv. Kao dobitna kombinacija za preokret na Stamford Bridžu ispostavili su se Tami Abraham i Ben Čilvel gurnuvši Čelsi na treću poziciju. A napadačka raznovrsnost, ako je u nju iko sumnjao, potvrđena je u finišu utakmice sa još dva gola.

Opširnije OVDE.

BARSELONA - BETIS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 5:2

Slušao je, sigurni smo, Lionel Mesi poslednjih dana negativne komentare o učinku u ovoj sezoni. Priče o tome kako u poslednje vreme može da postigne pogodak samo iz penala. Sve je to primio kao informaciju, naljutio se i onda odlučio da oduva Betis – 5:2. Pobeda nad timom iz Sevilje domeće bar malo mira u redove tima iz Katalonije, i pre svega treneru Barselone Ronaldu Kumanu.

Opširnije OVDE.

RB LAJPCIG - FRAJBURG (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

RB Lajpcig se ponovo šepuri na vrhu i mirno čeka veliki derbi 7. runde Bundeslige. Četa Julijana Nagelsmana odradila je ono što je bilo do nje, tukla Frajburg sa 3:0 i sada čeka okršaj u koji će biti zagledana cela Nemačka - čuveni Der Klasiker, posle kog će biti jasno ko na poslednju reprezentativnu pauzu u 2020. godini ide kao lider.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - KADIZ (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 4:0

S pravom je Kadiz nosio epitet najprijatnijeg iznenađenja španske primere. Uspala je ekipa iz Andaluzije da slavi protiv Real Madrida, čak i da napravi niz od tri meča bez primljenog gola. Međutim, morao je večeras da se Kadiz pokloni mnogo boljem timu.Atletiko je resetovao novog člana Primere, pošto je bez mnogo muke upisao tri boda i izjednačio se sa Real Sosijedadom na prvom mestu prvenstva – 4:0. Krajnji rezultat mogao je da bude mnogo ubedljiviji u korist domaćina. Nije bilo tragova teškog putovanja i meča u Moskvi protiv Lokomotive u ekipi Čola Simeonea.

Opširnije OVDE.

PSŽ - REN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Silne probleme sa povredama imao je PSŽ, ali večeras niste morali da strepite. Iako Ren važi za jednu od najboljih ekipa u Francuskoj nije mogao da se odupre mašini sa Park Prinčeva. Posebno zbog činjenice da je Anhel Di Marija igrao sjajan meč. Argentinac je već u sedmom minutu asistirao Kenu za vođstvo domaćina. Potom smo do kraja poluvremena bideli još jedan pogodak u režiji PSŽ. Strelac je bio Di Marija. Tada je sve već bilo poznato. Lako ste uhvatili kvotu 1,50.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - OSASUNA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Sredinom sedmice fudbaleri Sevilje su herojskim preokretom savladali Krasnodar (3:2), i postali heroji poslednjeg kola Lige šampiona. Ponovo se ekipa iz Andaluzije mučila, pobedila, ali ovog puta nije impresionirala u sudaru sa Osasunom (1:0). Teškom mukom izvojevan trijumf, mnogo će značiti umornom timu Žuana Loptegije. Pre svega na planu stabilizacije, jer je i prethodnih sedmica Sevilja štucala. I mučila se na Sančez Pishuanu.

Opširnije OVDE.

VEST HEM – FULAM (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 1:0

Kakav meč i kakva utakmica. Ne što se tiče kvaliteta, već činjenice da ste morali da prođete kroz pravi pakao kako biste pogodili još jedan fiks. Prosto neverovatno šta se sve desilo u finišu meča, i to posle relativno dosadnog meča. Verovatno vašoj sreći nije bilo kraja kada je Tomaš Souček u prvom minutu sudijske nadoknade pogodio mrežu Fulama. Sve se otvorilo... Međutim, nije to bio kraj. Uskoro je dosuđen penal za goste. Lukman je smogao hrabrosti da šutira, ali je to učinio loše. Jako bezobrazno. Njegovu panenku je uhvatio Fabijanski i doneo vam sreću.

Opširnije OVDE.

BORUSIJA DORTMUND – BAJERN MINHEN(tip 2, kvota 2,05) - rezultat 2:3

Dobar je Dortmund, ali nedovoljno za Bajern. Po ko zna koji put ista konstatacija...Čak i u situaciji kada su pružili jedno od boljih izdanja u poslednjih nekoliko Klasikera, Milioneri nisu uspeli da ostanu neporaženi protiv aktuelnog vladara Nemačke i Evrope - 2:3. Četvrti put u nizu Bavarci su dobili najveću utakmicu nemačkog fudbala, pa na poslednju reprezentativnu pauzu idu kao lideri Bundeslige.

Opširnije OVDE.

VOTFORD – KOVENTRI (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:2

Stršljenovi ponovo ubadaju! I evo ih, posle 11. kola, ponovo na drugom mestu Čempionšipa. Odigrao je Votford Vladimira Ivića utakmicu koja nije bila za one sa slabim srcem. Pravi rolerkoster, dva preokreta, šokantne greške na terenu, ali na koncu trijumf žuto-crnih protiv Koventrija.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

FENERBAHČE – KONJA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 0:2

Posle četiri pobede u nizu i nakon što su Kanarinci zaposeli prvu poziciju, na Šukur Saračoglu stigla je Konja i odnela ceo plen - 2:0! Svoj doprinos u senzacionalnu pobedu gostiju krucijalno je ugradio pomenuti Marko Jevtović, koji je u 67. minutu postigao spektakularan gol. Bez mnogo premišljanja konstatovaćemo - njegov gol karijere!

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara