Humanitarni tiket u podne: Vladimir Lučić tipuje za Život – Udruženje za borbu protiv retkih bolesti kod dece

Vreme čitanja: 5min | ned. 08.11.20. | 11:48

Košarkaš Bajerna u duelu Leverkuzena i Borusije očekuje dosta golova...

Sa dve bitne trojke naš današnji plemeniti kladilac potvrdio je nedavni trijumf Bajerna nad Crvenom zvezdom u Evroligi. Radostan zbog nove pobede, pete u elitnom takmičenju, Vladimir Lučić očekuje novu utakmicu, protiv Vehte u domaćem šampionatu (18.00).

U međuvremenu, sastavio je MOZZARTOV plemeniti tiket uz komentar da je uvek spreman da pomogne kada su humanitarne stvari u pitanju. Naročito podržava akciju naše kompanije “Sto terena za jednu igru”. I kroz osmeh kaže: “Možda ću i ja naredne godine dobiti jedan od preostalih 15 terena”.   

Izabrane vesti

Košarkaš Bajerna u dobrotvorno tipovanje kreće iz Engleske, od 15.00 sati igraju Lester – Vulverhempton, odnosno od 17.30 Mačester Siti - Liverpul.

Lisice imaju nešto bolji međusobni skor od rivala, 8:11:6. Poslednja dva okršaja okončana su bez golova. Domaći nešto bolje stoje na tabeli, imaju dva boda više. Lester ima čak pet pobeda u nizu, a Vulverhempton na poslednja četiri meča nije poražen. Kod drugog para sa Ostrva, derbija, veće kadrovske probleme ima trener Jirgen Klop. Siti je upravo od Lestera doživeo poslednji poraz, pre osam kola. Liverpul ima šest mečeva bez poraza i pet bodova više od rivala. Statistički gledano skor je 12:15:26. Najubedljivija pobeda Građana je sa 5:0, a Liverpula sa 6:0. Teško je reći ko će sa štitom izaći sa terena.

“Na Lester – Vulverhempton igram 1X, a na derbi GG”.

Košarkaš koji je sa Partizanom uzeo dvocifren broj trofeja sada nas vodi u Nemačku, u 18.00 sati igraju Leverkuzen – Borusija Menhengladbah. Bajer ima bod više od tima iz Menhengladbaha. Leverkuzen samo jedan poraz na pet poslednjih mečeva, a Borusija na deset utakmica samo poraz od Dortmunda. Bajer je sa 3:1 slavio u poslednjem okršaju.

“4+”. 

U Valensiji Lučić je stigao do trofeja u Evrokupu, a evo nas i u Španiji, Valjadolid – Atletik. Ako nastavi ovako Valjadolidu se ne piše dobro, poslednji je bez pobede. Bilbao nema remi, ali ima suficit od šest bodova. Valjadolid je poražen na poslednjoj utakmici dok je Atletik slavio sa 2:1. Atletik ima poslednje dve pobede u međusobnim duelima.

“1X za kvotu 1.50”.

Dobre igre Bajerna obećavaju da će Lučić uzeti još neki šampionat Nemačke odnosno trofej u kup takmičenju. Nadamo se da će biti uspešan plemeniti kladilac, a da bi tiket “prošao” mora da pogodi ishod duela Milan – Verona. Milan ima 16 bodova, pet više od Verone koja oslabljena ulazi u meč. Rosoneri su nakon sjajne serije izgubili od Lila. Verona ima poslednje dve pobede i dva remija. Statistika kaže, 9:6:4, uz remi na poslednjem okršaju, 1:1.

“Čist kec”.

Vladimir Lučić koji briljira u Evroligi za kraj tipovanja odabrao je meč Lion – Sent Etjen. Olimpik ima četiri boda više, poslednja četiri remija i dva trijumfa. Gostima ne ide, imaju tri poraza. Lion je u martu slavio sa 2:0.

“Igram na golove, 3+”, zaključuje Lučić koji potencijalni dobitak usmerava za Život – Udruženje za borbu protiv retkih bolesti kod dece.

Našeg dobrotvornog kladioca, informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.959.694, 00 dinara.

Odbojkašica Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vršca Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković, Slaven Čupković, Danilo Nikolić i Olja Lević.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić i Olja Lević.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da napomenemo. Klađenje u Čačku nikada nije bilo lakše , jer na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaziti na vašu adresu i vršiti uplatu/isplatu sredstava umesto vas. I sve to u omiljenoj Mozzart kladionici, koja do sada nije bila prisutna u Čačku.

Ko su Mozzart asistenti? Timovi koji će dolaziti na vašu adresu i umesto vas uplatiti depozit ili isplatiti sredstva na vaš račun.

Kako se zakazuje uplata ili isplata? Pozivom na jedan od dva broja telefona – 066 311 344 ili 066 311 388.

U kom vremenu možete zakazati isplatu? SVAKOG DANA OD 09 DO 21 ČASA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Udruženje građana “Budućnost”, Modriča. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Pišu: Đurđe Mečanin/Mloš Mlić


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara