Komentari na vest

Decenijski podvig Zvezde u Evroligi! Bolomboj prvo spustio rampu, pa dokrajčio Baskoniju

t

tuzno

pre oko 1 sat

Dzaba sve ako se ne dovede igrac na poziciji krilnog centra nama Kalinic pokriva poziciju 3 i 4 sam...
G

Glee

pre oko 1 sat

Kako god,nije lako 2 pobede postovanje.gledam kao navijac rivala,ali treba dobiti 2.sada ude tezak raspored,ali jbg ove pobede su vec velike.dugo je do proleca svasta moze biti.pocetaku abi je takav los kao nukada,ali eveopa nikad bilja,bice tumbanja.ako izvuku od sledece 4 jednu velika stvar.mnogo ipasnih suteta,a jedna lopta.videt cemo
Т

ТАТА МАТА

pre oko 2 sata

дА НАМ ЈЕ САД КАМПАЦО И МОНЕКЕ

severna tribina

pre oko 2 sata

to je to mile idemo po evroligu
У

УЗБУНА

pre oko 2 sata

ДОВЕДИТЕ МОНЕЕКЕА.
у

ујка вања

pre oko 2 sata

Довести Монекеа .То је карика која недостаје.Остаје жал за Петрушевим

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Bio sam na mnogo Zvezdinih utakmica u EL ali ovakvu atmosferu nisam doziveo nikad. Kao da je u ljudima bio neki bes koji su jedva docekali da izbace iz sebe, osecalo se to u Areni. Svaka cast momcima, to je bila ta energija koja nam treba kad ne igramo bas najbolje, kao sto je bilo veceras, narocito u napadu. Mora mnogo toga da se popravi, narocito unitrasnja igra, danas je nije bilo ali je bilo suta za 3 ali sta kad sut stane, bicemo i problemu. Nadam se da ce se i to popraviti uskoro jer nam sleduje pakleni raspored u narednih mesec dana.
8

8:0

pre oko 2 sata

Za sad idemo sa 2. pozicije u play off...:))))))))
F

Fakat

pre oko 2 sata

Kad ovako odigraju Kalina, Bolomboj i Kenan, tesko ko moze ds nas dobije....
D

Decenijski san

pre oko 2 sata

Je ostvaren dve pobede 😂😂
9

944040

pre oko 2 sata

23 godine nisu pobedili baskoniju u gostima 😂😂😂😂😂
C

Cccc

pre oko 2 sata

Mnogi likuju i ne vide loše stvari koje se dešavaju prečesto. Jedna od njih je 8 sekundi do kraja druge četvrtine imamo napad, grk zove odmor da se kao dogovori zadnji napad i sta dobivamo od toga nista. Ili se nije nista dogovorio ili se nije poštovao dogovor i ne iskoristavamo tako zadnji napad po sigurno stoti puta. Druga loša stvar Nedovic pogađa sedam poena zaredom i onda leti u oblacima i misli da je postao Jokić i upropasti sledeća tri napada i vrati sve na početak. O Jagu da i ne govorim. Plavšić drži na klupi a čovek igrao na olimpijadi odlično.
G

Gost236

pre oko 2 sata

Apsolutno, mora da se koristi svaki napad a i svaka odbrana, jesmo dobili 2 i odlicno, ali realno smo imali i dosta srece, mora sve ovo malo bolje da nam se ne odbiju sitnice sutra od glave.
z

zzztttt

pre oko 2 sata

Dobar je bio napad, iskreiran za Nedovića, ali promašen šut. Zaboravio si da primetiš dva napada u zadnjoj četvtini na krajubodmah nakon tajm-auta i otvorene pozicije i koševe Zvezde.
G

GETAFIX

pre oko 2 sata

Ti izgleda utakmicu nisi ni gledao. Nedović nikako nije mogao da upropasti 3 napada posle vezanih 7 poena jer je posle koša kojo je postigao odmah izašao iz igre.
P

Pixy

pre oko 2 sata

Daum?! Jago divlja li divlja, ako ne može da rutiniranije igra neka ide. Dobrića treba dignuti, naći mu ulogu. Ostalima veliko bravo! Samo napred Zvezdo.
Š

Šta ste bre vi gledali?

pre oko 2 sata

Bravo i njima trojici. Daum odličan u odbrani, prisutan na svakom šutu, skok sa njim funkcionisao dobro i najveća razlika u našu korist, zamisli, sa njim na parketu. Dobriću data uloga Lazića, uštopovao Haurarda. Katovao često u napadu, navlačio odbranu na sebe i ostavljao Kenana na šutu. Yago baš nije divljao, usporio napade dok smo vodili po instrukciji Sferopulusa, odlično čuvao Boldvina i izvlačio mu faulove. Baš pobeda malih i omaložavanih igrača včrs i dobre uloge Sferopulusa.
f

franjo arapovic

pre oko 2 sata

barsa real pao 2-3 treba dobit dok je forma trci pucaj...14 kolo skor 11-3 to je racunica za pley of...svako drugo razmisljanje je za luzere...bajern baskonija turci i srbi.mnogo jaci no lani... real barsa na prolhece trika nema da ce na fajnal for...2 grka i jos 2 mjesta koje juri bezmalo 12 ekipa...otpusani pariz..lion..alba..virtus..makabi..ostalo svak svakog moze dobit...ko bude najbolji domacin ide na f4
E

Enzo

pre oko 2 sata

Polako, odlična uvertira sa 2 pobede. Ne zalećite se odmah plej ofu i sličnom, tek je počela sezona. Utisak opet: na 4 i 5 smo kritični kad nisu u igri Bolomboj i Kalina, MORA pojačanje u reketu. Daum enigma ogromna Kenan i CMM rade za šta su i dovedeni. Jago isto kao protiv Pariza, nadam se da pored Tea neće imati više od 5-6 minuta jer ovo u EL i protiv Splita je čist kriminal. Srljanje u reket na 2 igrača ili samo na centra, ne gleda uopšte raspored igrača..
G

Gost26

pre oko 2 sata

Tacno, ali ja za Jaga se nadam da nece imati ni 5 min., da zaedno sa Davidovca bude u civilu, dobro Plavsic-Davidovac rotacija zavisno od protivnika i forme, a Jago ako ga krene u Aba, da ne leti previse jer ove godine deluje da je poleteo malo, onda moze 5min., steta sta nije otisao ako su ga zaista trazili, imali bi sad prostor i novac za Lojda, bar da se proba, ali verujem da ce trener sve da poslozi. Kodi, Teo, Nedovic, Kenan, Branko, Rokas, Kalina, Dobric, Daum, Luka, Bolomboj i Plavsic su za mene 12 za u EL.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 sat

Odgovor za ovog gost 76 Teodosić ne može da igra sam pleja u petorci, ako pratiš Zvezdu u prošloj i ovoj sezoni on više od dve trećine svoje minutažu igra na poziciji broj dva ili zajedno sa jednim od plejmejkera. Ove sezone ovo malo što je igrao najčešće je igrao u niskim petorkama sa jednim od plejmejkera i Nedović em. Jednostavno je telo nemože više da mu istrpi stalni direktni pritisak protivničkog igrača na njemu. On ako mora da prevodi loptu i da bude kod njega 15 sekundi svakog napada ne bi mogao da izdrži pet minuta takve igre, tako da je nikad u Evroligi ako su svi spremni ne očekujem da Jago ili Mekintajera budu na tribinama. Ako Teodosić bude u 12 na tribine idu od ovih 12 večeras pre neko od ovih Lazić, Dobrić, Gedraitis, Davidovac, Daum pa i Nedović nego bilo ko od dva plejmejkera. Tako ti je bilo i posle Pariza u Splitu, Gedraitis je ispao iz 12 a Teodosić je ušao u roster. Veliki rizik je staviti njega i samo još jednog pleja. Protiv Splita je po meni on vratio Split u igru i preokret.U drugom poluvremenu je ušao kada smo imali 58:50 za nas i on ništa nije uradio u 3-4 napada uzastopno je prodao loptu i vratio ove u igru. Nastavio je da igra dalje i izašao kada je Split poveo. Tako da ja njega vidim u Evroligi sa 10 minuta po utakmici minutažu i ako mu krene dobro drži ga u igru a ako počne da prodaje lopte i šutira ne rezonski vadi ga napolje. On je planiran da igra kao što je odigrao u kupu protiv Partizana, uđe uradi nešto i izađe. Videćeš da će tako biti, svaku četvrtinu između 2-3, minuta pa na klupu. Ovo ti pišem za Evroligu a za Abu nemam pojma kako će Sferopulos deliti minutažu.
G

Gile 88

pre oko 3 sata

Izuzetno vazna pobeda protiv Baskonije prvo poluvreme kako i treba da bude agresivni izlasci na njihobve bekove bez previse pomaganja u odbrani centara kontrolisan napad konacno probudili se i Kenan i Mekintajer solidan Mitrovic i Nedovic i uopste do 33 minuta cinilo se da je sve ok onda veliki pad i skoku nerezonska resenja ocajni Daum neodgovorna nesportska greska Davidovca vratili su ih u igru. Kljucni trenuci utakmice su rampa Bolomboja nad Holom u situaciji kada je imao zicer za -2 i trojka Kalinica nakon banane koju je dobio Kenan i trojke Sedikerskisa koju je promasio za -2 . Hauard je odbranom vracen u obdaniste . Vidi se da fali 4 koja mora hitno da se dovede ali ovih 2-0 bez obzira sto nas cekaju izrazito teska 4 naredna kola predstavljaju solidnu osnovu za nastavak borbe u Evroligi ako nista makar za play in
H

Hyypia

pre oko 3 sata

Kakva god da ne ekipa ljudi nezadovoljni. Budite realni barem nekada. Imamo sasvim pristojnu ekipu, koja moze mnogo uz navijace. Svaka cast na igri, baskonija pokazala da je ozbiljan protivnik.
H

Hunter4407

pre oko 3 sata

Ne razumem zasto je ovo podvig decenije?
S

Srdjan88

pre oko 2 sata

Jer nikad nije otvorena sezona u EL sa dve pobjede na startu.
N

Nebitan10

pre oko 3 sata

Koga briga za ABA ligu, to da se odradi sa pola gasa i udje u zavrsnicu, ovo je prava stvar.
S

Sovjet

pre oko 2 sata

Posle poraza od Splita, niko ne valja u klubu, a sad posle pobede protiv Baskonije nikad bolji klub, koje licemerje.
M

Ma da bre to

pre oko 3 sata

Aba da se proglasi neregularnom jer je nemoguce da tim koji ima 2-0 u el ima u aba 1-2...stvarno, nemoj da zelimir mora da reaguje. Resavajte to! 🤣
D

Dokaz

pre oko 3 sata

O brojnosti navijaca su minus i plus reakcije na bilo koji komentar
R

Reakcija

pre oko 2 sata

To su botovi
P

PolitikaSport

pre oko 3 sata

Zašto je jebeni Yago produžen? Mogli su da se uzmu Francisko, Vildosa, Devon Hall, Paris Lee... a ostao ovaj debil. Napred Zvezdo!
B

Bogoljub Gagic

pre oko 2 sata

Koliko znam nije produzen,nego kada je dolazio potpisao je ugovor na 3 ili mozda cak i 4 godine.
K

Kopre Nedri

pre oko 3 sata

Dvije povjede su ovo bile pod obavezno. Sada ide 5 utakmica od toga 4 sa najboljim ekipama Fener, Real, Pao, Barsa i izmedju toga Zalgiris ako budemo posle toga imali 3-4 skor bicu zadovoljan. Realno gledano nas ce unistiti ekipe ove godine koje imaju jake centre. Sledeca utakmica protiv Fenera pa Marjanovic ce nam dati bruku poena. Po meni je bezveze u istoj ekipi imati Kalinica, Dobrica, Gidraitisa i Davidovca a ne imati ni jednu pravu jaku četvorku. Yago je kriminalan, na granici za zatvor nadam se da kad se vrati Teodosic da nece igrati vise od 5 minuta. CMM ovo je njegova prosjek koji je solidan 7-10 poena po utakmici , 5-8 asistencija to je ok od njega. Bolomboj nema zamjenu. Pozicija 2 ok popunjena. Bez igraca na poziciji 4 bicemo opet na granici izmedju 9 i 13 mjesta na kraju.
G

Gost26

pre oko 2 sata

Slazem se, Davidovac je bio visak ma koliko god ga voleli, trebalo je atletska neka 4ka da se uzme odma kad se videlo da nece biti nista od Filipa, ali dobro, bez razlike sto za ovaj budzet je moglo i bolje, dobar nam je tim, samo da su svi zdravi.
R

Repac Plandište

pre oko 3 sata

Rutinski, vodjstvo Zvezde od početka do kraja, tako da ne bih vise o samom mecu. Meni je veci utisak kako je Partizan izgubio od prosecne Baskonije. Cak sta vise poraz Partizana je medijski propraćen na nacin da je ekipa odigrala odlican mec. Onda mora da
7

78858

pre oko 2 sata

Nema nikakve misterije oko poraza partizana od Baskonije.Samo 2 trenera u evroligi to mogu da urade.Mesina i obradovic.Partizan ima jednog od njih.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 sata

Repac Plandište-Zvezda tu prosečnu Baskoniju od 2014 nije dobila dva puta zaredom,eto koliko su oni prosečni a ni Partizan ne zna sa njima.Zna se vrlo dobro da ih je teško dobiti u gostima a da i oni u gostima ne blistaju.Zavise od šuta za tri i to je njihova igra.Protiv Zvezde su dali tri trojke a Zvezda 10 i to je glavni razlog zašto su izgubili.Zna se vrlo dobro koje su ekipe prosečne.Pročitaj ponovo naslov ovog portala kada je Partizan izgubio od Baskonije ako umeš da pronadješ i videćeš da ništa lepo nije napisano već onako kako treba.
@

@slaba odbrana

pre oko 2 sata

Bukvalno prva pobede Zvezde ikada u el - protiv Baskonije u gostima i kasnije ih iste sezone dobili i kući, Jaka Blažić natrpao nešto mnogo poena i oni ga kupili kasnije.
Ј

Јјјј

pre oko 3 sata

Победа је важна али баш имамо падова, у првом нисмо дозволили ниједан офанзивни у другом чак 11, фали нам четворка а није да имамо неку јаку и скочни петицу и још нам сва 3 плеја тренутно играју веома лоше, Калина , Боломбој и Кенан најбољи
P

Power on the north

pre oko 3 sata

Ove sezone gos. Zelimir Zeljko Obradovic nece izgleda praviti paralele sa evropskom kosarkom i tabelom,kao prosle sezone! Postujem ga al je nas Sfero doktor!
N

Najveći uspeh

pre oko 3 sata

Fmp a u istoriji. Sve čestitke 🎊
T

Ti si moj bol

pre oko 3 sata

Plavsic mora igrati protiv fenera dok je Bobi na parketu, posto Plavsa ima 217.
z

zttr

pre oko 2 sata

Najveća mana Bobiju je brzina u odbrani i ti da staviš centra koji ne može da ga zaobiđe? A preko njega takođe ne može i nema kvalitetnu leđnu tehniku, da ga isfintira. Bukvalno će igrati Bolomboj i Mitrović i izvlačiti ga van reketa maksimalno. Čak smatram da će Mitrović igrati više protiv Bobija i da će da ga izvlači na kratko otvaranje i/ili da prosleđuje lopte na katere u ispražnjen reket gde Bobi ne može dovoljno brzo da odreaguje. A da će Bolomboj na Birča. Zato što je Sferopulus pametan trener.
V

Večeras svi

pre oko 3 sata

Na krovove zgrada do jutra da slavimo!
S

Svaka čast

pre oko 3 sata

Fmp je večeras osvojio 10 titulu prvaka Evrope, Evropski Kim i njegovi mediji izvestavaju u jutarnjem programu podrobnije. Kosovo nije naše, Rio Tinto samo kopaj zivela crvena Srbija
M

Milan 112233

pre oko 3 sata

svi koji pljuju Jaga, čovek nam doneo trofeje, igrao olimpijske igre i u oktobru opet sve iz početka, čovek daje srce i to je najbitnije.
F

Fraze

pre oko 3 sata

Samo nek daje srce,poeni i asistencije nisu bitni.
I

Idemo panteri

pre oko 3 sata

Svi iz predgradja u grad celu noć da slavimo!
f

fmplimenke

pre oko 3 sata

Kako bre da izgubi baskonija, od prosecnog tima koji veze nema, neverovatno !
G

Gost Rider

pre oko 3 sata

Ali kad zakuca Davidovac rece komentator atraktivno,nista nije atraktivno kad je Davidovac u pitanju
I

Immobile

pre oko 3 sata

Fenomenalno vođena utakmica od strane Sferopulosa, odlične rotacije i rasporođena minutaža. Svaka čast Crvenoj zvezdi na pobedi. Baskonija je odličan tim, bolji nego prošle godine sa dobrim rosterom čija je najveća snaga širina klupe, što Baskonija ranijih sezona nije posedovala i sa fenomenalnim trenerom. Velika pobeda. Kalinić je bio fantastičan u oba pravca, koliko radi u napadu, koliko se kreće, pravi blokade, sveprisutan je. Gde je lopta tu je i Nikola Kalinić, da li kroz utrčavanja ili kroz blokadu pa otvaranjem nakon iste. Fenomenalno kretanje i razumevanje košarke. I velika je tragedija da ti onda imaš farmera Dauma koji je zalutao i vidi se da on ovde dečko ne pripada ni po jednom kriterijumu. Dakle, on kada se zagreva vidi se da on ne pripada toj ekipi. Davidovac koji nije eklatantan 4ka izgleda dosta bolje na terenu od njega u pravcu napada, bolje se pozicionira, zan svoju ulogu, utrčavao je... To malo što je igrao bilo je zadovoljavajuće. Tragedija je da takav Kalinić nema kvalitetnu 4ku, zamislite Kalinića i Monekea na parketu koji je za mene 4ka sa ubedljivo najvećim košarkaškim razumevanjem igre u Evroligi, kako eksploatiše prednost, igra i licem i leđima i napada čim oseti prednost, ultra polivalentan, kada ne igra sa loptom sve prisutan je ili na skoku ili utrčava u reket, kako rotira u odbrani na strani pomoći, a da ne pričamo u odbrani mis meča. Sjajan igrač. Možda je on bio skup, ali sigurno nije skuplji od Milera Mekintajera čiji je ugovor 1,2 miliona i plaćeno je obeštećenje od 600K. Kodi je dobar igrač, ali pretplaćen i pogotovo mu ne odgovara što Crvena zvezda kao tim i trener imaju filozofiju da se igra statičnije, a on je igrač tranzicije i zato dosta pati. Kenan je takođe dosta dobar, ne uzima nerezonske šuteve i jako je kontrolisana njegova igra, igra dosta zrelije u odnosu na prethodne njegove sezone kada je umeo da uđe u crno i igra svoju privatnu košarku. Dobrić je neiskorišćen i dosta nedefinisan kada je na terenu, ali polako tek je početak sezone, ne treba donositi prerane zaključke. Maestralno je branjen Hauard i uveden je rano u nervozu jer se na njemu igralo čvrsto u odbrani svaki put kada bi pobedio u igri 1 na 1 bivao bi fauliran, a u napadu je non stop napadan u piku i onda je iz te nervoze pravio može se reći nerezonske faulove i brzo sebe izbacio iz igre. Imala je CZ padove i oscilacije što liči na nju, ali je igrala protiv ozbiljne ekipe koja će sigurno biti ozbiljan konkurent za plej of i pobeđivaće favorite. Sve u svemu odlično pripremljena utakmica Crvene zvezde i njenog stručnog štaba, zaslužena pobeda.
S

Sad si lupio

pre oko 3 sata

I ostao ziv. Baskonija nikad gora. Partizan ih ponovo ispustio u Vitoriji svojom neuigranoscu. Baskonija ove sezone 12-14 mesto. A vi se ne tesite ovim pobedama protiv ekipa iz donjeg doma. Videcemo od cega ste vec u narednih 5 tekmi, ja smem da se kladim sa bilo kim da cete izgubiti svih 5, mozda dobijete Barsu jedino jer su i oni nikad gori za sada. Sportski pozdrav.
e

e

pre oko 2 sata

Dobro kad vi necete izgubiti tih pet.Ono sto najvise mrzim kod grobara je sto uvek sve "znaju" unapred ili ono sto " znaju" , ko bi pobedio u susretu koji ne moze biti odigran.
I

Immobile

pre oko 2 sata

@Sad si lupio Prvo se potpiši, nemoj da budeš toliki pajac. Ako tako gledaš Partizan je 2 puta ispustio Virtus Bolonju prošle godine, ispustio je i Baskoniju i Real Madrid u plej ofu sezonu pre te. Da li to znači da sve te ekipe nemaju pojma? Na papiru ovo je najjači roster Baskonije u proteklih 5 godina. Zadržali su najbolje strelca Evrolige i jednog od najboljih unutrašnjih igrača Evrolige, uradili dobru doselekciju sa Kamarom Boldvinom koji je fantastičan igrač, levoruk nezgodan, ima i određene kreatorske sposobnosti, imao je jako dobru sezonu u Italiji, Donta Hall takođe na unutrašnjim pozicijama, tu je i Luwawu koji donosi kvalitet u oba pravca. Široka klupa koja može da se rotira, dosta igrača koji mogu da pokriju više pozicija, već navedeni Luwawu, Sederkerskis, Rogkavopulos, Moneke... Jako nezgodan tim, a ješćeš ove reči u toku ove sezone. I još jednom za takve specijalce ostrašćene tipuse kao što si ti, mene ne zanimaju te navijačke igrice i ludorije. Ja komentarišem isključivo košarkaški. Tako su se javljali određeni tipusi kada sam pisao o haosu u Crvenoj zvezdi, sportskom sektoru, Čoviću i etiketirali me kao navijača suprotnog tabora. Dakle to me nimalo ne zanima. Zanima me košarka kao igra i zato je prati od Južne Amerike do Japana, a ne delije, grobari i ostali indijanci...
N

Nanas

pre oko 2 sata

@sad si lupio, pa cekaj druze, je li se kladis da cemo izgubiti svih 5 ili 4 ??? Aj, dogovori se sam sa sobom, posto vidim vise pratis raspored Zvezde,nego svog kluba, i sta da se kladis, je li to sramota izgubiti na strani od Fenera i Reala ???? A ,evo ja cu se kladiti da od tih 5 ,ce Zvezda dobiti minimum 2,mozda i 3, i sa skorom 4:3 ili 5:2, izaci iz tog rasporeda,a onda sledi nesto lakse,ali ti bolje znas nas raspored 😉
V

Valter 2

pre oko 2 sata

Problem sa četvorkom je taj što je Petrušev praktično bio završen i što se samo čekalo ozvaničenje. Ali onda su se povredili Milutinov i Fal i Barcokas se popišmanio. Zato nije tražena četvorka, ali izgleda da stiže igrač na toj poziciji za desetak dana. Daum nije igrač za EL.
A

Aleksandar 87

pre oko 3 sata

kakav je mađioničar Sveropulos.....sa igračima poput Jaga,Dauma, Davidovca,Gedraitisa...on dve pobede u Evroligi.....
F

Fffggg

pre oko 3 sata

Sad da pitaš trenera zašto Plavsic nije igrao nebi znao odgovor.Iskusan trener osetio da nemamo 5 pa je sve išao pod kojem.
F

Fffggg

pre oko 3 sata

Sad da pitaš trenera zašto Plavsic nije igrao nebi znao odgovor.Iskusan trener osetio da nemamo 5 pa je sve išao pod kojem.
T

Tre

pre oko 3 sata

I onda vidiš da su centri Zvezde dali 21 poen, Baskonije 11. Baskonija je išla pod koš jer im je šut Hauardu, Sedekerskisu i Luvavuu bio zaustavljen, a to im je primaran napad i tako su i dobili Partizan. Odlična taktička odluka Sferopulusa i pobeda na defanzivu i oduzimanje protivniku najjačih oružja
B

Bogoljub Gagic

pre oko 2 sata

Plavsic povredjen.
M

Markonis

pre oko 3 sata

Igra u napadu je veoma kriticna, porodjajne muke. Dobro vodjena utakmica od strane trenera do pocetka 4/4, kada mijenja drugu postavu, koja je bas tada lako resavala napade. Sto pre naci atletu na poziciji 4, a Daumu mozemo otkaz dati ako je mnogo igraca, on nece napredovati, takav profil igraca nam ne treba pored svih ovih sutera. Treba nam fizikalac slican Bolomboju.
g

gost111

pre oko 3 sata

kojih 12 pobeda?ostvarice zvezda mnogo vise pobeda...realne sanse ima za top 8...bez baraza za 1/4 finale...imaju dovoljno iskustva...inace navijam za partizan...nadam se da ce i jedni i drugi do cetvrtfinala pa sta nam bog da...partizan treba jos da se uigra ali nadamo se,boce to dobro
d

d. g.

pre oko 3 sata

Ova Baskonija će do plej ofa.
7

73910s

pre oko 3 sata

ajzea kenan jedan od najjacih stranaca ikada kod nas u zvezdi, vec sad se vidi
D

Don Vito Corleone'

pre oko 3 sata

Dobar je Kenan, ali jedan je Markus vutra Vilijams.

Sloba Delija

pre oko 2 sata

Dva najbolja stranca, do sada - od niskih igraca Markus Vilijams, od visokih Dzoel Bolimboj. Za Kenana je rano iznositi bilo kakav sud. Za sada mu ide dobro ali duga je sezona i najvaznije je kako ce izgledati na kraju proleca, kada je najbitnije. Na kraju sezone se daju konacne ocene, sada se komentarise samo trenutna forma.
s

samo

pre oko 2 sata

Ovoj ekipi bi najvise trebao Miler.
P

Pazi

pre oko 2 sata

Za sada je okej. Mada, meni je Beron najbolji još uvek.
d

dskg

pre oko 2 sata

po meni je najbolji bio kvinsi miler
D

Don Vito Corleone'

pre oko 3 sata

Lepe dve pobede ali samo bez loženja, igrali smo sa dve slabije ekipe u ligi. Nema sumnje da će Zvezda igrati iz utakmice u utakmicu sve bolje. I dalje nam kao za lek treba igrač koji može da pokrije pozicije 4 i 5, visoki jak fizikalac skakač, tip igrača kao što je bio npr Džejms Gist. Nisu nam trebala ona dva poraza u Aba ligi, ali ok početak je sezona videćemo šta će biti. DOK CIGANI TEBI PEVAJU DRUGI SAMO SEVER GLEDAJU I NE MOGU DA RAZUMEJU KAKO STVARI OVDE NASTAJU 💪👊
R

Repac Plandište

pre oko 3 sata

Rutinski, vodjstvo Zvezde od početka do kraja, tako da ne bih vise o samom mecu. Meni je veci utisak kako je Partizan izgubio od prosecne Baskonije. Cak sta vise poraz Partizana je medijski propraćen na nacin da je ekipa odigrala odlican mec. Onda mora da
J

JSO

pre oko 3 sata

Ove sezone ide Zvezda na barem 12 pobeda u EL. Dobro sutersko vece. Bolomboj i Kalinic najzasluzniji za pobedu,mada treba pomenuti Kenana koji je bio takodje dobar.
z

zvezda ime sampiona

pre oko 3 sata

Kodi vredi ovom timu nemerljivo...Konacno na pleju imamo pravog igraca.
m

mijagi plus

pre oko 3 sata

Baskonija bas pojma nema,Zeljko se blamira porazima protiv njih
O

Ojo

pre oko 3 sata

Bilo je guravo,momci svaka čast, Idemo Zvezdo 💪💪💪
p

psyhhodelija

pre oko 3 sata

Kako to u evroligi imamo 2-0 a u ABA 1-2 od loših timova? pita se žoc...Kako to u privatnom "porodičnom" takmičenju koje ne zanima Partizan ...Šta radi karma
g

grrrrrrrrrrr

pre oko 3 sata

Preskup tim jedva pobedio duplo jeftiniji,,Kenan od 2 miliona po sezoni opravbdava ocekivanja kad je sam na trojci...Baskonija Sem Monekea,koga su by the way na rasnoj osnovi vredjali ceo mec iz prvog reda do terena dva lika u crvenoj majici i sarenoj drug
K

Kaalina

pre oko 3 sata

je u top 3 krila od 2010 na ovamo u Evropskoj kosarci, to je neoboriva cinjenica
K

Kurir djoka

pre oko 3 sata

Ovi sto pljuju Dobrica da batale kosarku, covek je veceras radio ono po cemu je najpoznatiji, ucinio da Hauard nestane kao posut nevidljivim prahom, jel vi mislite da je slucajno sto smo prosle sezone izgubili od njih a sad dobili, Dobric je suvo zlato Zvezde
m

milisav kekez

pre oko 3 sata

efempe dva pobedio dve najsabije ekipe u ligu i odmah se ložu kako ći igraju top osam a na kraju će bidnu na zadnjo mesto na tabelo ko i predhodnih deset godine uvek su na dno tabelo u evrogigu a ove sezonu partizan će igra finalni for partizan je za klasu
В

Втб

pre oko 3 sata

И...кажете не ваља Калинић?! Море...
S

StockS

pre oko 3 sata

A brate,nije bitno sta kazu,nego ko kaze. Sve su to ogorceni baksuzi,u najbolju ruku neznalice. Baksuz ce naci manu i Durentulu da smo doveli.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 sata

Hoće li sad onaj izvikani da pita kako je moguće da u ABA imamo 2 poraza i 1 pobedu a u EL 2 pobede? Prošle godine je tabela EL bila merodavna za utakmice ABA...
G

GAGI PFC

pre oko 3 sata

Polako zemljace tek je pocelo ne talasaj
Д

ДадоНк

pre oko 3 sata

Одлика ваше интелигенције се управо појектује у овом коментару.Прошла два кола и ти се то питаш.😂😂😂😂
L

LjubiteljMegaVizure

pre oko 3 sata

Smiri se, prosla su dva kola sta ti je
@

@ssss

pre oko 3 sata

Au druže,pobedili prvo kolo nesretni Pariz i Baskoniju kod kuće i počelo loženje.Tek je počela EL.Sačekaj narednih pet kola da prođe pa ćeš videti da se opet ložite samo na ABA ligu.
в

велики штрумф

pre oko 3 sata

Калина не само да је сјајан играч, већ у Звезди игра и срцем. Обе утакмице је решио - оном далеком тројком против Париза преломио, а вечерас тројком затворио меч! Али не само то - човек ради буквално све! 3 скока, 2 асистенције, 2 украдене, 1 рампа, затвара рупе у одбрани… Најважнији наш играч у оба меча, иако није имао највећи индекс. Иначе, екстремно важна поведа која је морала да се оствари. Сада имамо серију тешких мечева. На крају октобра ако будемо на 3-3, ја ћу бити задовољан. Против Фенера тешко, мада умемо да их намучимо и добијемо и у Истанбулу, а Барса ће бити највећа шанса. После гостовања Реалу и Жалгирису. Потом 1. новембра Пао у Београду.
s

spiritus movens

pre oko 3 sata

Ova utakmica je pre svega omaz Partizanu koji je u prvom kolu pretrpeo bolan poraz u Vitoriji. Pobeda dobre igre u odbrani, i poena iz tranzicije i suta sa distance, pre svega van linije 6.75 gde smo imali 7-8 trojki vise od rivala. Timska igra ali treba istaci Bolomboja koji je imao najveci indeks korisnosti i bio nas najbolji igrac u zavrsnici, kao i spoljnu liniju Kalinic - Kodi Miler Mekintajer- Kenan. Navijanje i brojnost publika izvanredni. Navijaci Crvene zvezde su jos jednom postavili standard kada je u pitanju navijacki deo evroligaskog karavana. Naredno kolo Fenerbahce. Idemo i tamo da pobedimo i zacementiramo 1. mesto.
O

Oponent

pre oko 3 sata

Rece covek da su navijaci Zvezde postavili "ponovo evropski standard",rece i osta ziv... Znas ti vrlo dobro koji su navijaci broj 1 sto se tice evropskog standarda, znas ali ti je lakse da lazes sam sebe.
7

73

pre oko 3 sata

Ova pobeda Zvezde je "Omaz" partizanu...
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Zato za 5 kola imacete 2-5 a Partizan 5-2
J

Japi

pre oko 3 sata

Dokle ce sudije da nas kradu I na domacem terenu?Jos im Laso drzi predavanje na kraju.Bravo momci.
U

Ufff

pre oko 3 sata

Kad pogledas statistiku zapitas se kako smo mi ovo dobili mi nemamo nikakve poene od cetvorki , Imamo jednog pleja, Jednog centra.... Sacuvaj me boze
y

ynwads

pre oko 3 sata

Svako strpljenje ima rok!
S

Samuilo

pre oko 3 sata

Kad su decenijski podvig ostvarili vec u drugom kolu, onda jasno kakve su rezultate imali tu deceniju...
B

Badzaproczv

pre oko 3 sata

Polako mackooo
S

Samuilo

pre oko 3 sata

Samo sam rekao cinjenicu...sad sto ovim minusarima iz Zeleznika smeta, nisam ja kriv
A

Apoel

pre oko 3 sata

Gde su strucnjaci od prethodnih dana....
b

banence

pre oko 3 sata

BRAVO DECENIJSKI EVROLIGASU..DVE JAKE UTAKMICE..PRVU SMO VIDELI..DRUGU DANAS...BODOVI SE PISU ....JOS SAMO DA SE MALO I IGRA PROMENI ALI TO CE SA VREMENOM JAO I PROTIVNICI...NEZNAM RASPORED NEUDUBLJUJEM SE TOLIKO ..LEPO BI BILO DA POTRAJE ..OVAJ TIM BASKONIJE MOZE SAMO KOD KUCE EV. NESTO I TO U POCETKU..O C.Z. NEMAM MISLJENJE KAO VELIKOM KLUBU..DODUSE ONA TO DO SADA I NIKADA BILA NIJE NI PO IGRI A POSEBNO PO REZULTATIMA...VOLEO BIH DA SE TO PROMENI JER TO JE PLUS I ZA SRPSKU KOSARKU...UVEK JE BOLJE IMATI DVA JAKA TIMA U EVROPI....NADAM SE DA NECE STATI..STO SE MOJIH GROBARA TICE NISAM NEZADOVOLJAN ALI NI ZADOVOLJAN...PRVO KOLO U EVRO LIGI JE MOGLO BOLJE ..CINI SE DA TIMSKA IGRA IMA PREDNOST I NEMOGU IM SPOCITATI BORBENOST I VOLJU I ZELJU...NO VIDI SE DA NEDOSTAJE TA CETVORKA KOJA JE JOS UVEK POVREDJENA..I VIDI SE DA UIGRANOSTI NEDUSTJAJE..REAL JE JAK DOMACIN SANSE POSTOJE..ALI BOLJE U POCETKU MALO I PATITI A KASNIJE SE SMEJATI..NEZNAM ZASTO ALI MISLIM DA CE KOD ZOCA OVE GODINE BITI TAKO...POZ.
d

d. g.

pre oko 3 sata

Zvezda je prvi evropski trofej osvojila kad ste vi bili drugoligaši.
.

...m

pre oko 3 sata

Vratio se Bolomboj. Ona rampa i kos odlucili, umesto +2 otisli na +6...ali nesme kao i prethodnih sezona da se tako lako gubi prednost. Zasto nema himna EL na pocetku?
S

SUNĐER BOB

pre oko 3 sata

Da li je ovom timu potrebniji Plavšić ili Lazic/Davidovac???
D

Dachazvezda

pre oko 3 sata

Kakva DEBILNO/NEBITNA konstatacija posle ovakve lepe pobede! Idi slušaj kako trava raste 😂
Z

Zvezdaš 92

pre oko 3 sata

E sad kad bi se otkinula pobeda fener u, barsi ili realu ja bih bio presrećan.
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Realno sad vam sledi 5 poraza znaci 2-5 mi sutra gubimo od Reala ali zato polse krece serije sa Bajernom itd
g

gsts

pre oko 3 sata

hahahahahhahaahahaha ne pali se
b

banence

pre oko 3 sata

VELIKI SAM GROBAR I POMNO PRATIM...REAL JE OVE GOD. SLABIJI A BAJERN MNIGO JACI ...VIDECES..NIKO NIGDE NIJE SIGURAN..NEIGRAMO KOMPAKTNO JOS UVEK STO JE NORMALNO..MISLIM DA IMAMO VELIKI POTENCIJAL KOJI TREBA USLOZITI ...KAD I KAKO ZATO ODGOVARA ZOC....BIRAO JE SADA NEKA STVORI TO STO ZELIMO..
j

jbt

pre oko 3 sata

Evo ga opet poznati prognozer,sto dve godine nije pogodio nijednu utakmicu.Sad je poceo da prognozira i protiv Partizana,valjda je i on ukapirao da se sramoti iz nedelje u nedelju.
Ј

Јосиф

pre oko 3 sata

Честитке на победу,Али далеко од сјајног! Да ми је значи зашто смо доводили Плавшиќа,и још држимо Илиќа? За те паре само Могли довести бољег центра!
F

Frankl

pre oko 3 sata

Bezrazlozno kritikovanje Mekintajera.Do pre 10 meseci je bio dobar eurokup plejmeker,onda je otisao u Baskoniju ciji stil igre mu je savrseno odgovarao(mnogo tranzicije i okruzen dobrim suterima).Otud i takve brojke,i ogroman broj asistencije bez "magije" u rukama. prosle godine.Obzirom da mu stil Zvezde ne odgovara,on igra u napadu koliko moze,asistira,skace,nesto i pogodi.U odbrani odlican.E,sad,da li to vredi velike plate i velokog placanja obestecenja,nije pitanje za njega..
D

Drvo

pre oko 3 sata

Trenutno smo drugi na tabeli. Sudija sviraj kraj !
G

Golst

pre oko 3 sata

Ništa dok ne osvojimo euroligu xD
K

Kakav naslov

pre oko 3 sata

Decenijski podvig, daj bre 🤣🤣🤣
e

exe

pre oko 3 sata

Mora se dovesti cetvorka, mi smo ovo dobili na trojke i dobar sut.
З

ЗАВИЈОРИ

pre oko 3 sata

тРЕБА НАМ ЈОШ ДВА ЕКСТРА ПОЈАЧАЊА И ОНДА ЈЕ СВЕ МОГУЋЕ .ВОЛИО БИ ДА ТУЧЕМО И БАРСУ И ОЛИМПИЈАКОС,ПАНАТАНАИКОС И РЕАЛ.ПРОБЛЕМ ЈЕ ШТО ПРОКОВКАМО ДЕСЕТ И ВИШЕ ПОЕНА РАЗЛИКЕ
7

777

pre oko 3 sata

Kodi samo da popravi sut. Covek drugu utakmicu za redom u el ima 7asistencija.
F

Frankl

pre oko 3 sata

Tesko da ce bitnopopraviti sut u 29 godini.Moze da bude nesto bolje kad se jos vise uigra sa ekipom,ali u najboljem slucaju bixe atleticnija verzija Jovica..po meni,ok.
N

N1204

pre oko 3 sata

Ma bitno je da podigne jos odbranu i agresiju na loptu,a za napad se zna ko ce biti zaduzen od sledece utakmice.
g

grobar Djole

pre oko 3 sata

svaka cast, zaista. zvezdi uvek izmakne top 8 ali mahom zbog poraza od slabijih na tabeli, alba , asvel, baski, ili pariz ove sezone.. Medjutim dobro su krenuli, ove dve pobede su zlata vredne i zbog samopouzdanja celog tima. Jer tesko je vaditi se protiv Panate, Reala , Barse... Dve jako vredne pobede. Svaka cast..
c

cao cao

pre oko 3 sata

Svaka cast za tebe. odavno protivnicki navijac nije ovako pozitivan. Bravo
S

Skeptik

pre oko 3 sata

Slazem se sa tobom,vidi se da si ljubitelj kosarke i da se razumes u nju...Puno srece i vama u Madridu,protiv onih ljigavaca...
j

jago

pre oko 3 sata

Jago je totalno van forme ja ne znam sta je ovo tesko ga js gledati sta radi,Daumova uloga je da popuni petorku da ne bude 4 igraca na terenu,Dobric je glavom negdje bas odsutan Ostali bravo momci,bravo Zvezdo idemo dalje!
7

777

pre oko 3 sata

Pa Dobric je coskas ceka loptu i da sutne za 3p ali izgleda da ne dobija lopte .

PetarSB

pre oko 3 sata

ГАЗИ ШАМПИОНЕ !!!
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Idemo, ludilooooo!
R

Realno istina

pre oko 3 sata

Idemo dalje!!!!!
G

Gost997

pre oko 3 sata

Kalinic i Kenan su ono za cim je Zvezda vapela prosle godine kad zakuje a nema Tea, ovde ne fali 4, ovde vise fali jedna fizicki mocna petica, bukvalno da igra na snagu kao Dzons iz Partizana i nista vise
F

Frankl

pre oko 3 sata

Nedostaje i cetvorka,ali se moze "krpiti"...u pravu si za centra,za Bolomboja nema alternative,bez njega bi se igra raspala.Sve ostale pozicije se mogu nekako "prekombinovati"..
b

brt

pre oko 3 sata

trenutno imamo vise pobeda u el. nego u aba ligi,bravo momci.
7

777

pre oko 3 sata

Bolomboj igrac utakmice da se svi trude i ne skacu na svaku odluku sudija gde bi nam kraj bio.
a

auuuuuu

pre oko 3 sata

Kakva je bombetina ovaj Kenan, fali jos dosta da se uigra ekipa vidi se u nekim napadima da jos uvek nisu uigrani ali bice to sve dobro! Napred Zvezdo!
R

Realno istina

pre oko 3 sata

Prva tekma koju sam gledao. Utisak je da ova ekipa ima vise suvog baruta od proslogodisnje. Dobili smo dvije koje smo se nadali. Idemo dalje.