Džejmi Vardi daje gol Arsenalu (©Reuters)
Džejmi Vardi daje gol Arsenalu (©Reuters)

NAJAVA DANA (sreda, 23. septembar): Liga šampiona, Liga Evrope, Liga kup Engleske, MLS i NBA

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.09.20. | 09:08

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

GENT - DINAMO K, 21.00

(Fudbal, LŠ kvalifikacije)

Izabrane vesti

Belgijski predstavnik nije odigrao nerešeno na poslednjih osam utakmica u Ligi šampiona. Od toga, samo na dve golove nisu davale obe ekipe. Poslednji put ova dva tima su se susrela takođe u ovom takmičenju pre 10 godina kada je Dinamo ubedljivo slavio u oba meča.

MOLDE - FERENCVAROŠ, 21.00

(Fudbal, LŠ kvalifikacije)

Molde je nakon 18 kola u ligi Norveške drugoplasiran, ali sa čak 16 bodova zaostatka za liderom, ekipom Bodea. U plej-of LŠ je prošao nakon 0:0 i penala protv Karabaga, a prtethondo je savladao Kups i Celje. Ferencvaroš je zabeležio pobede nad Đurgardenom, Seltikom i zagrebačkim Dinamom.

OLIMPIJAKOS - OMONIJA, 21.00

(Fudbal, LŠ kvalifikacije)

Kiprabn su, kao što je poznato bili dželati našeg šampiona, ali teško da će imati toliko sreće na gostovanju timu iz Pireja. Inače, Omonija je igrala nerešeno i na poluvremenu i na kraju poslednja tri meča u Ligi šampiona.

APOLON - LEH, 18.00

(Fudbal, LE kvalifikacije)

Na poslednja tri susreta poljskog predstavnikau Ligi Evrope palo je najmanje po tri pogotka. Apolon je u seriji od šest trijumfa u svim takmičenjima, a na tri od poslednjih pet nije mu se tresla mreža.

FULAM - ŠEFILD V, 20.00

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Fulam je izgubio dve od tri utakmice u ovoj sezoni, a i ta pobeda je došla rezultatom 1:0 protiv trećeligaša Ipsviča. Venzdej je napravio perfektan start sezone,a popularne Sove nisu primile gol na poslednja četiri takmičarska meča.

MILVOL - BARNLI, 20.00

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Barnli je u ovu rundu Liga kupa prošoa nnakon što je na penale dobio Šefild junajted. Milvol je oba susreta iz prve dve runde ovog takmičenja dobio rezultatom 3:1

LESTER - ARSENAL, 20.45

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Dva kluba sa savršenim startom u Premijer ligi nakon dva kola, Lester je ipak bio daleko ubitačniji, pa zasluženo drži čelo lige. Na dva od poslednja tri obračuna ova dva tima u svim takmičenjima Arsenal nije postigao gol.

ČELSI - BARNSLI, 20.45

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Lampard je potvrdio da će Vili Kabaljero igrati na ovom meču, a moguće je i da debituje Tijago Silva. Zanimljivo je da je na tri zvanična obračuna koliko su odigrala ova dva tima, jedna strana uspela da sačuva mrežu, to jest nije došlo GG.

NJU INGLAND - MONTREAL, 23.00

(Fudbal, MLS)

Dva tima sličnog kvaliteta, što im igovore pozicije na tabeli nakon 12 odigranih kola. Domaći tim nije slavio kod kuće na poslednjih sedam mečeva u svim takmičenjima,a pet susreta je završeno bez pobednika.

MAJAMI - BOSTON, 02.30 (četvrtak)

(Košarka, NBA plej-of)

Nakon dve pobede Majmija, Boston se uozbiljio i bez većih problema slavio u trećem meču NBA mehura u Orlandu. Seltiksi, u čije redove se vratio nakon oporavka od povrede plej Gordon Hejvard, vodili su 17 razlike u drugom meču, ali su dozvolili Hitsima da se vrate.



tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara