REZZIME DANA (sreda): Više ni Nju Sejnts nije fiks...

Vreme čitanja: 3min | sre. 09.10.24. | 23:25

Pogledajte ko vam je 9. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

HAMARBI Ž - ST. PELTEN Ž (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Bez većih problema je Hamarbi opravdao ulogu favorita. Načeo je rivala na vreme, već u 18. minutu, a završni udarac zadao pred sam kraj, u 88.

ULJANIK - JADRAN POREČ (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Uljanik je bio u krizi, ali kada je sa druge strane Jadran forma ne igra bogzna kakvu ulogu. Fenjeraš ni u Puli nije uspeo da prekine seriju loših rezultata, mada je uspeo da pruži snažan otpor u prvom poluvremenu. Ipak, sa dva gola Perić Komšić je slomio otpor gostiju i doneo Uljaniku tri važna boda.

ETIMESGUT - SIRNAK (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:1

Nije Sirnak mogao do iznenađenja i prolaska u narednu rundu, ali je makar skupo prodao kožu. Nervirao je domaćina, ekspresno anulirao njegovo vođstvo iz finiša prvog poluvremena, ali odgovor na drugi pogodak Etimesguta nije imao, mada ga je i crveni karton koji je dobio samo tri minuta po primljenom golu značajno oslabio.

VOLERENGA W - JUVENTUS W (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 0:1

Odlično se pokazala Valerenga protiv Juventusa, ali za to nije nagrađena bodom. Italijanski klub uspeo je da opravda ulogu favorita, a jedini pogodak viđen je na isteku pola sata igre kada je pogodila Kantore.

SLAJGO - SELTIK (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 2:3

Promešao je karte škotski velikan i to se i te kako osetilo u prijateljskom okršaju sa slabašnim irskim klubom. Seltik jeste poveo preko Luisa Palme, ali je Slajgo blickrigom već do 17. minuta preokrenuo rezultat i sve do samog finiša imao pobedu u rukama. Ipak, bio je ovo dan Luisa Palme koji je sa dva gola 90. i 92. minutu režirao preokret.

UE VIC - SP. MAHON (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 4:0

Katalonski klub rutinirao je rivala, a čitav posao bio je gotov već do poluvremena kada je Vic stekao dva gola prednosti. Ipak, nije se domaćin na tome zaustavio, već je pobedu učinio još ubedljivijom u nastavku.

BRITANSKA D. O. - ST. KITS&NEVIS (tip 2, kvota 1,23) - rezultat 1:3

Sa dva gola u prvom poluvremenu najavio je Sent Kits i Nevis rutinsko odrađivanje posla, međutim, domaćin je na samom startu nastavka prepolovio zaostatak i uneo neizvesnost u utakmicu. Srećom, sve je ostalo na tome. Gosti su u dubokoj nadoknadi overili trijumf.

PRECRTANO

MAN. SITI W - BARSELONA W (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 2:0

Iznenađenje na startu grupne faze Lige šampiona za žene. Branilac trofeja Barselona poražena je od Mančester Sitija u Engleskoj. Domaće fudbalerke do prednosti su stigle u 36. minutu, a petnaestak minuta pre kraja postalo je jasno da se Barsa kući vraća bez bodova.

NJU SEJNTS - CERNARFON (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 1:2

Istorijsko učešće u Evropi uzima maha, jer kako drugačije objasniti da u Velsu godinama nedodirljivi TNS posrće na startu novog šampionata. A, danas je pretrpeo i treći ligaški poraz u poslednja četiri kola. Na njegovom terenu tukao ga je Cernarfon, koji je preokretom došao do četvrte vezane pobede!

KAVALA - ASTERAS (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 0:0

Asteras je pronašao put do naredne runde grčkog kupa, ali na iznenađenje mnogih tek posle produžetaka. Otpor žilavog domaćina slomio je rezervista Cimas u 115. minutu.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara