Komentari na vest

Mančester Junajted ima opciju da igrača od 50.000.000 evra dovede za 20.000.000

F

Falični Tom 1989

pre oko 1 sat

Svako ko malo ozbiljnije prati omladinski pogon Junajteda zna da je on odličan igrač kome je samo trebalo dati šansu. Makar su se opametili pa stavili Buy back klauzulu jer od Malasije i Šoua nema ništa. Malasija ove sezone 5-10 utakmica i opet ode a Šou možda par utakmica više. Trebalo su ili njega ili Vilijamsa da zadrže kao Back up opcije jer su ova dvojica skloni povredama a ne možeš sezonu da izguraš sa dva desna beka i da ih guraš na levog beka non stop. Tu je već loše proračunato. Drugi problem je Zirkze. Mislim da Junajted nije trebao da ga dovodi jer sad imaš dva mlada, perspektivna napadača koja su dobro plaćena a nijedan nema samopouzdanja da povuče tim napred. Ali to je već druga stvar.
S

SilvioB.

pre 13 minuta

Ne znam šta se desilo Brendonu Vilijamsu. Veliki pad u karijeri. Igrao je dobro kada je bio Solšer, pa pozajmice, pa problemi sa zakonom. Letos se pričalo da će kao slobodan igrač preći u Ipsvič, objavljeno je na njihovoj Fejsbuk stranici kao i stranici Mančester Junajteda, ali je onda utihnulo i vest je povučena.
P

PDK

pre oko 2 sata

Mu i da ga vrati za 20m ima da fa stavi na klupu i da mu cena padne na 15m tako da...
D

Dejanii

pre oko 2 sata

Dokle planiraju oni da kupuju?
S

SilvioB.

pre oko 2 sata

Ali znajući Junajted, čekaće da Benfika proda Karerasa klubu u Španiji ili Italiji, a onda će ga posle godinu-dve kupiti i platiti 80 miliona evra.
A

Aleksejko

pre oko 2 sata

Razumem da su u ugovor ubacili klauzulu da mogu da ga vrate za 20miliona, mene interesuje da li mogu da ga vrate iako na primer igrac ne zeli u Mancester i Benfika ne zeli da ga proda, malo mi to nije jasno, da li je on igrac Benfike do 20 miliona i da li je igrac Mancestera ako Mancester iskesira Benfici te pare uprkos tome sto igrac ne zeli nazad. Ako je to tako lako zasto Mancester odmah ne iskesira 20 miliona, mislim na januar, i ako ga ne zele prodaju odmah za najmanje 40. To bi bilo suludo ne uraditi. Bas cu da ispratim ovog igraca i njegov moguci transfer na zimu.
9

999

pre oko 2 sata

Ne moze ako igrac nece. Ali u praksi se to retko desi, jer igrac bude deo Junajteda u ovom slucaja samo na papiru nekoliko sati
c

coygerizza

pre oko 2 sata

ukratko odgovor na tvoje pitanje.. Ako postoji takva klauzula u ugovoru, to znaci da Man Utd ima pravo da aktivira otkupnu klauzulu, a tek nakon toga moze da krene pregovore sa samim igracem, ali ukoliko igrac ne zeli da napusti Benfiku onda ne vredi nikakva klauzula za Utd.. u sustini Benfika se ne pita mnogo ukoliko i igrac i Utd dodju do dogovora