Komentari na vest

Krojfove lekcije pred Kordobu: U proseku loptu držiš tri minuta, najvažnije je šta radiš u preostalih 87

b

budibogsnama

pre oko 1 sat

Ajmo ovako. Srpski fudbaslki klubpvi u zadnje dve godine u Evropi na 40 meceva imaju DVE POBEDE , od cega jednu na penale. Gol razlika u minustu jedno tridesetak komada, ako ne i vise. Od igraca koji trenutno igraju u reprezentaciji , amkoje bi 99 odsto navijaca isto tako pozvalo, /nrp protiv Svajcaraca u Lekovcu/ SAMO PETORICA su stalni clanovi prvog tima ove godine: Rajkovic, Milenkovic, Lukic, Birmancevic i Mitrovic. Ostali su rezerve i ulaze sa klupe. Mi boljih NEMAMO. Dvojica nece da igraju za svoju zemlju - Vlahovic i SMS. A reprezentacija se ipak plasirala na sva tri zadnja velika takmicenja od 2018. godine. Sta mi hocemo? Kako se uopste mogu porediti rezultatai reprezentacije i srpskih klubova? Hocemo cetvrtfinla i polufinala Mondijala i EP prvenstava? Kojim to filmskim trikovima? Ajde malo objektivnosti. Srpski fudbal je drugorazredni sport.
V

Veljko9

pre oko 1 sat

Mi izlazimo u istom sastavu a umesto Lukica Zdjelar? Dobro je odigrao
G

Gosttt

pre oko 1 sat

Jovic umesto Lukica, i to je to. Vec imamo dva zadnja vezna, Grujica i Maksimovica, ne treba nam treci, jer onda Mitrovic ostaje odsecen. Prodisali smo protiv Svajcaraca kad je Jovic usao jer se balans promenio, imali smo vise ofanzivnih igraca.
V

Veljko9

pre 24 minute

Moze ali kakav vezni red ima Spanija mislim da je sigurnije sa Zdjelarom ili onda Maksimovic sa Samardzicem pa da oni pomazu dodatno na oba fronta
s

sano disciplina

pre oko 1 sat

Ovde neki pisu "tvoj tim" , valjda misle da sam zvedas. U ovoj zemlji postoje samo navijaci Zvezde i Partizana i sve shvataju klupski. Zato se srpski fudbal i raspada. Bas me briga odakle je ponikao Vlahovic. NECE DA IGRA ZA SVOJU ZEMLJU. I nema "prava na ego" - pa nije nas on vodio na dva svetska prvenstva golovima vec Mitrovic i Tadic ( 2018 i 2022). POGLEDAJTE STATISTIKU. A i da jeste - NEMA PRAVO da ucenjuje. Neka ucenjuje Italijane, ako moze. Sutra ce neki drugi igrac da ucenjuje nekog drugog selektora. Kakvi smo da smo u fudbalu, ma koliko bili jadni, postoji nesto sto sezove minimum samopostovanja. Vlahovica ne bih zvao ne samo do kraja LN vec ni na meceve kvalifikacija za SP. Ako ga pozovu ipak i on dodje - tek cete videti kako ce se dodatno urusiti atmosfera u timu koji je ionako decenijama leglo egomana sa osnovnim skolskim obrazovanje. Adio Dusane i svako ko se tako ponasa.
E

E

pre oko 2 sata

Kakav Geneks takav teren...Do cega smo spali, reprezentacija igra na stadioncicu od 7 hiljada protiv jedne Danske ili cetvrtfinaliste EP Svajcarske...I opet nije bio stadioncic prepun...Nekad su bile 2 Marakane male, ovo sad je potop i bruka...Ps.o terenima na novim stadionima necu da komentarisem, sram vas bilo...
E

Ej

pre 17 minuta

Druže, stadion je bio pun. Osim sektora za gostujuće navijače.
H

Hidzuama

pre oko 3 sata

Slijedi novi "saudijski" okrsaj Mitrovica i Laportea gdje Laporte vec par puta izvlaci deblji kraj
L

Lzr

pre oko 1 sat

Kad je izvukao?! Mitar redovno puni njega i njegov Al Nasr, ako Bog da ide i sutra neki glavom u njegovom stilu
G

Gostgost

pre oko 1 sat

Sta vas dvojica strucnjaka uporedjujete...
с

само дисциплина

pre oko 3 sata

Који Влаховић? Човек НЕЋЕ ДА ИГРА за земљу! Он би да одлучује ко ће бити селекотор и када и колико ће играти. Није му први пут да избегава мечеве и да се не одазива. Ко је он? Какве заслуге има? Па сутра сваки иоле јачи играч може тако да уцењује. Он не сме бити позиван ни за мечеве квалификација за СП. Нека игра где хоће па нека тамо уцењује. Не разумем људе који би га пустили да ради шта хоће и прешли преко свега. Нема Влаховића нити било ког играча који се тако понаша. Ако и СМС исто ради - ни њега више не звати. Тачка. Дисцилина и ред. Ако немамо неки квалитет бар то можемо и морамо имати.
s

stajebreee

pre oko 3 sata

Vlahovic je za ceo napad Srbije IGRACINA i KLASA i itekako ima prava na ego jer ga je izgradio kao igrac Juventusa. Izbacite vise taj komunizam iz sebe gde svi moraju da budu isti i "Vlahovic je samo jedan od mnogih" u ekipi. Itekako mora da bude iznad ekipe jer je zvezda tima. I kraj price. I puna podrska za njega. A vi ovakvim komentarima cuvate Piksiju posao.
1

149

pre oko 2 sata

Seti se kada je tvoj klub bušio Veljka Paunovića i nije želeo da pošalje igrače na SP. To je bilo u redu?
@

@stajebree

pre oko 1 sat

Koja bre zvezda Vlahovic? Juce se ispilio, danas nece da igra. Cao, zdravo, ne bih manekena vise zadrzavo. Moze samo vama klubasima da bude zvezda. Za reprezentaciju odigrao jednu solidnu utakmicu protiv smesne ekipe, ostalo zali boze mesta koje je zauzimao nekom drugom. I mnogo veca imena od njega su bila u reprezentaciji, pa se niko nije ponasao tako kao nabedjeni igrac. Ako ne ode kod Arapa iz Juventusa, samo moze da ide dole. Jer za bolje nije.
N

Nikoool

pre oko 1 sat

Druze nema pravo na ego tu gresis
Т

Тузор

pre oko 3 sata

Против Шпанаца је боље да играмо без иједног шпица, него само са Митровићем који у грађењу неће моћи да сачува лопту против тројице Шпанаца, а камо ли да је дода саиграчу. Нека драги Бог да, и срећа јуначка, па да се на делу покаже убојитост тандема Митровић-Јовић. Не само да су гол-играчи, него имају и добар повратни пас и стабилност у чувању лопте. Јовићу, сад или никад, покажи се и докажи се кад је најпотребније! Ово је, такође, утакмица и за Ераковића и за Здјелара. Млађи играчи могу да уђу касније, не треба их "жртвовати" од почетка.
V

Vau

pre oko 2 sata

Jović, bivši fudbaler?! Možda promaši još neki zicer.
@

@Vau

pre oko 1 sat

Neki se secamo perioda kad je Mitrovic promasivao, bilo je i par utakmica kad more sa broda ne bi pogodio, gde su u odnosu na to ovi Jovicevi promasaji nista. Bilo je i promasenih bitnih penala. Bilo je i sezona kad je vise bio na tribinama i klupi a paralelno u startnih 11 reprezentacije. Bilo je... Niko ga tad nije pljuvao i prozivao, bar ne u nekoj vecoj meri. Ali vi klubasi to "zaboravljate", jer je bitno da se pljuje po Jovicu. Jer on nije vas, tj. iz Zvezde je. Sramota treba da vas bude kako se ponasate i sta pisete o bivsim igracima Zvezde, narocito prema Jovicu, Erakovicu, sada Maksimovicu. Jer pre svega, oni su Srbi, oni su reprezentativci. Ali vas nije briga, iz Zvezde su, i samo pljuj. Cega se pametan stidi...

Usput

pre oko 4 sata

šteta što niste napisali koliko golova smo dali iz prekida.. utiska sam da mi nismo dobili utakmicu a da nije bilo gola iz prekida . Dobili smo Švajcarce, jesmo. Autogol nakon prekida i nakon možemo slobodno reći solo akcije Mitrovića. Nije problem što mi nemamo posed,nego što nemamo ni ideju,mi ne igramo fudbal na kontra napad...
9

985

pre oko 4 sata

Da se ne lozimo...
Z

Zaza Paculia

pre oko 5 sati

U odnosu na ekipu koja je igrala finale, nedostajace 8 igrača. Kompletan napad, kapiten i glavni igrac, startni desni bek, startni stoper i prvi golman (mada je Raya verovatno bolji u ovom trenutku). To jeste dobra stvar za nas, ali moze da bude jako losa, prvo, svakako ce zeleti da isprave kiks iz prvog meca, drugo, rezervisti ce zapeti jako, trece, mi nemamo kvalitet da zaustavimo njihov vezni red.
1

1980

pre oko 5 sati

Samo da ne pukne bruka biću zadovoljan.
B

Bok

pre oko 5 sati

Grci su 2002. godine na EP u Portugalu imali loptu po jedan minut i na kraju bili prvaci Evrope.
R

Ragina Glava

pre oko 5 sati

2004.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 4 sata

Вјероватно ће бити једини пут да ће се на такав начин постати европским прваком!
x

x

pre oko 3 sata

Tacno tako,to se desava jednom u 30 godina, a nije jos proslo toliko od tada. Mi nemamo model igre sta zelimo da igramo. Vidimo selektora koji pokazuje rukama igracima da pasiraju loptu kada je oduzmu, ali mi nemamo jasne principe gde i kada da se krecu bez lopte, sve se svodi na individualnu improvizaciju,primer je Strahinja Pavlovic koji je nas najopasniji igrac sa loptom. Utakmicu smo igrali sa 3 defanzivna vezna, kojima su primarne odluke bile dodavanje unazad ili u stranu. Fudbal se promenio mnogo od vremena kada je Piksi igrao, nasi igraci u klubovima imaju jasne principe gde i kako se krecu, a on nije taj kapacitet trenera da bi im to objasnio.

Nenad Mijatovic

pre oko 6 sati

Lepo napisan članak