Komentari na vest

Misli velikog Saše Đorđevića: Titula se ne osvaja s 12 dobrih momaka, mora neko da bude težak

u

u sljedecem zivotu

pre oko 1 sat

volio bih da sam sasa djordjevic
S

Salenacionale 123

pre oko 1 sat

2014: pobeda protiv Grcke koja nema medalju 15 godina, Brazila kojem su tad igrali veteranu Barbosa, Varezao, i Francusku koju je Duda dobio godinu dana ranije sa Nedovicem, Gagicem i Raskom Katicem, 2016 Hrvatska pa Australija realno nista spec, dva teska poraza u finalima(traumaticno za gledanje), 2017 Ceska, Italija,Rusija, pa cucnuo protiv velike Slovenije, evo saberite koliko medjalja su osvojile ekipe koje je on izbacio u nokaut fazi. Jednu mozda Australija i Francuska
E

Elijade

pre oko 2 sata

Sale je mogao da udje u kucu slavnih u Americi. U vreme dok se formirao kao igrac, zbog pakosti i egocenztricnosti Drazena Petrovica, Sale nije igrao Evropsko prvenstvo 1989 i Svetsko 1990. Da su se neke stvatmri poklopile i da Drazen nije bio tako surevnjiv, Sale bi jos 1989 postao zverina od igraca, iako je sve to posle nadoknadio. Steta samo sto je Partizanu u to vreme falio neki Savic ili Radja, Komazec, jer u tom slucaju , Jugoplastika bi osvojila mozda Kup Koraca, a Partizan najmanje tripletu do sankcija.
b

blablabla23

pre oko 2 sata

simbol Srbije i Srba! najteze vreme nam je ulepsao upravo Sale i cela njegova generacija. iako sam toliko mladji od njega da jedva pamtim 95-98, taj covek je ostao i uvek ce niti jedan od najvecih! nisi morao da ga gledas direkt da bi znao uopste koliko je velik! hvala ti Sale, nacionale!
D

Drvo

pre oko 3 sata

Sale javi se, Janis traži pomoćnika.
k

klog

pre oko 3 sata

Nakon tri "neuspeha" za redom, 3 srebra na evropskom, svetskom i olimpijadi, i nakon loših kvalifikacija za neko takmičenje, krenula je klinčijada, uglavnom zvezdinih navijača da pljuje Saleta po komentarima i to vrlo aktivno. Donekle razumljivo, ne znaju o kome se radi. I neko je onda napisao na twitteru, citiram: "oni koji su odrastali 90tih znaju da Sale NIKADA I NI ZA ŠTA na svetu ne može biti kriv" i sve je taj neko objasnio! Ono što je Sale Nacionale doneo nama Srbima u najtežim vremenima, ne može ni da se izmeri, ni da se dočara, a kamoli da se zaboravi ili izbriše! Jedan jedini, nikad više takav neće da se rodi, najveći ikad, najveće srce, emocija, energija, snaga, znanje, hrabrost, pa i ljubav prema reprezentaciji! Pred ovim čovekom na kolenima dok je sveta i veka! Hvala ti za sve NAJVEĆA LEGENDO SRPSKOG SPORTA!
О

ОБИЧНИ СМТРТНИК

pre oko 4 sata

Брате Сале, хвала ти што си ми улепшао живот! И ако смо генерација (и ја Звездаш), ти си био нешто што је улепшавало нашу ту нашу тужну стварност. Жив био и свако добро и још једном хвала за све!!!
R

REAL DEAL

pre oko 5 sati

Pešića za predsednika KSS, Đorđevića za selektora.
Г

Геџа - Србијанац

pre oko 6 sati

Циган сам до коске. Али, како није имао успеха као тренер?!!! Ко нас је водио кад смо сребра освајали?! Можда је могло и боље, али то је значајно више успеха од 99% тренера који ће икада водити неки тим.
B

Bandalowski

pre oko 5 sati

Sve igrace je selektovao i podmladio Duda Ivkovic, a Sale je nasledio njegov rad.
R

Realno nije

pre oko 4 sata

Jer nije isto biti trener i selektor, to su totalno dva razlicita posla. Mada i kao trener ima FIBA ligu sampiona, prvenstvo Turske, Italije i par kupova... Nije ni to toliko lose.
W

Www.

pre oko 6 sati

Tu je vadičep Čoki on kada se skine u trik majicu ima da kidamo.
h

hmmm

pre oko 6 sati

Sve ok, ali dva finala sa Amerima2014 i 2016. i porazi od po 30 i nesto razlike..Sramota...Kada to uporedis sa mecom u polufinalu OI..Velika razlika. ..Zato ce na kormilo reprezetacije izgleda ipak Ivanovic.
B

Brko

pre oko 6 sati

Obilježio moje odrastanje. Ne znaju klinci šta je značilo izaći iz podruma, dobiti struju i vidjeti zlato s ćelavim na čelu!
c

coki976

pre oko 6 sati

pa da jokić na klupi a birča i radulj prva petorka,ti si se pokazao
В

Вили Вонка

pre oko 6 sati

За кога навијаш?
@

@coki

pre oko 6 sati

Ma ne izmisljaj bre kompleksasu iz zeleznika
c

coki976

pre oko 6 sati

Pa za FMP.
c

coki1976

pre oko 6 sati

Pa za FMP, kakve veze ima?
n

ne bi bilo loše

pre oko 7 sati

kada bi neko ovaj tekst preveo Jagu, Kenanu, Mekintajeru, Daumu i ostalim veseljacima u mojoj Zvezdi