Kenan: Daćemo više od maksimuma svaki put pred ovakvim navijačima

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.10.24. | 22:16

Džoel Bolomboj apostrofira da se još mnogo toga u igri mora popraviti

Prvi put u istoriji je Crvena zvezda starovala sezonu u Evroligi skorom 2:0, a najzaslužniji za pobedu protiv Baskonije bili su Ajzea Kenan i Džoel Bolomboj. Dvojac crveno-belih završio je meč uz zbirno 34 poena, a Zvezda je Baskoniju savladala rezultatom 78:71.

Svoj prvi meč u crveno-belom dresu u uzavreloj atmosferi odigrao je Ajzea Kenan. Amerikanac se predstavio navijačima učinkom od 19 poena. Izneo je prekaljeni američki bek svoje prve impresije posle triijumfa nad španskim predstavnikom.

Izabrane vesti

"Dobar je osećaj kad se pobedi u prvoj utakmici kod kuće. Takve pobede posebno ne uzimamo nikada zdravo za gotovo. Znali smo da moramo da odigramo dobro u odbrani, protiv ekipe u tranziciji, da im otežamo svaki šut.verujem da ćemo dati svaki put više od maksimuma pred ovakvim navijačima. Ono što je sigurno, daćemo i više od maksimuma svaki put kada budemo igrali pred ovakvim navijačima".

Džoel Bolomboj je meč završio s 15 datih poena, a u četvrtoj četvrtini bio je ruski košarkaš ključan u očuvanju prednosti.

"Srećni smo zbog pobede, nije perfektno veče, imamo mnogo toga da popravimo, uz ovakvu energiju sigurno i hoćemo. Ovo je dugačka sezona. Mnogo stvari treba da popravimo u napadu, ali već se oseća poboljšanje, posebno u odnosu na meč protiv Splita, završava Bolomboj.



tagovi

Ajzea KenanKK Crvena zvezdaDžoel Bolomboj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara