Fudbaleri Crvene zvezde (©MN Press)
Fudbaleri Crvene zvezde (©MN Press)

NAJAVA DANA (nedelja, 8. novembar): Pakleni matine u Rimu, Liverpul kod Sitija, Atalanta čeka Inter, Inđija gostuje Zvezdi

Vreme čitanja: 3min | ned. 08.11.20. | 07:00

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

C. ZVEZDA - INĐIJA, 19.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Srbija 1)

Beograđani osokoljeni uspehom u Ligi Evrope planiraju da, u najmanju ruku nastave niz od 22 domaćinstava u Superligi bez poraza. Crveno-beli su inače sačuvali gol na šest od poslednjih sedam mečeva na Rajku Mitiću u Srbiji 1.

MAN. SITI - LIVERPUL, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Samo na jednom od poslednjih 11 sučeljavanja ova dva tima u svim takmičenjima nije palo tri ili više golova. Siti je vodio na poluvremenu i slavio na kraju osam od poslednjih devet domaćinstava u Premijer Ligi.

VBA - TOTENHEM, 13.00

(Fudbal, Engleska 1)

Vest Brom je jedan od tri tima koji još nemaju pobedu u novoj sezoni Premijerlige., dok je Totenhem u seriji od tri tijumfa na gostovanjima. Na pet od poslednjih šest obračuna ova dva tima došlo je 0-2 gola.

ARSENAL - ASTON VILA, 20.15

(Fudbal, Engleska 1)

Tobdžije su slavile na sedam od poslednjih osam domaćinstava ovom rivalu u svim takmičenjima, a na poslednja četiri su postigle najmanje po tri gola. Ukupno, na poslednjih 10 susreta u svim takmičenjima na kojima je Vila gostovala Arsenalu došlo je 3+.

VALENSIJA - REAL M, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Na poslednja tri meča Valensije u Primeri došlo je 3+ golova, a ovaj klub je poslednja četiri kola primio najmanje po dva pogotka. Blankosi su postigli najmanje po dva gola na pet od poslednjih šest gostovanja u Španiji 1.

LACIO - JUVENTUS, 12.30

(Fudbal, Italija 1)

Na poslednja četiri obračuna ova dva tima u svim takmičenjima, kao i na 13 od poslednjih 16 gostovanja Juventusa u Italiji 1 palo je tri i više pogotka. Juventus je u seriji od šest mečeva u Seriji A bez poraza.

ATALANTA - INTER, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Inter je neporažen na poslednjih devet gostovanja u Seriji A, a od toga je na osam postigao najmanje po dva pogotka. U poslednjoh šest kola mečevi Atalante su završavani sa tri i više golova.

VOLFZBURG - HOFENHAJM, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Poslednja tri domaćinstva Volzfburga ovom gostu u svim takmičenjima, kao i pet susreta ovog tima u poslednjih šest kola Bundesa završena su bez pobednika. Na pet od poslednjih šest susreta Volfsburga u Nemačkoj 1 došlo je 0-2 gola.

NICA - MONAKO, 17.00

(Fudbal, Francuska 1)

Monako je vezao tri poraza na gostovanjima, dok je Nica u seriji od pet susreta bez poraza u poslednjih pet kola francuskog šampionata. Na osam od poslednjih 10 duela ovih rivala u svim takmičenjima došlo je 3+ golova.

GENT - ANDERLEHT, 18.15

(Fudbal, Belgija 1)

Na pet od poslednjih šest domaćinstava Genta ovom gostu u svim takmičenjima palo je 3+ golova. Anderleht je doživeo samo jedan poraz na poslednjih 14 utakmica u nacionalnom šampionatu Belgije.

PRIMORSKA – CRVENA ZVEZDA, 17.00

(Košarka, ABA liga)

Crvena zvezda posle teškog poraza od Bajerna u Minhenu traži utehu u Kopru, gde Primorska ne bi trebalo da pruži jači otpor. Jednostavno, Zvezda je za klasu ispred gotovo svih rivala u regionalnom takmičenju, a pogotovo fenjeraša koji još nije ostvario pobedu u novoj sezoni. Ako izuzmemo onu šokantnu pobedu Primorske u četvrtfinalu ABA Superkupa, Zvezda je u oba ligaška duela ubedljivo slavila.


tagovi

najava danaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara