Komentari na vest

Roma traži špica: Jović ili Đurić?

A

AMF

pre 23 minute

Kad neko u jednom Milanu ima učinak od 10 gola i 2 asistencije za 1200 minuta i direktno doprinese plasmanu u Super Kup i osvajanju drugog mesta (bio i MVP ekipe u decembru/ januaru) u jednoj od najačih liga na svetu, nikako ne može da bude loš igrač. Da ne pominjem dva finala sa Fiorentinom (Kup Italije i Lige Konferencija gde je bio treći strelac) Sa Ajntrahtom osvojio kup ( čuveni gol makazicama Šalkeu za plasman u finale) bio dečko treći strelac Bundeslige (izabran u idealni tim) drugi strelac Lige Evrope gde je isto izabran u idealni tim. Prvi asistent Španskog Superkupa i ostale titule - Liga Šampiona sa Realom (bio dečko deo te strašne ekipe, konkurencija mu bio najbolji napadač na svetu). Sad ga traže Roma, Juventus...slučajnost !? Ne bi se reklo. Na Evropskom prvenstvu jedina svetla tačka uz Rakovica...pa i sad u Ligi Nacija srce ostavlja na terenu, lako ulazi u šanse, klasa je tu i treba mu malo sreće ali vratiće se kao protiv Slovenije, Švedske, Škotske... Dakle podrška a ne klubaštvo jer uz Vlahovića boljeg nemamo.
G

Grupa JNA

pre 43 minute

Ali navijaci zlezde koji ne mogu da skapiraju da Jovica koci to sto je lenjivac kakvog nema. Postoji nesto sto mi ne vidimo na uobicajenim snimcima a to je trening. Ko zna kako se on tu ponasa i na sta lici. Pitaju se kako Vlahovic uspeva da izdrzi u Juveu cak i kad ima ponekad losu formu. Pa jednostavno je, uporan je na treninzima, drzi do sebe, trudi se itd... Nasa skola 💪
H

Hannibal

pre oko 1 sat

Znate li kako glasi sinonim za uže kojim se privezuju brodovi? Palamar! E, tvrdim da će Roma radije sama sebi odseći isti, nego dovesti gojaznog i nemotivisanog napadača poput Luke Jovića. Dečko prvo mora da telo dovede u red, a onda sledi još teži zadatak - namestiti mu glavu na podešavanja iz Ajntrahta. Mada, meni više deluje da mu sleduje Saudijska Arabija...
#

#

pre 35 minuta

Video li si ti Jovica skoro? Posto se dosta stesao, ne znam o kakvom visku kila govoris i ti i tebi slicni. Ili je samo cilj da se opljune po Jovicu, bez da se uopste vodi racuna sta se pise?
+

+

pre oko 1 sat

Ja se samo pitam da nece mozda Fonseka da ode pre Jovica, pa da onda nema potrebe da Jovic ide.
G

Grupa JNA

pre 42 minute

Fonseka, Zidan, Anceloti svi su krivi samo nije kriv Jovic jel? Nije kriv Jovic jer je lenjivac kojeg mrzi da potrci... Eh moj zlezdasu.
D

Dejanii

pre oko 2 sata

Jovic je bio dobar samo dok je bio u Frankfurtu. Opalila ga ta sezona i od tada u slobodnom padu. Ne ide ga. Jedino je sto ima dobar CV pa mu to pomaže da ga klubovi uzmu. Bas je loš igrač . Mislim da bi stvarno bio dobar za klubove kao sto su Braga, Osasuna, Torino, Hoffenheim, Wolfsburg, Gladbach, Monza, Vallecano, Valencia.. Opet je putanje da li bi i u svim nabrojanim klubovima uspio napraviti neki prosjek.. Čini mi se da ode u Englesku da bi pokazao svoje pravo lice, preciznije rečeno da bi se ispostavilo koliko je loš.
G

Gosttt

pre oko 1 sat

Kad neko napise da je Jovic los igrac, tacno znam da od njegovog poznavanja fudbala nema nista. Imao je dobru sezonu u Frankfurtu jer je samo tamo igrao ono sto mu najvise odgovara - sa dva spica. I videlo se sta moze. Posle toga su ga svi forsirali da igra nesto sto mu ne lezi, a on dlcak ni tu nije bio uopste los, naprotiv.
D

Dejanii

pre oko 1 sat

Pa sam je birao klubove. O tome se valjda prica kada dodje interesovanje nekig kluba. Tu se govori šta se ocekuje od njega. On prihvati ili odbije.
G

Gosttt

pre 42 minute

A ti mislis da kad ti je agent ko je njemu agent, da bas imas mogucnost izbora? Nemoj da si naivan...
V

Vzz

pre oko 2 sata

Bundes Liga je za Jovica
d

d. g.

pre oko 2 sata

Jovićev cv: Zvezda, Ajntraht, Real, Fiorentina, Milan. Sad ga razmatraju u Juventusu i Romi. Mora da su svi nepismeni, a ovi što pljuju Jovića mnogo pametni.
I

Inzaghi

pre 26 minuta

Pa jesu nepisemni, čovek nema formu još od Nemačke, nema čak ni snage za 90 minuta fudbala. Da valja, ne bi ga selili tako često. Čovek je lendov kakvog nema, ni Toresa nije htelo od odlaska iz Liverpula, ali ni u jednom trenutku nije hodao po terenu.
i

iz sljivika

pre oko 2 sata

Jovića iskreno ni u Zvezdi ne bih voleo da vidim. Dečko je odavno izgubio kontakt sa protivničkom mrežom.
3

3.0 TDI

pre oko 2 sata

Ovdje nikakve dileme nema, Đurić je puno bolji i kvalitetniji napadač od Jovića. Ako već Roma mora da bira između njih dvojice, onda ne bi smjela da pogriješi u izboru Đurića. Generalno, od svih republika bivše države Jugoslavije, Bosna i Hercegovina ima najbolje fudbalere, prvenstveno napadače. Nekad davno od Asima Ferhatovića, Vahida Halilhodžića, pa preko Safeta Sušića, do Edina Džeke. I kada su u pitanju igrači jake discipline sa izuzetno dobrom radnom etikom, tu također Bosna prednjači. Najbolji primjer je Hasan Salihamidžić. Kao igrač je bio strahovito disciplinovan i to ga je dovelo do toga da bude nezamjenjivi dio ekipa poput Bajern Minhena i Juventusa. I kasnije kada je otišao u igračku penziju, red, rad, disciplina, pa postade direktor bavarskog giganta Bajerna.
з

значи суштина

pre oko 2 sata

је да играчу прадеда био Србин....
T

Tln

pre oko 2 sata

Najbolji napadac iz Bosne ikad je bio Meho Kodro.
D

Džukela klasična

pre oko 2 sata

"od svih država bivše Jugoslavije, BiH ima najbolje fudbalere" je l si svestan kakvu glupost si napisao??? BiH je raspad od reprezentacije uvek bio i biće, imaju Džeka penzionera, koji je i dalje bolji od svih drugih i to je to. Krš od reprezentacije a ti kažeš imaju najbolje fudbalere od novonastalih država
D

Dejanii

pre oko 2 sata

@Dzukela , ja mislim da on ne misli na ove koji igraju za reprezentaciju. Pola hrvatske u srpske reprezentacije je iz Bosne. Corluka, Modric, Milosevic, Kuzmanović, Jovic.. ovih sam se trenutno sjetio. Nisam samo siguran da li je Modric bas iz Bosne ili je na granici negdje.
D

Džukela klasična

pre oko 2 sata

Kojih pola reprezentacije Srbije i Hrvatske je iz Bosne? U Srbiji samo je Jović iz Republike Srpske i Joveljić i to je to, mislim da je i u Hrvatskoj ista situacija možda 2-3 igrača su iz BiH
D

Dejanii

pre oko 1 sat

Mandzukic, Nemanja Gudelj, Kovačić, Rakitić, Lovren, Ivan Klasnic, Savi Milosevic, Nemanja Gudelj, Neven Subotić, Zdravko Kuzmanović, Koroman. Igracina do igracine za naše standarde.
@

@Džukela klasičnam

pre oko 1 sat

Skoro svi igrači, ma zapravo sportisti koji vrede nešto u ex Yu su dinarci, znači Bosna, Crna Gora, Dalmacija. Počevši od fudbalera Savićevića, Mihajlovića (otac iz Banja Luke), Save Miloševića, Luke Jovića, Miloša Šestića, Mijatovića, Modrića, Mandžukića, Perišića, Lovrena, itd. O košarkašima bolje da ne pričam skoro su svi iz Hercegovine ili Cg poreklom, i Bogdanović i Bodiroga, Miličić, Dražen i Aca Petrović a i Đoković je dinarac po ocu. Srbija bi bez dinarskog gena bila patuljak u sportu i imala tipa 3 dobra fudbalera u zadnjih 50 godina a to su Piksi i Džajić i možda Vidić. Sve u svemu tačno je da su svi koji su poreklom iz Bih igrali za Bih ta reprezentacija bi verovatno bila jača od Srbije i Hrvatske. Dinaraki gen i karkter je specifičan i kao preodređen za sport zbog urođenog inata i izdržljivosti jer nosi sa sobom gene vekova odrastanja u planini bez ičega.
D

Dejanii

pre oko 1 sat

Možeš pisati šta god hoćeš, ali ne možeš promijeniti to da su oni porijeklom iz Bosne 🤣🤣🤣🤣
D

Džukela klasična

pre 40 minuta

Kakva lupetanja. Pa što onda BiH ima ukupno 0 i slovima NULA medalja na Olimpijskim igrama? Okej, mnogi ne igraju za BiH al mnogi i igraju (većina igra) , pa gde je taj gen onda? A sama ta pričanja ko je najbolji i najjači su smešna i jadna. Ima mnogo sportista koji veze nemaju sa dinarskim genima pa su vrhunski i bolji od tih
O

Obi Mikel

pre oko 2 sata

Jović treba da ide u klub gde će biti prvi napadač, al možda ga i mrzi da trenira i igra, pa mu je ovako još bolje da bude nečija zamena
i

iz sljivika

pre oko 2 sata

Jedinstvu sa Uba nedostaje centarfor.